Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
usaldage alternatiivmeditsiini
 
nüüd terve 11. detsember 2002, kl 12.08
tahtsin seda kogemust lihtsalt teiega jagada...

eelmisel aastal oli mu elu nagu õudusunenägu ja ei osanud midagi ette võtta! nimelt oli asi tervises. mingist hetkest (tõestiei mäleta mis ajast alates) hakkasin väga kiiresti väsima, pea valutas pidevalt, olid koordinatsiooni häired, süda oli paha ja hommikuti ei saanud kohe püsti tõusta, sest silme eest läks mustaks. nii ei jõudnud ma ka enam õigel ajal kooli/tööle jne jne. siis võtsingi kätte tee arstide juurde! jah, ARSTIDE! õigupoolest ei mäletagi enam, kui paljude arstide juures kokku käisin aga igatahes tehti mulle kõikvõimalikud analüüsid ära. alates vereanalüüsidest ja resedustestidest, lõpetades psüühikahäirete jm sellisega. lõpptulemusena ei leitud MITTE MIDAGI!!! tuleb tuttav ette?

lõpuks aga sattusin inimese juurde, kes tegeleb nõelravi jm alternatiivmeditsiiniga. läksin ta juurde suure lootusega ja ei pidanud pettuma! ta määras mulle diagnoosi pärast mõningasi küsimusi ja uurimisi. ütles, et kui oleksin niimoodi veel edasi elanud, oles mõne aja pärats insult kindel olnud. nii siis usaldasingi seda inimest ja hakkasin käima nõelravs.

PAARI KUUGA OLIN TERVE!!! ja siiani ei ole mingeid erilisi märke sele kohta, et "vanad jamad" tagasi hakkaksid tulema! kui siis ainult siis, kui tööpinge kasvab.

tahtsin teiega jagada seda fantastilist kogemust nõelravist! see ei ole üldse valus ja aitab peaaegu kõige vastu!

kui on mõni inimene, kes samuti ei ole saanud abi, siis võiks kindlasti kaaluda ja kasutada seda varianti!!!

vasukaja?
 
nohik 11. detsember 2002, kl 12.23
täiesti äraproovitud - nõelravin kaelaradikuliiti... väga pikaks ajaks mõjub üks seanss, vastupidiselt igasugu määretele.
...kui usud, siis aitab... :)
 
m. 11. detsember 2002, kl 14.50
ka positiivne kogemus nõelraviga.
 
marie 11. detsember 2002, kl 14.51
Tere,
Oleks väga huvitatud selle nõelravija kontaktidest.
e- maili aadressi leiad nimele klikkides.
ette tänades;-)
 
Cat 11. detsember 2002, kl 16.32
Võib-olla huvitab teisi ka, sestap panen siia.
Gildi tänava polikliinikus panevad nõelu dr. Vadi (erialalt oli ta vist neuroloog) ja samas ruumis, aga teistel aegadel paneb Leif ka. Leif mo teada Hiinas õppinud seda asja. Mõlemad on väga toredad inimesed, kuigi võivad esmapilgul natuke kummalised tunduda.
Kabineti telefon peaks olema 441 883. Aga vastuvõtuaegu peast ei tea, samuti pole teadlik visiiditasudest vms. Ja kui ma õigesti mäletan, siis ei pea sinna perearsti saatekirja olema.
Ja siis leiab kindlasti midagi Sibylle infostendilt või Riia mäelt Monika poest. Aga mis tasemega need inimesed on vms. ma ei tea.
 
Cat 11. detsember 2002, kl 16.35
Appi, ma väga vabandan. Millegipärast olin täiesti kindel, et jutt käib Tartu nõelravindusest. Sestap viskasin üleltoodud info siia...
Aga ehk huvitab kedagi Tartust ka.
 
+ 11. detsember 2002, kl 20.19
to : nüüd terve

Oleksin tänulik, kui sa minuga ka selle nõelravija kontakti jagaksid.
 
nüüd terve 12. detsember 2002, kl 09.13
mul on nii hea meel, et sellest infost oli kasu! mina isiklikult käisin sellise inimese juures, nagu Raimond Lihtmaa. ütlen kohe ära, et see on see mees, kes eelmisel aastal oli veel tallinnas med kooli direktor ja kes vallandati täiesti valedel põhjustel! iseenesest hästi tark mees - käib pidevalt ennast täiendamas ja on õppinud nii indias, kui hiinas kui teab veel kus! igatahes usaldan teda 100%.

kahjuks ei ole tal nö oma "kabinetti", kus ta vastu võtab, aga kätte saab teda kodust, kus ta ka nõelu paneb ja tervendab.minu teada tegeleb ta ka vist meditatsiooniga ja massaazi ja kontide väänamisega. siin aga tema tel nr:6701920. olgu öeldud, et teda on suht raske kätte saada, aga vaev tasub end rohkem kui kuhjaga ära!!!

niisiis olge kõik tublid ja terved! mina olen igatehas terve! mitte ainult kehalt vaid ka vaimult!
 
Abi saanud 12. detsember 2002, kl 10.54
Nõus teiega.
Mina ravisin oma nahaprobleemid ei tea mitme arsti juures, 6 aastat järjest. Põhjust miks see on ei leitud,aga tablette sõin kohutavalt palju.
Ja sain abi nõelaravist ja joogaharjutustest, mida mulle arst soovitas teha just naha parandamiseks.
Ja nüüd olen peaaega täiesti sile ja ilus nahk.
 
heli 12. detsember 2002, kl 11.29
Minul on hea kogems homöpaatiast (allergia - aprillist-oktoobini + tehislikud lõhnad)ja tsooniteraapiaga (masendavad õlavarre valud- kõik analüüsid jms korras).

OÜ Sternum Lasnamäe algises, Vana-Kuuli 11
 
soodake 12. detsember 2002, kl 11.59
To: Abi saanud

Äkki saaks selle arsti kontaktandmed?
 
prrr 12. detsember 2002, kl 20.12
mhhhh...käisin paar aastat tagasi pojaga LIHTMAA
juures nõelravis....asjatu raha tuulde loopimine!!!
ABI EI MINGIT!!!
 
piuks 16. detsember 2002, kl 16.12
to prrr

samad sõnad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!