Hea kogemus
Praamile minek
Hips 20. juuli 2004, kl 12.35 |
Hops 20. juuli 2004, kl 14.03 |
.,., 20. juuli 2004, kl 14.06 |
... 20. juuli 2004, kl 14.09 |
lamp 20. juuli 2004, kl 17.59 |
lamp 20. juuli 2004, kl 18.00 |
naine 20. juuli 2004, kl 18.32 |
Mina broneeririsin 2 nädalat enne Vormsile sõitu praamile auto- koha ning mind jäeti maha hoolimata mu broneeringust.Hetkel olengi kirjavahetuses Saaremaa Laevakompanii juhtiva inimesega sest palusin nendepoolset arvamust asjast.Iseenesest kurb lugu kuid õnneks kompenseeris Pärnu lahe linnaelu selle ärajäänud perekondliku väljasõidu:)
? 21. juuli 2004, kl 08.28 |
Hips 21. juuli 2004, kl 10.50 |
Särtsupraam 16. detsember 2023, kl 00.04 |
Elektriparvpraam tuleb Kui Kuivastus juhe seinalaadijasse pistetakse, siis kogu saarel pirnid laes hõõguvad ja võbelevad kuigi lihtsam ja märksa rohelisem oleks Virtsu ja Kuivastu vahele tross tõmmata ja las reisijad tõmbavad praami selle abil ühest punktist teise. Sellised projektid ajal kui inimestel kodudes pole elektrit, on häbematus Seni kuni laeva akusid laetakse, pileteid laevale müüakse vaid sularaha eest, kuna arvuti jaoks ei jätku elektrit Lõbus saab olema,kui see parvlaev keset merd seisma peaks jääma või põlema minema nagu Teslad kärssavad Kui põledes põhja läheb siis tursad saavad ümber põleva parsa ujuda hüljeste jaanituli va veealune vulkaan
vähe veel 16. detsember 2023, kl 01.34 |
miks sa ahvid mindddd 16. detsember 2023, kl 06.36 |
käi õige... 16. detsember 2023, kl 22.28 |
kirja oskus pole teema ega relevant 18. detsember 2023, kl 20.10 |
vaata ise ennast 18. detsember 2023, kl 20.12 |
relevant elevant 20. detsember 2023, kl 01.06 |
mõne raamatu võiksid tõesti vahelduseks läbi lugeda. kõik oleme aru saanud, et sa oled psüühilise häirega sant, kes ennast arvuti taga nii paksuks söönud, et tänavale ei suuda minna. see ei õigusta su rumalust ja harimatust ja hoolimatust teiste suhtes. kõigepealt on küsimus su vanematele, kes nägid, et pojuke ülekaalus ja ei seosta end päris maailmaga, siis miks nad sind õigel ajal spetsialisti juurde ei viinud? ilmselt see nõukavanemate hoolimatus, et andis riik lapse, küll riik tast ka inimese teeb. päris elus pole see nii ja nüüd oleks sind siiski paldiski maanteel vaja üle vaadata.
tõmba juhe välja seinast ja sust inimene saaaab 20. detsember 2023, kl 07.45 |
mõne raamatu võiksid tõesti vahelduseks läbi lugeda. kõik oleme aru saanud, et sa oled psüühilise häirega sant, kes ennast arvuti taga nii paksuks söönud, et tänavale ei suuda minna.
ma olen suur lugeja . u mad bro u sound mad :) suht debunkitud teemad autist.
see ei õigusta su rumalust ja harimatust ja hoolimatust teiste suhtes.
jälle need teised. kuule kas sa suudad oma lahinguid kord ise ka võidelda . ilma ,et teiste selja taha ei poeks. mina suudan kusjuures.
kõigepealt on küsimus su vanematele, kes nägid, et pojuke ülekaalus ja ei seosta end päris maailmaga, siis miks nad sind õigel ajal spetsialisti juurde ei viinud? ilmselt see nõukavanemate hoolimatus, et andis riik lapse, küll riik tast ka inimese teeb. päris elus pole see nii ja nüüd oleks sind siiski paldiski maanteel vaja üle vaadata.
surnud debunkitud teemad. ära sina oma lolli pead sellega vaeva musirull :) . sa oled igav realistlik ja autistlik. ma ei soovi selline olla saa üle. ma saan abi olen sest rääkind blablablablalbla soga soga soga mu elu pole su asi ega mõjuta sind sa oled nõuka aja mõtlemise ja sa oled narrow minded autist.
