Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Küsin nõu (kinkekaardid)!
 
Elen 13. detsember 2002, kl 15.27
Lugu selline, et emale on veel jõulukingitus tegemata ja mõtted ka kõik otsas! Kui küsisin, mida ta tahaks, siis loomulikult ütles ta, et mitte midagi ja pole vaja tema peale raha raisata! No teadagi... lõpuks siis ikka pinnisin välja, et tal oleks hirmsasti juuksurisse vaja ( seal pole ta tõesti ammu käinud).Veel tean ka, et tal kadus just hiljuti ära kaks kuldsõrmust ning ta oleks jube õnnelik ka uue sõrmuse üle.Käisin siis kullapoodides, aga valik on ju niii suur ja ei osanud midagi välja valida, raha ka siiski kinkida ei tahaks! Siis tulin idee peale, et ideaalne oleks kinkida kas mõne ehete(kulla)poe või juuksurisalongi kinkekaart. Nüüd tahaksingi küsida, et kas kesklinnas või Lasnamäel leidub mõni ehetekauplus või juuksur(iluslong, kus pakutakse ka juuksuriteenuseid), mis müüks ka kinkekaarte? Kui suurte summadega need kätte saaks? Otsisin internetist, aga ei leidnud midagi ja kuna ise olen haige, ei saa poodidesse ka kolama ja uurima minna! Äkki oskab keegi mind aidata?! Aitähh!
 
qwer 13. detsember 2002, kl 16.00
Juuksuri kinkekaarte pakuvad vist enamvähem kõik korralikud salongid. Näiteks: Ginger & Fred, Kairi Viigi Salong, Gersi Stiilistuudio, aga muidu soovitan sul näiteks vaadata http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Iluteenindus/. nimelt seal on enamus eesti salonide kodulehtesid ja vaata sealt.
edukat kinkekaardi otsingut
 
Pinchu 16. detsember 2002, kl 18.04
ehtekinkekaart oli narva mnt-l, central hotelli kõrval enamvähem (mitte salocenter vaid kesklinna pool, ETK poest vist veel edasi. Ei tule praegu see firma nimi meelde - sõbranna tegi mulle sealt kingituse (kaardi)
 
liisa 17. detsember 2002, kl 09.52
Narva mnt. 13 salong Madonna
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!