Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
takso
 
lumi 17. august 2003, kl 01.39
oli vaja yle hulga aja reedel taksoga sõita (jube vihm oli)
oli hästi lyhike ots ja tellisin odavaima, mis leidsin - Oberst takso. kartsin, et mingi parsa, umkeelne juht ja ebaviisakas ka,aga oh yllatust - täitsa korralik auto, ei kolisenud, polnud must; yliviisakas juht - tere, tänan, palun, toredat päeva jne..
ja ka mu ylilyhikese sõidu peale mitte yhtegi näokrimpsutust - ainult naeratas terve tee.
tegelikult peaksidki teenindajad alati sellised olema, aga kuna tegelikult on teisiti, siis jäin selle vähe tundmatu taksofirma esindajaga kyll väga rahule
 
k 17. august 2003, kl 22.02
mul oli ka selline kogemus, ainult firma nimi teine - Viking takso..
üliodav, vabaduse väljakult hotell dzingli juurde Männikule maksis ainult 35 krooni..
ja juht sõbralik, ajas juttu, tegi nalja jne..
väga meeldiv kogemus mulle, kes ma taksoga muidu ei sõida..
 
A 18. august 2003, kl 20.01
viking jah, ruulib.
 
pisi 19. august 2003, kl 10.27
mina kah igal öhtul Vikinguga töölt koju, möned yksikud juhid on nömedikud olnud, ebaviisakad vöi yritanud tynga teha. enamasti on takso kiirelt ees, normaalsed autod, juht tunneb linna ja teda ei pea kogu aeg öpetama, odav... jne
 
no kuulge 19. august 2003, kl 15.55
3 x viikingiga tünga saanud. Vanad ford scorpiod ja räpased taxod ja raha tahavad rohkem kui õigus-kaartiga maksta ei saa. Mis takso see on.
 
sille männikult 19. august 2003, kl 22.38
viiking taksojuht( mahla tn elas ta ise) tõi mind virust männiku poe juurde ja küsis 200.- kr. andsin 100.- kas on normaalne?? nii.et viiking ei ole küll normaalne.
 
pisi 20. august 2003, kl 11.08
huvitav, mul on kyll ainult yks halb kogemus nendega kui juht vöttis nöuks mind ilge tiiruga kohale söidutada, ja vastu pobises ka veel midagi kui kisa töstsin. aga muidu on ainult head kogemused, söidan alati yhte otsa ja arve on sendi pealt sama. kui vikingil parajasti vaba autot pole siis söidan IR-iga, ka väga normaalne. halvad kogemused on hoopis Tulika ja Marabuga, nendega ei söida kyll enam mitte iial, ma ei saagi aru kuidas tulika sellise kilomeetrihinna juures nii halba teenindust saab lubada.
to männiku sille
no aga sul on ju ka suu peas, ma ei kujuta ette kui keegi sellist summat kysiks, mina töstan kisa ka 10 eeguse vahe pärast.
 
xxx 22. august 2003, kl 14.11
Ei no viisakusi oksavad ikka kasutada jah, aga tulin sadamast bussijaama ja juht hakkab küsima ,et palju te tavaliselt maksnud olete ja ei taha teile ja rahakotile liiga teha jne. jne.
Kuna ma ise Tallinna inimene ei ole ja iga päev kah seda teed ei sõida ei teadnudki plju see tegelt maksma peab. Kui ma küsisin, et kõikide klientidega niivisi kauplete? Siis hakkas mulle viis aastat vanu tariife taga kiruma.???
 
E AUTO 20. juuli 2023, kl 17.14
MINEVIK

Pidin juhiload tegema maksa
Ostan auto maksa
Ehita garaaž maksa
Remont maksa
Ja varguse pärast muretse ka veel
Et punktist a punkti b saada kuram peab mul terve tööstuskompleks olema

TULEVIK

Võtan taskust nuti lähen netti näpin äppi ise olen seejuures happy et ei ole mingit lubade garaaži remondi jama. Auto tuleb teen sõidu ajavõidu õnnes kõigun. Peale selle on asi saasta müra ja juhivaba.

https://etv.err.ee/1608595783/pakirobot-liiklusesse
 
Taksikoer 20. juuli 2023, kl 17.14
Nojaa aga tea kas selline lüke läheb läbi et kui siin foorumis panen oma numbri ja hakkan sisestama et kus ja mis parasjagu Tallinnas et näiteks olen vaba sõidan klienti olen vaba seal piirkonnas parasjagu. Äkki oo päris hea äri ei pea nendele kullerfirmadele ja riigile maksma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!