Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
palvetamine aitab tõesti (avastas...)
 
notsoreligious 11. november 2003, kl 01.07
lihtsalt tahtsin teile inimesed südamele panna, et kui paluda jumalalt abi mingis situatsioonis, siis abi kindlasti tuleb...

Endal oli väga ilus kogemus hiljuti - sain töökoha mida väga ihkasin konkursi korras, ilma igasuguse vassimise ja tutvusteta. Enne seda on palju head juhtunud, tunnen et seal üleval tõesti keegi hoiab minutaolisel närul(TERE enesehinnang) silma peal. Mul läks enne ikka väga sitasti. Hästi soe tunne tuleb...

paneks täitsa kirikusse küünla kohe...

World i love eveybody!!!

_läheb rahunema_
 
alykas 11. november 2003, kl 01.08
jah, olen nõus. Ja õnnelik sinu pärast. Vahel on vaja et keegi häid asju meelde tuletaks ja jälle unustusehõlmast päevavalgele tooks...
 
Roosike 11. november 2003, kl 10.43
nõus...olen ise palvevastuseid saanud..ja mitte vähe. õnnelik olen!
 
Eff 11. november 2003, kl 11.01
* kui midagi väga tahta,sellesse uskuda,seda tõsiselt soovida,siis ega see vist kuskilt kellegi-millegi poolt märkamata ei jää....mõtetel ju ka tugev jõud:)...palju õnne!
 
õnnetuke 11. november 2003, kl 11.27
Olen ka mõelnud selle peale, et minna palvetama oma poja pärast, kes on väga haige. See olekski viimane päästerõngas, sest arstide abist enam ei aita . . . ehk aitab...
 
maiself 11. november 2003, kl 11.59
kaunis juhus, ka ise kogenud seda, olemata religioosne inimene.
ja - millegipärast, kui eriliselt hästi on läinud - tunnen lausa vajadust tänada (seda miskit/keskit) ja teengi seda - ilma kiriku ja küünlata, aga hinges küll.
 
KL 11. november 2003, kl 12.00
Paluda (palvetada) saab kõikjal, mitte ainult kirikus, ja igal eluhetkel. Enamasti võetakse seda kuulda, kui palud südamest.
Ema süda on imeline palve allikas. Armastav süda üldse.
 
vares1 11. november 2003, kl 12.39
Kuigi olen südamest palunud, ei ole minu palveid kuulda võetud...
 
liina23 11. november 2003, kl 13.16
maiself, nõustun sinuga. ei ole usklik inimene, kirik on minu jaoks mõttetu masside kooskäimise koht. kuid vastavalt vajadusele tunnen, et keegi on, kes kaitseb. seda siis tänan ja palun. ja alati olen vastuse saanud. mitte küll päris alati, aga siis on hiljem ka selgunud, et teisiti oligi parem.
 
nojahh 11. november 2003, kl 14.00
no mina palun 1,5 aastat igal õhtul üht konkreetset teenet...ei midagi..iiobi tunne tuleb juba peale,kas on siis tõesti raske seda ühte palvet täita:(
 
capsi 11. november 2003, kl 14.11
Mul on selline arvamus, et kui see palve on siiras ja südamest, siis palvele ka vastatakse (kes või mis iganes see siis poleks), aga kui see palve on selline kriuksuga (st, et palud ühte ja siis arvad, et see pisike südamesoppi lükatud tagamõte või kellelegi tekkiv paha, ei paista), siis palvele ka vastust ei tule. Nii et siirus ja head soovid ennekõike.
 
sookoll 11. november 2003, kl 14.25
Mulle meeldib üks mõte "Kristiina Lauritsatütrest" - ühe haige inimese juurde kutsuti palvetaja, et paluda talle tervenemist, aga tema ütles "Ärge sattuge kiusatusse väänata Jumala tahet selle inimese suhtes". Ja Piiblis on öeldud - te palute ja te ei saa, sest te palute valesti. Meie ei saa Jumalat oma soovide täitmisega käsutada. Selles ongi müstika, miks mõnikord palvele vastatakse, mõnikord ei.
 
