Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Jõulukink kallimale
 
Birgit 16. november 2002, kl 21.25
Tere. Kas keegi oskaks anda head nõu, mida kinkida 18 aastasele noormehele, kellega on käidud 3 kuud, jõuludeks. Ette tänades...
 
irw 17. november 2002, kl 00.13
eelkõige iseennast ...irw..teglt..jõulud siuke pesukootud värk..tee ise miskir,kasvõi sall,kui ei oska,mine Kadriorgu...
seal nn,Roheline Konn vanasti oli,nüüd memmed oma käsitööd müüvad...sokist kampsunini...eelkõige hind ei tapa ja nigu oma tehtud:)
 
kätlin 17. november 2002, kl 23.24
kui ei oska ja veel ei julge kõiki asju kinkida, siis võid ju ka küsida mis talle meeldiks ja mida ta tahaks. aga kui sa kingid midagi kogu oma hingega, vaevalt et ta siis sind välja naerab kui oled ka natuke eeltööd teinud tema soovikontoris.
 
Stella 18. november 2002, kl 11.57
Pokserid näiteks,kuid kui neid veel päris ei julge,siis võid ju kinkida mida iganes..lõhnaküünla,duššigeeli,plaat,tort,saunalina,pudeli või nt.enda foto koos raamiga(imearmas ju)!Ja ära kaarti unusta!!
 
mukk 19. november 2002, kl 11.41
tere hommikust! ei oska nüüd isegi oma kallimale kingitust teha! oleks küsimus veel ämmas või äias aga OMA ENDA KALLILE?
 
massa 19. november 2002, kl 13.37
Mõne koha piletid kuhu isegi meelsasti kallimaga läheks (kino, teater, klubi jms)!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!