Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Klassikaline muusika
 
@ 03. detsember 2002, kl 11.55
Kes veel teist on avastanud klassikalise muusika maailma?

Olen olnud juba 3 kuud klassika lummuses. See muusika on midagi ilusat, mille kirjeldamiseks ei jätku sõnu. Piisab lihtsalt naeratusest ja rahulikust meeleolust.

Klassika on ainus muusika, mis ilma sõnadeta suudab tõsta naeratuse mu suule. Lihtsaid muusikainstrumente kasutades on loodud mänglev, lõbus, dünaamiline muusika, mis on täis ootamatusi ja kontrasti. Klassika ilu oleks patt võrrelda tänapäeva muusikaga, mis on niigi nõrga kvaliteediga.

Ise olen 8 aasta sees käinud läbi muusikastiilid nagu näiteks techno, disco, hardcore techno, rock, hard metal, pop, d´n´b, r´n´b, house, blues, jazz ... Kuid huvi nende vastu on kadunud samakiiresti kui tuli. Kõikides nendes stiilides on etteaimatav põhistruktuur/ülesehitus, mis muudab muusika kuulamise igavaks. Selline muusika on mood, mis tuleb ja ununeb; kuid klassika jääb alati meie südametesse.

Millised on teie kogemused klassikalise muusikaga? Teie lemmikud?
Ma enam ei oskagi "tavalist muusikat" kuulata. Kõlaritest tuleb vaid mu lemmikud : Rossini, Verdi, Strauss, Tshaikovski, Dvorak, Vivaldi :)

Ciao!
 
tramm 03. detsember 2002, kl 12.21
ja õnneks maksavad klassikalise muusika cd-plaadid ka alla saja krooni:)
 
Göran Svensson 03. detsember 2002, kl 14.19
Soovitus: Sarah Brightman, Andrea Boccelli. Sarah Brightman teeb viimasel ajal sellist mitte puhtalt klassikalist muusikat aga nn crossover musa mis on segu klassikast ja popist.
 
mannike 03. detsember 2002, kl 15.34
Klassikalise muusika maailma avastasin enda jaoks keskkooli viimases klassis, kui tegin muusikaajaloo eksami ja tuleb tunnistada, et olin meeldivalt üllatunud. Mõnikord väga hea kuulata
 
gigi 04. detsember 2002, kl 12.32
Poeg oli aastaid diskor ja siis avastas järsku klassikalise muusika. Hakkas minu plaate laenutama. Tema arust sõidu ajal hea kuulata, rahustab ja loob hea tunde. Eriti Tallinnas tipptunnil.
Soovitan omalt poolt Montserrat Caballe-t, ja Riia DOM- oreli muusikat.
 
@ 05. detsember 2002, kl 20.57
Huvitav on minu arvates see, et peale klassika avastamist on mulle 80ndate muusika seeditavaks muutunud. Kummaline. Kas 80ndate rütm võrdub klassikalise muusika omaga?

Kuidas teile on mõjunud klassikaline muusika?
Minus on ta äratanud soovi enda sisemist maailma arendada, näen samas maailma teiste silmadega ning oskan hinnata ajatu kunsti ilu.
 
GEENIUS 06. detsember 2002, kl 13.57
Enya on väga armas ja Diane Arkenstone .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!