Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
tselluliidikreemid?
 
apelsinike 22. november 2002, kl 20.55
Kas on olemas tselluliidi ja venitusarmide vastaseid kreeme, mis tõesti toimivad või on see kõik meeleheitel naiste alatu pügamine? Kas keegi on mõne tootega saavutanud nii silmanähtava tulemuse, mis õigustab mitmete sadade kroonide kulutamist?
 
Marella 22. november 2002, kl 23.10
Väga kiidetakse Cyclax Apricot & Fruit Acids geeli. See maksab 55.- krooni umbes. See on tselluliidivastane ja nahka pingutav.

Ise ostsin ja olen juba natuke kasutanud ja ja naha teeb ta küll mõnusaks värskeks ja enesetunde heaks. Aga seda ma veel ei tea, kas ta tselluliiti ka hävitab.
 
marii 23. november 2002, kl 12.13
mina viskasin selle kreemi kohe prügikasti... kleepus koledamal kombel, mingi kleepuv kilekiht jäi kintsule.
ma arvan, et midagi ei aita. ise olen kõike proovinud, ei usu, et ykski kreem tselluliiti vähendaks. nad on lihtsalt nahapehmendajad, kogu lugu.
 
arge 23. november 2002, kl 12.55
Soovitan hoopis osooniteraapiat. Olen ise käinud ja väga rahul. Samas ega ma esimeste kordade järgselt tulemust ei märganud, kuid paari nädala jooksul märkas minu kõhnunud tagumikku hoopis minu mees. VOH!!
 
ET 23. november 2002, kl 13.07
Mina kasutan Clarins'i "Lift Minceur Anti-Caption" Body Lift. Jube pikk nimetus. Aga tõesti hea. Jätab naha niii pehmeks, jahutab, ebatasasused kaovad ja lõhn nämmm, nämm. Väärt kraam. , Peale selle äraproovimist pole enam kordagi midagi muud ostnud.
 
kle 23. november 2002, kl 14.08
aga see vist maksis ka ropult niikuinii?? aga eks ja ET (Essti Telefon) rahapuuduse üle kurta ei saa :)
 
ET 24. november 2002, kl 13.04
On jah kallis, aga mõnikord võib omale väärt kraami ikka lubada ja ennast tsipa hellitada. Ega ma siis iga päev ei jaksaks kalleid kreeme osta. Mis mõtet on aga odavat ja jama kaupa, mis ei mõju omale koju riiuli peale seisma osta?
 
marii 24. november 2002, kl 13.27
arge, mitu korda osooni said ? kui kaua kints systimisest sinine oli ? kas oled nyyd tõeline kyhmuvaba siresäär ?
 
lee 24. november 2002, kl 15.00
minule Clarinsi Lift Minceur Anti-Caption Body Lift ei sobinud.. olen külmavares ja 2 korda päevas ennast sellega sisse määrida oli täielik eneseületus.. naha tegi küll tõsiselt siledamaks, aga aroom oli korteri teise otsa tunda.. maitseid on erinevaid.. maksis suvel ca 700.. koorija maksis vist natu vähem, aga see oli minu jaoks liiga "pehmeke"..

paljud kiidavad üliodavat swiss formult.. hullult suur topsik, sobib kuivemale nahale..

ise kasutan praegu ingli pai antitselluliidi õlisegu.. lõhn pole ka kiita, aga tulmused head.. panen kohe mõnuga (st plaju) ning masseerin 10-20 minutit otsa..

kas dioriga on kellelgi kogemusi??
 
mannu 24. november 2002, kl 18.10
sõbrants kiitis avon'it. aga vut ei mäleta, millist kreemi täpselt.
 
lolo 24. november 2002, kl 18.43
no minul see avoni tsellukas küll midagi ei teinud...
 
Cica 25. november 2002, kl 10.28
Kasutan praegu YSL tsellukreemi, nimi on miski Ligne... Ei mäleta, selline pumppudel, väga mugav selles mõttes. Kogemusi on ka Ardeni rohelise tee geeliga ja Kanebo geeliga. Arden oli kleepekas, ei imendunud korralikult ja tulemusi ka ei olnud erilisi. Kanebo oli mõnusam, aga YSL-ga ei anna võrrelda, see on pehme ja imendub kiiresti ja annab ka tulemusi. Muidugi pean ütlema, et alati käib tsellukreemi kasutamise juurde minu puhul ka kuivharjamine. Ja alles siis, kui kintsud kenasti roosaks harjatud ja veri käima lükatud, siis määrin ennast kreemi/geeliga sisse. YSL hinda ei mäleta, ostsin selle kuskilt lennujaamast, poes maksab tõenäoliselt nats rohkem.
 
Emme 25. november 2002, kl 18.41
Mul ei ole kunagi ukski kreem aitand.olen ostnud väga kalleid kreeme aga ei midagi.Siis hakkasin käima tervise kapslis.Ei joonud enam teed ega kohvi lopetasin suitsetamise ja soin minimaalselt magusat ja nii umbes aasta.Nuud ei ole tselluliidist enam mingit märki.
 
Kats 26. november 2002, kl 09.04
Soovitan proovida Avoni tsellu kreemi. Mina ja tuttavad on igatahes rahul.See ei tekita sõltuvust kuna on kofeiinivaba ja võib kasutada kuuridena.Imendub hästi sisse ja ei jäta nahka kleepuvaks.Kui on huvi kirjuta mulle.
 
mukk 26. november 2002, kl 10.56
trenn + nivea Q10
mees koguaeg kiidab et ilus keha tema naisel ;)
 
elevant 26. november 2002, kl 15.26
mina olen elav tôestus sellest, et tsellukreemid ja venitusarmide kreemid toimivad! mulle môjus väga hästi phytomeri tsellukomplekt (kreem+mask). nüüd kasutan avoni tsellugeeli (nii profülaktika môttes) ja see meeldib ka. eriti hea on, kui pärast trenni end kooriva dushshigeeliga puhtaks nühkida ja siis tselluvôitlus nahale panna.

ja avoni uus venitusarmide kreem toimib minu peal ka, üpriski koledad sünnitusjärgsed armid on paremaks, vähem märgatavaks läinud küll.

aga loomulikult tuleb tsellut vähendada soovijatel ka toitumisele ja trennile tähelepanu pöörata, mdagi ei ole teha.
 
