Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
must...
 
Katariina 13. detsember 2002, kl 11.15
Olen alati mõelnud, et mis tunne oleks suudelda ja vahekorras olla neegriga. Kas teil pole selliseid mõtteid tekkinud? Hiljuti tutvusin ühe mustanahalise mehega...me istusime, rääkisime juttu...ja siis ta suudles mind. See oli vapustavalt hea, tal olid nii pehmed huuled. Kuigi see oli imehea, ei läinud asi suudlusest kaugemale.
Kas kellelgi teist on olnud kogemusi mustanahalistega? Ja mis mulje jäi?
 
black 13. detsember 2002, kl 11.55
Proovi kindlasti ära nii must, punane kui kollane. Siis proovi noor, vana, pikk, lühike jne. Ja pärast teata blaseerunud näol, et armastust ei ole olemas.
 
blackile jätkux 13. detsember 2002, kl 13.53
...või, et mul on AIDS...
 
katariina 13. detsember 2002, kl 14.12
keegi mu nime all siin midagi imelikku üllitab! ja üldse kas see kõik ikka õige teema all? nördinud katariina
 
Kati 15. detsember 2002, kl 11.26
no mina olen musta mehega olnud ja võin ainult kiitvaid sõnu öelda. no muidugi sõltub see ka inimesest, sest ega valgete seas ka kõik superhead ole ju. saan öelda, et see mees oli raudselt kõige parem partner, kes mul olnud on. nii, et soovitan proovida küll. vähemalt uudishimu rahuldatud ja ehk ka väga head mälestused. ja muide, meil on olemas ju kaitsevahendid, nii, et suguhaiguste ja aidsi kartuses midagi tegemata jätta pole nüüd küll mõistlik.
 
Katariina 16. detsember 2002, kl 18.51
blackile jätkux, AIDS..... selline mulje jäi, nagu kõikidel neegritel on aids ja kõik valged on puhtad.... võin öelda, et esiteks, on olemas kaitsevahendid, mis kaitsevad suguhaiguste eest, ja teiseks, sama hästi võib valgelt haiguse saada...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!