Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Holiday Club
 
bente 25. november 2002, kl 12.48
Sain laupäeval kirja teel kutse Reisiklubi Holiday Club esitlusele ja samas kirjas teatatakse, et olen võitnud ühe kingituse kolmest ( sony teler, luksuslik majutus Hispaanias kogu perele või Nokia mobiiltelefon). Üks mu tuttavatest sai sama kutse aasta tagasi. Käis siis esitlusel ära ja võitis majutuse aga kuna aeg ei sobinud jäi see võimalus tal kasutamata. Sooviksin väga teada, kas kellelgi on olnud kogemusi(nii häid kui halbu)selle Reisiklubiga, kas keegi on võitnud samamoodi majutuse Hispaanias ning kuidas on Reisiklubi poolt korraldatud majutusega rahule jäädud?
 
liizi 25. november 2002, kl 14.13
heh,petuvärk kõik .. loe varasemaid teemasi siin sellest enne ka juttu olnud.
 
kaj 25. november 2002, kl 14.51
see on pettus, sinna kutsutakse paljusid täpselt sama meelitusega...ei tohi uskuda.
 
Gissel 25. november 2002, kl 15.44
Ära Sa jumala pärast sinna mine, kott tõmmatakse täiega pähe!!!!
 
catharina 25. november 2002, kl 15.45
kolmest kingitusest on mõttetu rääkida, sest telekat ja telefoni ei saa nagunii! ainus "võit", mida nad seal välja jagavad, on majutus. aga transport majutuseni ja tagasi tuleb ju endal osta...
 
zaza 25. november 2002, kl 15.51
Kunagi ma sain ka sellise asjanduse, ainult et seal oli veel lause, et osaleda võivad ainult need, kelle netopalk on vähemalt 10 000 krooni. See oli vist umbes aastal 96.
 
spets 25. november 2002, kl 17.08
Hoia sellest jamast eemale, olen ka varem oma kogemusi siin jaganud .Rahast tõmmatakse sind viluks ja vastu midagi ei saa.
 
Mm 25. november 2002, kl 17.12
Mul kutse senini lauasahtlis,
mõni aeg tagasi võtsin siinsamas
teema üles, ja jäigi minemata...
 
nännu 25. november 2002, kl 17.56
...paar-kolm aastat olin õnnejunnis,kui helistati,et olen reisi võitnud,ainult et esitlusele tuleks koos kaasaga kohale ilmuda...kaalusin paar päeva ja jõudis asi kohale...helistasid
kolm kuud järjest pärast veel,et miks ma ometi oma reisist nyyd loobun?Lõpuks lubasin majanduspolitsei neile kaela saata,siis sain ometi rahu majja(:
 
juhm 25. november 2002, kl 23.09
Kellelegi ei tõmmata kotti pähe, kes vähegi iseseisvat mõtlemist omavad ja ei lase endale pähe istuda. See süsteem toimib tegelikkuses küll, ainult et ikka rikaste seas... see ei olegi kõigi jaoks. Kui süsteemiga liitud, tähendabki see seda, et oled eluaegse maksukoormisega kindlustatud - keegi ju peab üleval pidama seda su apartementi, millele sa ostad kasutusõiguse.... 2 - 4-ks nädalaks aastas!!! Aga mulle pakkus see presentatsioon lõbu, nii tore oli vaadata kuidas vaesekesed pingutasid igasuguste lugudega, millesse nad ise ka ei uskunud...
 
sinilind 26. november 2002, kl 10.28
mul ühele tuttavale makstakse selle eest palka
ET....ta on alati kohal ja on NAGU auhinna võitja!

S E E ON P E T U K A S !!!!
 
kiku 26. november 2002, kl 13.01
Ma ka vast paar aastat tagasi läksin sellisele .. krt .. paar tundi kuulasin nende jahumist .. lõpuks viskas kopa nii ette, et tulime mehega tulema. Kusjuures .. Öeldi, et Jörberg just liitus ja maksis kogu summa ära .. see oli oma 12000.- vist. Peale seda ei jäänudki enam uskuma. Sest kohe peab ju maksma .. aga kust laulja sellist raha teab kaasa tassida .. ja üldse .. ei usu, et tegelikult Jörbergiga tegu oli!

See aasta tuli jälle .. ei läinud kuhugi!
 
virve 26. november 2002, kl 16.22
Aga mina töötasin seal mõned aastad tagasi ja tean kõiki neid tagamaid... Kedagi seal ei tüssata tegelt, küll aga moositakse inimesi ostma asju, mille ostmiseks neil tegelikult raha pole.
Seega: kui sa oled kindel, et sind pole liiga kerge ära moosida ja kui sa oled huvitatud tasuta majutusest mõnes soojas kohas(mille sa selle nende loosiga võidad), siis mine. Hotellid, milles majutus võidetakse, on tavaliselt suhteliselt head, sest majutuse loosimine on ju reklaamaktsioon.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!