Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kuskohast saada kuuske?
 
Kuusk 08. detsember 2002, kl 16.38
Tervist! Tekkis selline olukord, et ise küll ausalt öeldes kuuse toomise, hooldamise ja ehtimisega vaeva ei viitsiks näha, aga trütrekesele sai ikka lubatud ja temale on jõulukuuse toomina ülimalt tähtis.Nüüd aga probleem- kuskohast seda kuuske tuua? Saan aru küll, et igal turul neid suurel hulgal müüakse, aga ütlen ausalt, et kogu selle jõuluperioodi ja kingiostmistega on rahakotis auk sees ja no kuskilt pole võtta raha, et puud ostma minna. Oskab keegi üldse öedla, kui palju kuused tänapäeval maksavad? Ise elan Lasnamäel Lasnamäe turu kandis ja oleksin ülimalt-ülimalt tänulik, kui keegi nõu oskaks anda!
Rahulikku jõulukuud!
 
qwer 08. detsember 2002, kl 18.07
Cerese aianduskeskuses kindlasti on. asub harkujärvel. äkki toovad isegi kogale???
 
Feliks 09. detsember 2002, kl 09.35
...kuusk tuleb tuua metsast. Turukuusk on turukuusk.
Kel ikka võimalust võtkukontakti oma maasugulaste-tuttavatega. Kellegil ikk akuskil mõn imetsatukk on. MInnaikk aise metsa jalutama koos pereg aja sis selle käigus ka jõulupuu kaasa võtta....see on se õige nauding...
 
triiton 09. detsember 2002, kl 11.07
to Feliks
Metsast ju natuke kahju kuuske tooma minna. Rääbakat nagu ei tahaks, aga kui on kena kuuseke, no kuidas sa raiud teda maha. Need mida turuplatsil müüakse, on juba igal juhul laibad, see et ma mõne ostan, ei muuda enam midagi.
 
Feliks 09. detsember 2002, kl 12.10
triiton...eks jah....a mis vahe kas rääbakas või mitte...metsas käimisel ongi see kena asi juures et otsid seda ilusat....kahlata põlvini lumes ja otsida..eriti hea koos perega (loe lastega - neile elamus terveks eluks):)
 
Kuusk 09. detsember 2002, kl 14.31
Veel mõned aastad tagasi elasime väikeses maakohas ja igal talvel sai ilusa ilmaga iga jumala päev lapsega metsa jalutuskäik ette võetud.Pole midagi võrratumat ja ilusamat kui paksult lumine ja vaikne mets.Ja kuusk sai ka ise kohale toodud,aga ...nüüd elan Tallinnas,kahjuks pole ühtegi sugulast tuttavat ega sõpra, kellel metsatukk majam juures oleks ja ise nagu ka ei oska kuhugi minna,pealegi päeval ei saakski minna ja pimedas enam ei julgeks.Palju üldse turukuused maksavad?
 
Marella 09. detsember 2002, kl 15.16
Suured kuused maksavad turul umbes 200-500 krooni. Oleneb sellest, kui ilus see kuusk on. Eelmine aasta oli mul aga kogemus 300 kroonise kuusega ja teist korda ma küll sellise hinnaga kuuske ei osta. See oli nii kuivanud ja rääbakas. Kui osta, siis juba spetsiaalselt jõulukuuseks kasvatatud kuusk. need on aga need 500 kroonised.
 
Feliks 09. detsember 2002, kl 15.34
to Kuusk: pane autul hääled sisse - sõida maale - vaata suvalisest taluõuest sisse, tee pererahvaga mõnusat juttu - pea igalühel oma metsatukk olemas - ee kaup ära ..ise olen sedasi paaril korral teind:)
 
alanna 10. detsember 2002, kl 00.42
kallid,

jätke puu raiumata. minge ise metsa kuuse juurde. või võtke oksi. kas tõesti on igal aastal vaja kõigile just oma kuuske toanurka okkaid poetama ja surema?

palju lund!
 
Kuusepakkuja 11. detsember 2002, kl 14.31
Läheme mehega sel nädalavahetusel metsa tegema. Kindlasti jääb kuuselatvu alles, selliseid ilusamaid. Kui huvi on siis saaksime ju mõned tuua. Ja kindlasti mitte turuhinnaga, annab ju kokku leppida.
 
Mänd hoopis 11. detsember 2002, kl 15.06
Mina tulin just töölt koju ja turu juures müüdi suurel hulgal imeilusaid ja värskeid kuusepuid hinnaga 100.- ja 150.-
 
Kuusk 11. detsember 2002, kl 15.49
Tere Kuusepakkuja! See oleks küll äärmiselt tore, kui võtaksite mehega vaevaks metsast üks kena kuusk ka meie perele kaasa tuua!
Ka mina nägin täna 100 krooniseid kuuski, mis nägid väga kobedad välja, milline oleks Teie hinnapakkumine? Ja probleem on selline, et mehega mõlemal autod tuksis ja paranduses, niiet liikumine piiratud ja kui kuusele oleks vaja kuhugi järele tulla, siis ilmselt ei oleks see lihtsalt võimalik.Aga äkki kirjutaksite mulle meiliadressile(sandralepp@hot.ee), et saaks siis sel teemal lähemalt rääkida!? Kena päeva jätku!
 
Kuusepakkuja 11. detsember 2002, kl 15.57
Kirjutan siis esmaspäeval, kui kuused juba Tallinnas on. Ma ise elan kesklinna kandis. Vaatab kui kaugele me see nädalavahetus oma metsavõtuga jõuame, ok.
 
Kuusepakkuja 17. detsember 2002, kl 17.03
Homme siis saaks kuuske äkki, kui on veel tahtjaid siis jätke siia teade.
 
Kuusk 20. detsember 2002, kl 00.02
Minul on ikka veel tahtmine kuusk saad! Palun ole nii kena ja meili mulle, kui ikka kuuski pakud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!