Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
lemmikloom stressi vastu
 
Lauma 19. detsember 2002, kl 11.30
Meil elavad esimest nädalat kaks 1,5-kuu vanust halli rotipoissi - vennad. Sai lastele rõõmuks ostetud, aga eile õhtul tundsime mehega mõlemad nende sibamisest mööda õlgu ja diivanit nii suurt rõõmu, et ma ei mäletagi, millal ma selles pimedas ja külmas talves viimati nii vabastavalt naersin:)
Maitsed on erinevad ja paljud ei armasta närilisi, aga mulle süstib nende hirmvilgas sibamine tohutult energiat!
Oleks ma seda varem juba teadnud!!!!!:)
 
k 19. detsember 2002, kl 14.25
Meil oleks rottidele vastukaaluks jänesepojad pakkuda.
Mööda õlgu just ei siba,ent on niisamagi armsad.
Jõuluks paras kingitus sellele,kes on huvitatud.
Palju vaeva ei nõua.
 
Ehh 19. detsember 2002, kl 16.01
Armsakesed on nii rotipoisid ku jankukesed, aga nad ju armastavad oma narimistega pahandust kodus teha!
 
k 19. detsember 2002, kl 17.13
Isegi inimesed teevad pahandust,mis siis neid loomakesi imestada.
Aga see-eest pakuvad nad ka palju rõõmu.
 
tilluke 20. detsember 2002, kl 10.14
Mina olen inimene, kellele närilised ei meeldi. Rotte ma ei karda aga endale ka ei võta. Aga kellele meeldib, on tore.
Meil on koer- laika. Nii hea on õhtul, kui tuled koju ja oled väsinud, teda kallistada ja silitada. Tunnen, kuidas kergem hakkab. Vahel mõtlen, et teen talle ülekohut- annan oma halva energia talle. Kuid tundub, et see ei mõjuta teda halvasti. On fantastiline, kuidas ta ALATI rõõmustab, kui koju lähed.
Muide, minu teises klasssis käiv tütar oli inimeseõpetuse töövihikusse kirjutanud küsimusele :Kellele räägid oma muret?, muuhulgas ka koera. Õpetaja oli seepeale küsinud, et kuidas saab koerale rääkida, ta ju ei räägi. Laps ei saanud siis õpetajast aru. Kurtis mulle kodus, et kuidas õpetaja nii rumal on- ta ei peagi ju rääkima, mina räägin talle.
On ka kass olnud ja kevadel võtame uue- vanem laps ütles ühel päeval, et temal on nii kassiigatsus peal. Hea on teda silitada ja kuulata kuidas ta rahustavalt nurrub.
Nii et loomadest, ükskõik millistest, on abi. Igaüks peab ise vaatama, milline loom talle sobib- inimene, kellel ikka ei ole aega koeraga väljas käia või oma aega, kus koer olle saaks, ei ole mõtet koera võtta. Ta ei tohi olle kohustus, mis koormab. Aga on ju loomi, kes vähem hoolt vajavad. Võtke neid! Tunnete, kuidas stress maandub.
Ja arvan, et pahandusi tuleb kõigi loomadega ette: närilised võivad närida, kassid lillepotte ümber ajada, koer kraabib kurgid üles jne. Sa pahandad aga annad talle ju andeks. Sest ta on nii armas.
 
to tilluke 20. detsember 2002, kl 14.39
no sel hetkel, kui saabud koju ja tapeet on maha võetud, pole ta, sindrinahk, eriti armas küll. aga annad andeks, sest ilmselt ei mõelnud loom õelusest midagi kurja teha, mängis ainult! nad on siirad! ja see on peamine, millest inimestel puudu jääb, mu meelest.
 
irw 20. detsember 2002, kl 17.53
..taris kah eile kiisu koju,täna hommikul hammustati pool kuus
sõbralikult nina ja nüüd sindrinahk magab ilmselt ööseks end välja....aaga juba teda nunnutades kaob igatsugu porisemis isu küll:)
*...harjutab kassiga esteks,pärast ehk õnnestub koduloomaga
nimega homo sapiens maskulinus kah läbi saama hakata...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!