Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
rutiinist välja! kuidas?
 
kelly 12. detsember 2002, kl 13.37
soovitage, mida teha, kui mees kurdab rutiini üle. muidu on meie vahel kõik nagu ok(me ei tülitse ega midagi), aga see säde mis algul meie vahel oli, on kuhugi kadunud. kuidas mehe jaoks ennast jälle huvitavaks teha?
 
L. 12. detsember 2002, kl 13.47
Miks Sina peaks tegema? Kui tema kurdab, las siis pakub ka ise
midagi välja või lausa teeb ise midagi olukorra muutmiseks. Kogu
aeg peavad naised nahast välja pugema, et meestele meeldida. Sel
pole minu arust mingit mõtet. Mina ütlen alati, kui ei meeldi, siis astu minema/ära vaata vms. vastavalt olukorrale.
 
krissu 12. detsember 2002, kl 16.30
sõltub ka sellest kaua koos olete olnud, kas 2 või 15 aastat.
tehke midagi teistmoodi, mida tavaliselt ei tee, midagi kreisit või ebatavalist.võimalusi on ju miljoneid, vaja fantaasiat, pange pea tööle.
aga tehke koos. see on paha kui üritate eraldi rutiini tappa. meie tegime nii ja ka lahku läksime, koos olime 15.a.
 
more 13. detsember 2002, kl 16.23
To L: Aga vaata, kui astubki ühel hetkel minema...alati mõtle selle peale, ennem kui ütled. Ja kui sul mehest kahju pole, siis polegi te teineteise jaoks. See ei ole lahendus, et astu minema. Mehel on ka närvid ja sinu kraaksumine, et ära vaata või astu ära, teevad talle ainult veel rohkem tuska. Püüa ikka aidata ja aru saada. Kui läbisaamine on ikka hea ja miski kooselu ei ohusta, siis küll nii kergelt neid sõnu ei tohiks kasutada.
Säde kaob aastatega nagunii, kõik on nii tavaline ja kindel...aga kui oled otsustanud oma "vanamehega" ikka elu lõpuni olla, siis mõista ja aita teda, aga ära kunagi nääguta ta kallal. Tegelikult oleneb ikka kõik mehest ka-kui normaalne või kui tohman. Head meest peab hoidma, ja seda tunned sa ainult ise, kas on hea või ei. Kui tunned, et nagunii on laialiminek, siis pole mõtet punnitada, mis lörri hakkab minema, see läheb varem või hiljem...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!