Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kus pidada Pulmapidu?
 
Martin 16. november 2002, kl 08.29
Kindlasti on see nii küsitud kui ka vastatud teema, aga kuna ma varem ei ole olnud niisuguses situatsioonis ja südamest loodan, et ka jääb viimaseks, siis pole ka huvi tundnud. Nii siis, kas keegi oskab soovitada mõnda ilusat ja hubast kohta umbes 95-le inimesele, kus saaks oma elu kõige ilusama pulmapeo maha pidada. Oleks tore, kui seal ilus loodus kõrval oleks, kus saaks ka murumänge mängida.

Ette tänades ...
 
thunder 16. november 2002, kl 13.39
pulm, kus mina suvel käisin, korraldati raplamaal nõmme kõrtsis.
tean veel nii mõndagi paari, kes selle koha kasuks otsustasid.
saab väljas olla, tallinnast väga kaugel ei ole, .. hmmm.. praegu jäin aga mõtlema, kas sinna ca 95 inimest mahub..
 
emme 16. november 2002, kl 18.12
vaata ka eelmist rubriiki-halb kogemus
 
mariet 17. november 2002, kl 14.46
nõmme kõrts jah!
 
kätlin 17. november 2002, kl 23.28
pange endale kuhugile turismitalusse aeg kinni, kõik ilus käejala juures. ja kui vaja veel pruut vette visata, siis on ka veekogu kohe paarimeetri kaugusel. vaadake turismitalusid, vanu mõisaid või äkki on mõni tuttav kellel on 5ha maad kus saab hullu tralli teha! palju õnne!
 
Viki 18. november 2002, kl 11.44
Omast kogemusest võin öelda, et ligi 100-le pulmakülalisele peokoha leidmine niisama lihtsate killast ülesanne ei olegi. Turismitalude jm toredate hubaste "linnast-väljas" kohtade mahutavus kipub jääma max 40-50 kanti. Ja mõisate võimalus on piirkonniti üsna erinev - nt siin Tartumaal ja lähemates maakondades olid omal ajal mõisnikud ka vaesed ja mõisahooned ka äbarikud... Aga Põhja-Eestis on ilusaid mõisasid kindlasti. Üks selline tore koht on Kohala mõis Virumaal (vt www.kohalamois.ee), olen seal pulmas käinud ja väga tore oli! Igatahes jõudu ja kannatlikkust kohaotsinguil!
 
Marit 19. november 2002, kl 15.34
Meie pulmapidu toimus suvel Pärnumaal Wildenau pargis.Ruumi on vabalt 100-le inimesele. Kohapeal on olemas ka ööbimisvõimalus 30-le. Toidud olid maitsvad ja teenindus tasemel.Meie jäime väga rahule. Soovitan soojalt.
 
s 19. november 2002, kl 22.04
Tore koht on Pirgu mõis. Kuid kahjuks ei tea, kui palju inimesi sinna täpselt mahub. Täpsem info aadressil: http://www.hot.ee/pirgu/
PALJU ÕNNE!!!!!
 
iti 27. november 2002, kl 06.18
suvel leidsime sellise koha nagu Eintalu (u nii kirjutatud) lossi viinaköök, Viljandi lähedal. Tõotasin seal, et kui kunagi abiellun siis ainult seal. Selline väike lossikene nagu hansu ja grete muinasjutust ja tiik ja luiged.... väääga romantiline. Üldiselt seda ainult juubeliteks ja pulmadeks välja üüritaksegi.
 
juba naine 29. november 2002, kl 14.44
Nelijärve Puhkekeskuse villas. Seest jube ilus. Külalised saavad ööbida kui vaja kuigi ööbimistoad sel suvel polnud veel remonditud, kuid asja ajavad ära. Toitlustamine oli ka suhteliselt hea ja rent polnud ka teab mis kallis.
 
mnjah 17. detsember 2002, kl 19.09
pirgu mõisa ei mahu 70 inimestki korralikult
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!