Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Odav majutus Küprosel
 
k 05. august 2003, kl 16.25
Oskab keegi soovitada odavaid majutuskohti Küprosel? Kavas septembri lõpus saarel kümne päeva jooksul omal käel ringi liikuda. Ette tänades
 
ka k 05. august 2003, kl 20.31
Küsi hiljuti SL Õhtulehes vahva Küprose loo kirjutanud Esta Kübarsepalt, ta kindlasti oskab midagi soovitada, sest tal tundub seal häid tuttavaid olevat. Ehk saad toimetusest tema meiliaadressi või midagi muud, et küsida. Lugu ka lahe, vaata - vist oli praeguse seisuga viimane lugu reisirubriigis, kui veebilt vaatad. Seal on ka sellest, mida tasub Eestist kohalikele (Sinu puhul siis majutajale) söögipoolisest viia - must leib näiteks.
 
appi 05. august 2003, kl 21.13
Ma lol lugesin algul teemat lohkalt: "Odav matus Küprosel". Ise mõtlesin: "No on küünikud!" :)))))))))
 
alicia 08. august 2003, kl 15.28
seal on muide isegi 4 tärni hotellid täielikud peldikud:(
klavtetttee 04. august 2023, kl 18.26
https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL - Otsib korraga paljude pakkujate saitidelt. Sama hotelli hinnad võivad päris palju erineda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!