Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
lea
 
hei! 20. detsember 2002, kl 23.12
heihopsti...tahtsin lihtsalt oma r66mu jagada.Mitu aastat on minu elu t2itsa allam2ge l2inudag olen ikka optimistlik tydruk olnud ja tasus end 2ra kah.Olen nyyd juba teist kuud 8nnelikult abielus.
Igal õhtul hüppame krapsti voodisse ja teeme armastust.Usumatu kui palju on minu elu muutunud.
 
heipataralla!!! 20. detsember 2002, kl 23.22
Oi kui vahvalt sul läheb! Ma loodan, et mind ootab ka kunagi ees selline imepärane kogemus. (tahaks vähemalt süütusest lahti saada). Peaaegu oleks juba õnnestunud, sest ükskord käisin klassiõhtul ja siis üks poiss naeratas mulle. Ma arvan, et me oleme teineteise jaoks lausa loodud, sest ma lihtsalt ei suutnud oma õnne uskuda kui Ta minu poole vaatas. Ta on minu vahva trullakene:) Ma olen tõesti armunud. Loodan, et Ta peagi vastab samaga, sest ma ei suuda enam oodata (klassiõhtust on möödas umbes 7 ja pool aastat). Aga igal juhul soovin Sulle tuusasid jõule ja imeilusaid nips-naps näputöid, mis on kõige lahedamad jõulukingid üldse! Jällerääkimiseni!
 
lea 20. detsember 2002, kl 23.26
Oi kui tore musirullikene,kindlasti l2heb poiss 6nge ja edu sulle vahvate n2put88e tegemisel.

Ole ikka kraps!
 
heipataralla!!! 20. detsember 2002, kl 23.33
Nii nunnu! Sa oled mu hingesugulane! Tõesti, saame kokku! Ma tahan sulle oma seniseid saavutusi näidata (paar neoonrohelist linikut, 5 paari käpikuid ja ühed vanad aluspüksid, mille ma osavalt ära parandasin). Ma kutsuksin su hea meelega enda juurde teed jooma, aga mu memm vist pahandab. Mul homme muide 34 sünnipäev, soovi mulle õnne! Ja ole sa ka kraps, emale hea laps!
 
nunnu 20. detsember 2002, kl 23.39
oi, nii nunnu, et oli kohe nunnu.Tahaks olla nunnu, ja olengi nunnu.Nii NUNNUUUUUUUUUUU! Tobeduse tipp
 
heipataralla!!! 21. detsember 2002, kl 00.00
Ah, ära ole nii kadekops! Sa lihtsalt tahad, et teistel ka sama halvasti läheks nagu sinul. Mõtle kibekiiresti üle, millal sa midagi nii vahvat kogesid ja siis tule alles vestlema.
 
Mrs. X 21. detsember 2002, kl 00.36
heipataralla!!!:
tänud naeruteraapia eest. Päris hea oli!:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!