Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
LAAMA
 
Helena 31. oktoober 2002, kl 15.12
Palun soovitage kust oleks võimalik osta ilusat laamanahkset mantlit või jakki. Mulle hirmsasti meeldib. Ja see tundub selline soe ja hästi mõnus seljas. Ehk oskate ka orjenteeruvat hinda öelda. Kui mõnel on müüa korralik kasutatud kasukas, siis andke ka sellest palun teada.
Päikest!
 
zed 31. oktoober 2002, kl 15.27
Jakk on mäletseja herbivoor ehk taimetoitlane.
Jakid on mustjas-pruunid ja tohutu pika, enamasti maani ulatuva karvkattega ja allapoole suunduva sabaga. Neil on puhmjas välimus. Jaki pikkade karvade all on tihe ja villane aluskarv.Selline karvkate kaitseb jakki väga hästi karmide ja külmade ilmade eest.

Aga kahtlen kas mõnel jakil on laamanahk seljas.
 
zed 31. oktoober 2002, kl 15.49
 
natuke kaastundlik loomake 31. oktoober 2002, kl 15.59
helena - kas loomadest kahju ei hakka?
vaevalt, et võõra looma nahk sind ilusamaks teeb ning on ka muid võimalusi end külma eest kaitsta.
 
Helena 31. oktoober 2002, kl 16.24
Loodan et sa ZED lihtsalt norisid mu kallal, sest mis ma tegelikult mõtlesin, on see et soovin endale laamanahksed mantilit/kasutakt või poolpikka jakikest - mitte looma - jakk. ja to: Natuke kaastundlik loomake --- loomulikult on mul kahju, aga elu on elu. Kas sa väidad et oled taimetoitlane? Kindlasti sööd sa sea või loomaliha - või siis kala vmt. Kas sul neist ei ole kahju? Ja üldsegi ei ole laamanahksel mantlil midagi pistmist minu iluga vaid pigem tervisega, sest ma olen jube sooja armastaja, ja see asi on soe! Ma ei taha enam külmetada, seda enam et talv on tulekul. Nii et palun nõuandeid mitte kritiseerimist, sest seda on meie elus juba küllaga.
Aga aitähh et vaevusite vastama.
 
zed 31. oktoober 2002, kl 16.43
väike-karja tänaval on karusnahapood, kus müüakse igasugustest nahkadest jakke, mütse, särke-värke.
sealt võib küll vaadata
 
nägin 31. oktoober 2002, kl 20.57
Balti jaama turul,raudtee poolt teine hoone,seal mingis vasakut kätt kaupluses müüdi hiljuti.Olid sellised poolkasukad,st.lühemad ,must ja valge,hind oli 3000EEK.Hästi nunnud olid!Kui originaalid nad nüüd on,ei tea,aga mine vaata järgi,kui sinna kanti satud!
 
natuke kaastundlik loomake 01. november 2002, kl 08.12
ei ole taimetoitlane ning ei ole ka mingi põhimõtteline loomakaitsja. lihtsalt lugesin su sõnumit ja kuidagi kahju hakkas. kuid ise kannan ju ka nahast jalanõusid aga selga küll kellegi nahka vist ei paneks. ise ka hirmus külmakartlik, aga õnneks on tänapäeva teadus välja nuputanud igasuguseid materjale, mis ka soojuse poolest konkureerivad vabalt karusnahaga.
aga ega ma kurja pilguga küll neid, kes nahka kannavad, vaata. vahest lihtsalt vaatan, et kui palju on raha mõttetult magama pandud ja et vaene loomake.
kordan veelkord - oskasid oma teate nii kirjutada, et kuidagi kahju hakkas loomakesest.
 
Lillevorst 01. november 2002, kl 12.20
Loodan, et mammi peab silma LAAMAVILLAST riiet. Laamad jagunevad nii guanaakodeks, vikunjadeks kui muudeks alaliikideks. Muidugi kui oled mingi eriline friik, võiksid nimettaud nahad tellida Peruust või muust sarnasest laamakasvatuskohast.
 
! 01. november 2002, kl 12.40
vaatan,inimene siin püstitanud süütu teema-lihtsalt küsib nõu,aga igas teises kommentaaris halvustatakse teda.Miks küll,eesti naised?
 
juhuu 01. november 2002, kl 14.15
miks just naised?!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!