Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
manuaalkäigukast
 
PenQuiin 19. september 2004, kl 08.44

Eile olude sunnil sõitsin - APPI:((((
kuidas sellisega ÜLDSE on võimalik normaalselt edasi liikuda?
või kaua peab sellisega uhama, et ära harjuks???
 
oops--- 19. september 2004, kl 08.45

see pidi nüüd minema halva kogemuse rubriiki:SSS
sry..
 
See ju 19. september 2004, kl 09.41
ongi õige käigukast,mis võimaldab ka ise juhtida ja natuke actionit teha. Automaat on nendele,kel oskused nirud.Vanemad inimesed,kel reageerimiskiirus vähenenud,noored tüdrukud,kes masinast suurt ei taipa jne.Meie peres sõidabki automaadiga vanaema.Mina oma lastele küll sõidu õppimiseks automaati ei lubanud,et saaksid masinaga ümberkäimise korralikult selgeks,annab parema koordinatsiooni ja tunnetuse.Nüüd ostavad juba ise endale autosid,mina enam vahele ei sega,sest nad on poisid ja harjunud igasuguseid sõidukeid juhtima.Ja palju töökindlam on manuaalkast ka,oma järgmise auto ostan ka sellise.
 
Tips 19. september 2004, kl 09.58
Manuuaaliga oled ikka õige juht, automaatkäigukast tõesti neile, kes muidu ei oskaks... minu tutvusringkonnas küll selliseid inimesi ei leidu, kes manuaaliga sõita ei oskaks.
 
Frente 19. september 2004, kl 11.25
Manuaaliga alles õiged sõidumõnud sind saadavadki:)
 
helis 19. september 2004, kl 14.11
ja talvel on manuaaliga ikka ohutum ka.
 
zumm 19. september 2004, kl 20.42
mis tähendab manuaaliga oled ÕIGE juht. Bullshit, juht on see kes sõidukit juhib, olgu manuaal või automaat. Ja milleks siis näha rohkem vaeva kui saab ka kergemalt arvan mina. Ise teen lube, a siiski manuaali. Mõttekas on õppida ära manuaal tõesti aga see ei tähenda et kes sõidab automaadiga see ei oska tglt sõita.
 
to zumm 19. september 2004, kl 21.32
no näed,selgub,et on neid,kes ei oska,kui appi karjub.
 
kiisumiisu 20. september 2004, kl 10.58
need kes kiidavad manuaali on küll täitsa arust ära. kui manuaal nii super on, siis huvitav miks küll kõik kallid luksusautod on standardvarustuses automaadiga???? manuaalkäigukast on iganenud ja vana tehnoloogia, mida kasutatakse ilmselt veel vaid odavuse tõttu. automaat on igal ajal mugavam ja ohutum. actionit teha võimaldab muide suurepäraselt ka automaatkäigukast. seal on nimelt olemas turbonupp! ja saab ka käiku vahetada, kui peaks tarvis olema või tuju tulema. aga no eluaeg zhigulid roolinud seda muidugi ei tea : ) minu arust autojuhtimisoskus ei tähenda oskust õigel ajal pedaale sõtkuda ja kangi rebida, vaid oskust näha enda ümber toimuvat ja sellele adekvaatselt reageerida. kangide/pedaalidega rabistajatel aga ilmselt selleks enam aega ei jää...
kas te manuaalisõbrad kasutate ka mikseri asemel visplit, köögikombaini asemel käsiriivi, pesete pesu mitte masinaga vaid käsitsi ja ei saada e-maile vaid panete endiselt käsitsi kirjutatud kirja ümbrikusse margi peale ja pistate posti??? sest muidu POLE IKKA SEDA ÕIGET TUNNETUST. erilised tagurlased ikka!
 
naine 20. september 2004, kl 11.42
kiisumiisule:
rahune maha. KÕIK on suhteline. mulle meeldib ka näiteks manuaalkäigukast rohkem.
ja muide, ameerikas on kõik autod ainult automaatkäigikastiga. aga see ei tähenda, et nad ei peseks üldse käsitsi mingit riideeset või ei kasutaks vahest käsiriivi... ja käsitsi kirjutatud kirja on tänapäeval niiii armas saada..:)


naine 27 a, autoks on A6 (ma muidugi saan aru, kui sina loodad, et sõidan ziksiga..).

Päikest!
 
777 20. september 2004, kl 13.36
automaatkastiga sõida nigu mänguautoga
 
kiisumiisuke, 20. september 2004, kl 17.16
mine arene veidi. On teised ka peale sinu proovinud neid luksusautosid,aga manuaal,näe,intrigeerib siiski rohkem. ja pealegi on ka peenematel autodel manuaalid veel olemas.
 
Bidur 14. jaanuar 2021, kl 18.49
Vaat kui on ilma vahegaasita automaatkäigukast siis peab olema käsipiduril helisigna. Raisk ei tunneta muudkui vajutad gaasi. Ma räägi käisin Selvehallis Rappeli keskus tegi mo tengelpungale arapi nii et närvilisuses unus ära. No tulin siis Maarjamaa poole mõtlesin et panen sirge peal rullnokka kurrat mis jama on 240 jääb 140 puudu. Mopeedauto raisk Vaatan okulaarist mida tagant ka peegeldab raisk tuli rummus niikui tankil suitsukate. Jagasin matsu pointiks tõmbasin kärrsari pealt oo seier kukkus kohe 140 peale. Igaks juhuks sportkäiku ei hakand automaadil sisestama tea kui hulluks asi oleks läind sest peale sellist loomkatset olid tagumised suportid nullis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!