jälle need teised. kuule kas sa suudad oma lahinguid kord ise ka võidelda . ilma ,et teiste selja taha ei poeks. mina suudan kusjuures.
kõigepealt on küsimus su vanematele, kes nägid, et pojuke ülekaalus ja ei seosta end päris maailmaga, siis miks nad sind õigel ajal spetsialisti juurde ei viinud? ilmselt see nõukavanemate hoolimatus, et andis riik lapse, küll riik tast ka inimese teeb. päris elus pole see nii ja nüüd oleks sind siiski paldiski maanteel vaja üle vaadata.
surnud debunkitud teemad. ära sina oma lolli pead sellega vaeva musirull :) . sa oled igav realistlik ja autistlik. ma ei soovi selline olla saa üle. ma saan abi olen sest rääkind blablablablalbla soga soga soga mu elu pole su asi ega mõjuta sind sa oled nõuka aja mõtlemise ja sa oled narrow minded autist.
aitäh autistttttt et taas tõestasid ,et mul on õigus 20. detsember 2023, kl 07.47 |
Paldiski maanteel juba uuritakse asja! 20. detsember 2023, kl 11.00 |
mõne raamatu võiksid tõesti vahelduseks läbi lugeda. kõik oleme aru saanud, et sa oled psüühilise häirega sant, kes ennast arvuti taga nii paksuks söönud, et tänavale ei suuda minna.
narrow minded 21. detsember 2023, kl 01.47 |
kui ei soovi selline olla, siis saa üle ja ära soga igalpool, et saad üle, aga tegelikult ei saa ja muu blaa blaa. ja ütle emmele, kes on vist ka vaimse puudega ja ei märka, et pojuke lollakas
ja pekikärakas. et ta vahetaks su menüüd. ilmselt liigsetest süsivesinikest oled veel lollim kui loodus on sind loonud.
ja pekikärakas. et ta vahetaks su menüüd. ilmselt liigsetest süsivesinikest oled veel lollim kui loodus on sind loonud.
autist 22. detsember 2023, kl 00.49 |
ja ma arvasin ,et ma teen end maha tundub ,et kusagil on keegi kes end hullemini maha teeb kui mina 22. detsember 2023, kl 15.18 |
enesevihkaja eri 22. detsember 2023, kl 15.19 |
kui ei soovi selline olla, siis saa üle ja ära soga igalpool, et saad üle, aga tegelikult ei saa ja muu blaa blaa. ja ütle emmele, kes on vist ka vaimse puudega ja ei märka, et pojuke lollakas
oi kuida sa vihkad end.
kas keegi pole öelnud ,et sa ei tohiks enda kohta nii halvasti rääkida :)
oi kuida sa vihkad end.
kas keegi pole öelnud ,et sa ei tohiks enda kohta nii halvasti rääkida :)
Paldiski maanteel juba uuritakse asja! okei kommentaari varas 22. detsember 2023, kl 15.20 |
Miiilits 22. detsember 2023, kl 16.01 |
teeskle edasi autist 22. detsember 2023, kl 17.32 |
See hullunud kodanik Järvamaalt, kes kõiki solvab - tuleb nyyd kiiremas korras kinni püüda! Ekipaažid, läksime!
ei püüa sa miskit kinni. mul pole plaani ei minna vangi ega hullarisse. erinevalt teist ei ole ma miskit valesti teind. olen oma süütust tõestand korra ja mul pole probleemi teha seda 100 korda veel. ma pole ka hullund. ma räägin tõde nagu asi on ja oli ja kummmutan su ja su sõprade valesi. ilmselgelt see ei meeldi sulle ja su sõpradele
ei püüa sa miskit kinni. mul pole plaani ei minna vangi ega hullarisse. erinevalt teist ei ole ma miskit valesti teind. olen oma süütust tõestand korra ja mul pole probleemi teha seda 100 korda veel. ma pole ka hullund. ma räägin tõde nagu asi on ja oli ja kummmutan su ja su sõprade valesi. ilmselgelt see ei meeldi sulle ja su sõpradele
Miiilits 22. detsember 2023, kl 18.05 |
autist 23. detsember 2023, kl 02.55 |
Lisa postitus