Tibu 11. november 2003, kl 19.02
Mulle väga meeldis sookolli kommentaar.Väga mötlemapanev, sest ka minal olen abi palunud, kuid kahjuks pole seda saanud.
Ehk töesti olen midagi valesti teinud, kuigi tundnud seda kogu hingest ja sydamest, järelikult siiski on midagi puudu ja valesti...
 
tea 12. november 2003, kl 12.51
julgustan Sind kindlasti oma poja pärast palvetama. Ja veel parem oleks, kui paluksid kogudusel eestpalve teah. Võib-olla Sul on kuskil koguduses keegi tuttav koguduseliige, kes selle asja korraldab. Sest Jumal on lubanud, et kuskil kus on kaks või kolm ühel meelel, on ka Tema. Ja veel - õige inimese palvel on suur jõud, nii et otsi kedagi, kes Sind aitaks.
 
sookoll 12. november 2003, kl 15.17
ma võin Sind julgustada, ma olin 3 aastase lapsena pikalt ja raskelt haige (suremas) ja mu vanemad viisid kogudusse eestpalve ja tuli haigusesse pööre ja ma sain terveks ja seda tervenemist imestati sel ajal ka arstide ringkonnas. aga alati Jumal ei vasta ja keegi ei tea, miks. vähemalt, kui Sa palvetad, oled omalt poolt oma lapse heaks kõik teinud, mis võimalik.
 
sinisukk 16. november 2003, kl 23.24
palvetamine aitab, kui tõesti ise uskuda. aga mina jumalaid ei usu ja ei palveta ka. olen ma sellepärast õnnetum? ei oska öelda. kui palvetamine kellelegi hingerahu annab, siis on muidugi asja ette läinud.
 
Usujünger 15. aprill 2020, kl 16.40
Nüüd on siis selge miks Vene kirikutes nii hoogsalt laubaga vastu maad pekstakse nemad teavad et Jumal asub maa all punkris. Peab seltsimeestele ateistidele kah ütlema et nood otsivad mingit pikkade juuste ja habemega taati pilve piirilt täiesti asjatult õige koht Jumalat otsida on Moskva lähedal punkris maa all ja Jumal hoopis Jumala kiilakas ilma habemeta ja botoxit silmini täis Tõsi taolised otsingud võivad olla tervisele ütlemata kahjulikud arvestades Vene eriväelaste kombeid
 
Linnarebane 15. aprill 2020, kl 21.28
Südamest tulev palve on energeetiliselt väga võimas. See võib soovid täita. Ise loen iga õhtu Meie Isa palvet, kuna olin hädas luupainajatega, aga hakates palvetama, on see probleem praktiliselt kadunud. Ükskord unes ilmus jälle luupainaja ja ma suutsin lugeda palve, talle see üldse ei meeldinud ja ta kadus. Varem polnud ma võimeline unes oma tegevust juhtima, ma ei saanud sõnagi suust, aga nüüd tean, ma suudan Jumala abiga kurjusest üle olla.
 
Paluv 06. mai 2021, kl 16.25
Peeter oli Jeesuse jünger Jüri ainult mingi kahtlane katoliku ortodoksi pühak. Muidugi peaks Peetrit eelistama. Nagu pühakiri ütleb, sina Peeter oled kalju ja sellele kaljule tahan ma ehitada riigigümnaasiumi.
 
Usujünger 23. oktoober 2021, kl 15.51
Nüüd on siis selge miks Vene kirikutes nii hoogsalt laubaga vastu maad pekstakse nemad teavad et Jumal asub maa all punkris. Peab seltsimeestele ateistidele kah ütlema et nood otsivad mingit pikkade juuste ja habemega taati pilve piirilt täiesti asjatult õige koht Jumalat otsida on Moskva lähedal punkris maa all ja Jumal hoopis Jumala kiilakas ilma habemeta ja botoxit silmini täis Tõsi taolised otsingud võivad olla tervisele ütlemata kahjulikud arvestades Vene eriväelaste kombeid Peeter oli Jeesuse jünger Jüri ainult mingi kahtlane katoliku ortodoksi pühak. Muidugi peaks Peetrit eelistama. Nagu pühakiri ütleb, sina Peeter oled kalju ja sellele kaljule tahan ma ehitada riigigümnaasiumi.
 
PATUPUTS 23. oktoober 2021, kl 15.54
Meil siin Vaeste Patuste Alevis palvepaiku piisavalt. Kaks kirikut luteri kants ja vene kerik üks palvela ja va taarausuliste kuivand tüükast kuretootemitaputeivas ka. Pühasi paiku summ ei sääl pole patule paika. Ja aastaid tagasi käis seal altari ees üks süvausklik palverändur kes ka usinasti taarakogumisega tegeles ja palvejorin muutkui ikka mare ja mare. Aga mare on ladina keeli meri ja kui võtta laulust kui see meri oleks õlu siis loksub kõik paika muidugi mitte õlu vesi pigemini. Sest kui palved päris palavaks paisusivad sääl pühakojas ja tekkis tuleoht valgele vabamule siis ühendati voolik kiiresti veevärgiga ja anti patustand palvetajale jahutust ja meelele lohutust
 
Selgitus 22. november 2021, kl 17.15
Vaat mispärast kristlus on kõige levinum. Jeesusel olid paranormaalsed võimed mida Muhamedil ei olnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!