Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
India muusika
 
Maria 11. november 2002, kl 15.33
Aidake!

kus Tallinnas võib osta erinevat india muusikat. Huvitab ka selline muusika, mille järgi on parem jooga harjutusi teha. Ja siis palvetamis muusika, mantrade laulmine
 
kaksi 11. november 2002, kl 15.35
loitsukelder vanalinnas
juskui on mälus,et sealt saab
 
mutt 11. november 2002, kl 16.25
jah loitsukeller, india poed ka kindlasti, üks on Tartu mnt nurgapeal, seal kus Marat asub, sildid on vastas maja nurgal, ja teine on Vana-Viru tänaval, WW passaazist diagolaalis üle tee maja hoovis, kõrval on kohe tal Hiina pood ja suured sildid.
Kui sul kedagi tuttavat Moskvas elab siis lase sealt plaaditäikalt tuua, mina tõin sealt hulgim igasugu Tiibeti templimuusikat, mediteerimismuusikat,munkade koorilaul jms.
 
mantra 11. november 2002, kl 19.59
Viru tn.6 teeb Anu head Tiibeti massaaži ja seal mängis muusika -munkade mantrad. Anu on väga huvitav inimene. Temast ka TervisPlussis artikkel.
 
Filifjonka 12. november 2002, kl 15.38
Head on Buddha Bar'i, Buddha Beats'i jms kogumikud. Ostan Pariisist v6i netist.
 
juta 12. november 2002, kl 22.12
pood nimega 'universaal-universum' umbes vene ja uue tn ristumiskoha lähedal, olevimägi ja baar 'levist väljas' on kah seal ligidal. müüakse igasugu head kraami :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!