ML 27. november 2002, kl 00.40
Kas keegi oskab kommenteerida ka infrapunasauna ja transoni mõju tsellule?!

Ja samas, mida arvate sellisest meetodist, kui end toidukilesse sisse mähid ja kõvasti higistad - nahk on pärast igal juhul väga pehme ja sile. Kas kellelgi on pikemaajalisi kogemusi?
 
thrm 01. detsember 2002, kl 15.38
Oriflame'i tselluvastane kreem (u.190 kr) lahustab päris tõhusalt. trenniga kombineeritult täiesti tegija.
 
di 04. detsember 2002, kl 10.13
Mulle meeldib Yves Rocher´i salendusgeel. Toime on olemas ja mis tähtsaim - ei pea masseerima. Hommikul tsiuh peale ja valmis.
 
tibu 05. detsember 2002, kl 15.45
Parim tselluliidikreem on Swiss Formula. Tõesti mõjub!!!
 
margit 09. detsember 2002, kl 13.48
olen neid proovinud vist kõiki. Osad kallimad ja osad vähemkallimad, aga minu arvamus on selline:

1. Swiss Formula - hind räägib oma eest. Odav ja absoluutselt mittemiskit tulemust. Ei imendu hästi ja jätab naha vastikuks kleepuvaks. Alati ei ole aega tund aega hõõruda, et asi sisse läheks

2. Avoni tsellukas - liiga tugev mentool ehk talvel on tõesti tõeline eneseületus sellega ennast määrida, sest niiiiii külm on ja ütlen ausalt, et tulemust ka asjal pole. Samuti on täiesti mõtetu nende büstigeel. Järab naga sihukeseks vastikuks, nagu miski kile oleks peal

3. Clarins Body Lift - üks parimaid kreeme ja olen seda ka vist kõige rohkem kasutanud. Ainukene asi,k et selle hinna eest on asja vähe. Naha jätab mõnusaks, lõhn on hea ja mentool pole ka talve jaoks liiga tugev. Jätab nahale ka õhna kile, aga mitte häiriva. Seda kreemi igal juhul soovitaks. Armide vastu ei tea, aga tselluka vastu tõhus.

4. Decleor'i tsellukasravi - kaheosaline. õli alla ja kreem peale. Talvel ülimõnus asi. Kallis, ja ma pole nii pikalt kasutanud et teada saada kas tõesti mõjub niipalju kui lubatakse, aga niipalju kui olen proovinud tuleb kehasse kohe sihukene soe tsurin ja tunned kuidas tsellukas laguneb. Väga väärt kraam kui vähegi rahakott kannatab.

5. Phyto - kreemi nime ei tea, aga suht paks peale kanda. Naha jätab küll mõnusaks pehmeks ja toidab või siis niisutab hästi. Suht odav vist oli kah. Eks tal miski tulemus ikka on. Talvel kindlasti hää asi, kuna siis vaja niisutust

6. Gerard - Microcell geel. Kasutan praegu ja olen rahul. Mõnusalt siledaks teeb ja hind on sobiv. Lõhn on meeldiv. Üks tuub on poolepeal ja juba on tulemust tunda. Sobib hästi kui on kiire mahavõtt ja aitab nahka trimmi tõmmata. Üldse on GERARD'i asjad head, ainult et neid pole kuskilt poodidest saada. Peab uurima, et kust täpselt neid osta saab, millistest salongidest. Aga hind on soodne.

7. Oriflame tsellukas - peale pannes kohe tunda, et ODAV. Minule ei meeldi. Imendub halvasti, jätab naha kleepuvaks ja tulemust pole mittemingisugust. Lõpuks kasutasin seda lihtsalt kehakreemina nt jalgade/säärte peal, sest ta oli nii rasvane. Pigem panna 100 eeku juurde ja osta juba phyto oma. Saad ikka tulemust kah.

8. BIOTHERM - tsellukas. Mees on proovinud meeste oma ja mina naiste. Päris hea. Üsna samasse kanti kui clarins, aga clarins ikkagi imendub paremini ja jätab naha mõnusamaks, pehmemaks. Geelidega on üldse selline lugu, et nad imenduvad kergesti, aga ei niisuta nahka sealjuures. Talvel jääb seega geelist kuidagi väheks. Biothermi isegi soovitan. Lõhn on nii et kellele meeldib, sellele meeldib ... Tulemust oli kah tunda. Nahk oli siledam ja triibud kannikal polnud käega niipalju tunda...

9. GUINOT - päris mõnus asi jällegi. Kipub nii olema, et mida kallim, seda parem ja seda tõhusam tundub. Jätab naha mõnusalt pehmeks ja minumeelest samasuguse mõnusa tunde nagu DECLEORI oma (kui ainult kreemi panna ilam neroli õlita) Guinot'il on üldse mõnusad asjad. Nende büstigeel on kõige parem mida proovinud olen. Kohe tunned kuidas asi mõjub, aga nah jääb mõnusaks elastseks ja pehmeks...

noh rohkem korraga meelde ei tule...
aga proovinud olen pea kõiki. Usun et suht adekvaatne ülevaade peaks olema ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!