Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
eesti õunad
 
tsinna 05. november 2002, kl 19.56
Praegu on turul müüa väga ilusaid Eesti õunu. Hinnaga 8-15 kr. Eelistame Eestimaist, säilitusainetevaba kaupa! Läksin täna Nõmme turule kartuleid ostma, ja nii suur ja ilus õunavalik oli, võtsin kohe mitmest sordist.
Ma ei tea, kuidas teiste turgudega lood on, aga Nõmme on nüüd juba aasta vist õhtul kuni kella 19 lahti, saab ka töölt tulles varusid täiendada.
 
Minake 06. november 2002, kl 11.55
Õnneks ei jää Tartu turg minu töökohast kaugele ja käik sinna kuulub enamasti minu lõunaaja sisse - ikka eelistan eestimaist. Kord augustis jäi silma kesklinna lähedal asuvas kaubakeskuses ema väikese lapsega, kes ostis importõunu. Ise seejuures mõtlesin, et miks ometi!
 
ubin 06. november 2002, kl 12.16
Jah, ei tasu lasta ennast sellest häirida, et eesti õunad on tihti väiksemad, vahel ka veidi mullased. Kui just mingi seest mäda rämpsu otsa ei satu.
Igatahes on nad normaalsed, puu otsas küpsenud viljad.Välismaised on sageli pooltoorelt maha võetud ja siis aasta otsa seisnud.
 
ak 06. november 2002, kl 12.25
Kui õunu müüb mõni mutike, siis on jah ilmselt täiesti "mürgivabad". Sellised suuremat sorti õunakasvatajad pritsivad tegelikult ka meil oma puid ikka mitu korda kasvuperioodi jooksul. Aga muidugi mingeid säilitusaineid,mida transportimise ja säilimise tagamiseks importõuntepuhul kasutatakse meie omadel kindlasti pole.
 
Õunake 06. november 2002, kl 18.13
Absoluuuutselt JAH eesti õunale!!!
Ma käin vist peaaegu iga jumala päev Tartu turu peal õunu ostmas. Esiteks: ma saan alati targemaks- uute õunasortide osas. Teisesks: turu pealt leidavavalik yletab mitmekordselt poe oma:) Kolmandaks: eelista eestimaist, sest need on lihtsalt paremad:) Ja kõige lõpuks: kes otsib see leiab- olen leidnud ka 3-krooniseid imeilusaid punaseid suuri õunu (nagu nt täna)!!!Ostsin kohe 2 kilo-mul hea meel ja tädikesel ka:))))
AAAAAMPS
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!