Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
toidukuller.ee
 
Malvis 27. oktoober 2004, kl 13.55
Tere!

Jagan Teiega head kogemust! Istusin üksi kodus ja nälg hakkas pitsitama. Väljas sadas ja õue minne ei tahtnud. Surfasin netis ja sattusin firmale toidukuller! Milline vedamine! Firma pakub laias valikus külmi ja sooje rooge! Suppe, salateid, jooke. Seda kõike mõistliku hinna eest. Menüü on iga päev uus, nii et tüdimust tunda ei saa. Tellitud maitsev toit oli tunni pärast ukse taga, sõbralik naeratus pealekauba!

http://www.toidukuller.ee/menyyd.htm

on nende aadress!

Soovitan soojalt!!!
 
s 27. oktoober 2004, kl 14.13
no jah,aga miinimumtellimus 100.-
nii palju ma küll korraga ei söö(olen põhiliselt tööl üksi),muidu kamba peale on tõesti soodne.
 
liba 27. oktoober 2004, kl 15.25
milline kaunis reklaam!
 
irw 27. oktoober 2004, kl 17.07
hahaa jah kohe on ju aru saada, et reklaam. nii ülepingutatud kui veel olla saab:D
 
keegi 29. oktoober 2004, kl 12.49
oh, väga hea, tuleb kõrva taha panna. varem tellisime www.toidutooja.ee-st mõnikord endale toitu, nüüd seal aga miinimumhind 200 raha. kolm inimest aga sellise summa eest ei söö.
 
Fold 11. märts 2023, kl 15.07
Näe kullerid hakkavad streikima Panin juba kapsasupi tulele, inimesed kes täna on näljas saavad abi. Hoiame kokku Tartu linnapeal kuulutata välja kriisiolukord. Lumehelbekesed võivad ju nälga surra. See ei ole naljaasi. lähme kõik Tartusse streiki murdma. Elutähtsal valdkonnal peaks üldse streikida keelatud olla. Öudne kuda nad tohivad? nad peaks olema õnnelikud kui saavad gigamegatupperpupper platvormil raha teenida. streikimine on kommunistlik eestlased ei streigi streigivad ekrelased. marss tööle muidu saate veel rattamaksu maksta Streikimine on kommunistlik? Kummaline kommunistide ajal oli streik keelatud. Streikijad olid rahvavaenlased ja karistus selle eest kuni kohtumiseni peakommunistiga vladimir ilits(ivanovits) armand-krupskiga Mis neil tahmanägudel viga peaks olema? Siin juroopa riigis saavad ühe päevaga rattaga sõitmise eest niipalju raha kui omas riigis aastaga ei saaks. Keelenõuet pole, võivad oma džungli murdes möliseda küll! On ajastu vaim selline et kui murid streigivad siis äkki jääb mõnel homol "soe toit" söömata ja veresuhkur langeb ohtlikult madalale! Mäss Bountyl? See on siis tänu kallile Kajale poputamise eest? Mis keeles streikima hakatakse? Araabia või? 600 tuhande inimese keelt neil vaevalt kuskilt õppida on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!