Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
L`Occitane
 
lise 27. detsember 2002, kl 22.22
päkapikk tõi selle firma küünlaid,kreeme,lõhnakookoneid-küll on head lõhnad ja kõik looduslik(sarnane body shopi kaubaga=Minge vaadake estonia pst.1 vist (lemoni kaubamajas apteegi teisel korrusel)Uskuge mind,need on sellised asjad millest võib sõltuvusse jääda.Mõnus !!!
 
mukk 30. detsember 2002, kl 14.49
see loccitane tundub väga kallis olevat. käin juba mitu kuud seal riiulite vahel ja mõtlen ka osa või mitte. kätekreemi väga tahaks ära osta. uuel aastal :)
 
miu 30. detsember 2002, kl 19.45
tooted on tõesti head, aga teenindaja oli kõike muud kui innustav... läksin poodi - reastasin oma soovid ning palusin, et mulle midagi soovitataks. olin ainus inimene seal. müüja ei saanud nagu aru, mida ma tahan. küsimustele ei vastanud. lõpuks küll ostud ka sooritasin ning tooted olid tõesti head, aga järgmine kord saadan kellegi teise kauba järgi, sest suhteliselt kallis kohas jääb halb tunne sisse, kui keegi suga nii suvaliselt käitub.
 
mukk 31. detsember 2002, kl 15.03
Shea õlil (sellel on kindlasti ka mingi eestikeelne nimi, aga ei tule meelde) baseeruvavaid kätekreeme soovitan kindlasti. Ma ise ostsin lihtsalt seda 100 % shea butterit ning panen seda näiteks põsesarnadele kui külm nad kuivaks teeb ning mõjub tõesti hästi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!