Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Hot
 
cool 31. oktoober 2002, kl 09.32
Ootan hoti- postkasti teadet. Ei tööta.

No üle viskab. Miks teha asju millega hakkama ei saa!!!
Uhh!
Ei tee präägu UUT postkasti, sest KÕIGIL on SEE mu aadress.
 
:??? 31. oktoober 2002, kl 09.41
No ma arvan et see ei ole hea kogemus.Miks sa selle siia panid?oskalugeda v?
 
cool 31. oktoober 2002, kl 10.13
Silme ees läks mustaks

sorry
 
cherrybaby 31. oktoober 2002, kl 13.46
Mul enamvähem sama teema email.ee-ga. Kasutan oma aadressi pidevalt. Ja ükspäev äkki ei saanud enam ülse sisse. Kirjutasin siis klienditoele ja sealt öeldi, et uurivad asja. Siis tuli välja, et nad olid teinud nö puhastust ja kustutasid kõik aadressid, mida ei ole kolme kuu jooksul kasutatud ja nad ei tea, kuidas sattusid sinna mõned need aadressid, mida kasutatakse. Minu oma oli siis üks nendest. OK, panid asja uuesti tööle - juba järgmiseks päevaks, aga ... kõik minu eelnevad saadetud ja saadud kirjad olid kadunud. Ega ma neid seal niisama ei säilita, ikka tähtsamad ja olulisema informatsiooniga. Nemad vabandasid, et kahjuks ei saa nad neid enam tagasi tuua. Olin tõeliselt pahane. Ja teine asi, mis selle portaali juures veel väga valesti on on see, et kui ma olen pika kirja valmis kirjutanud ja hakkan seda ära saatma, siis ta äkki küsib minult uuesti mu passwordi ja kui ma selle olen ära kirjutanud, on kiri kadunud. Lihtsalt lendab vastu taevast. Vot selline kogemus mul sellega. Teen vist omale uue aadresii kusagile mujale.
 
mupsik 31. oktoober 2002, kl 16.28
Minu meelest peaks ju juba selge olema, et kui hot-i või mõnesse teise eesti serverisse aadressi teed, siis hakkad kohe kahetsema, et üldse sellise mõtte peale tulid. Tehke endale aadress ometi yahoosse või hotmaili ja pole mingit muret. Yahoo aadressile saab oma teistes serverites olevad kirjad ka üle tõmmata ja ma arvan, et nii toimib hot isegi paremini kui otse.
 
tigedik 31. oktoober 2002, kl 19.07
Katsetasin nii hoti, kui maili. Mailis siiani kadumaläinud kirjad kadunud. Hot vahel töötab. Yahoosse!
 
CITY 31. oktoober 2002, kl 21.06
HOT sucks !!!
 
kkk 04. november 2002, kl 02.10
cherrybaby, kas sa võiksid mulle öelda, kuidas saab end email.ee-sse reg-da? või on see ainult mingitele väljavalitutele kasutamiseks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!