Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
PAIDE KAUBAMAJA
 
l 24. november 2004, kl 16.03


Räägite siin oma halbadest kogemustest. Kui tahate ühte tõeliselt halba kogemust minge Paide Kaubamajja teisele korrusele, kus hilpe müüakse. Väga masendav: vanad, ebameeldivad ja ükskõiksed müüjad. Enamus Paide inimestel on vist juba see halb kogemus olemas. Küsimustele vastavd pahuralt , õigemini nad ei oskagi ühelegi küsimusele vastata, Käivad järgi, aga midagi ei küsi nt.kas saan aidata või muud sellist. Jube koht!!!


Kirjutan paljude pettunud klientide eest.
 
haa haa 24. november 2004, kl 16.48
aga mina vahel aastas korra kui sinna satun leian ikka mingi hilbu mida osta-normaalne odav hind ja üldse ilus jne :)
tallinnas ja tartus ei leia nii ruttu nt sobivat pluused või kampsut :)

ps. mina räägin vaid enda eest :)))
 
siiri 24. november 2004, kl 16.52


No mina pole sealt küll midagi ilusat leidnud. Paljud riided on mingi vanade inimeste kaup ja tõesti klienditeenindus annab ikka soovida.
 
pets 24. november 2004, kl 17.16
nagu kõikides väikelinnade kaubamajades mu meelest.
 
. 24. november 2004, kl 17.18
Kullakesed, mida te tahate - mingit mimmikaupa? Siis minge ometigi Tallinnasse, kus igasugu putiike ja poodisid jalaga segada. Jätke maal elavatele tagasihoidliku maitsega keskealistele ja vanematele ka mingi kohakene, kust riided selga ja jalavarjud jalga saab. Siiamaale maakonnakeskuse kaubamajast sai, kui need ka kõik "moodsaks" ümber tehakse - roosa, nabani ja suurim number 38 - siis mis peavad maamemmmed tegema, kes teinekord pikalt lageda tuule käes bussi ootavad või jala mitu kilomeetrit kruusateed pidi koju käivad - ei sobi sinna tikk-kontsad ega nabapluusid ega puusapüksid...

Ma imestan ikka tõepoolest, kui kaugel on meie eestimaa tõelised "valikuga" rõivapoed kasvõi ülelahe naabrite omadest. Igas eas ja suuruses inimene võib saada seal poest riided selga, on moekamaid ja klassikalisi - ja kõike korraga. Mitte nii nagu meil, kus konservatiivsema maitsega inimene endale mitte kui midagi selga panna ei leia.

Ja häbi võiks olla sihukesel, kes leiab müüjale ette heitmist väärt olema, et too on vana. Olgu siis muuga kuidas on, ent see, kui vana keegi on, ei sõltu inimesest endast.
 
Exc 24. november 2004, kl 17.38
100% teemaalgatajaga nõus.
müüjad on isekad ja pahurad. Alati on neil endaga ja kaubaga rohkem tegemist kui klientidega. Koguaeg luuravad Su järgi, kui midagi vaatad, siis on neil kohe probleem - riiulid kõik sassi aetud..midagi küsida tahad, siis pole neid ollagi..igaljuhul täiesti masendav
ise olen ammu loobunud seal käimast. korra sattusin mõni aeg tagasi Paides vanemate juures olles sinna...ikka samad näod, kes 10 aastat tagasi...

1 asi häirib veel. tootevalik kesine, kuid ühte toodet virnade viisi...pole just lahe, kui iga teine jalutab sama kampsuniga vastu...:S
 
emmeliine 24. november 2004, kl 20.55
paide kaubamaja on täielik saast ja no tõesti-tõesti,millised müüjad!!!!!!karauul!vanusega pole küll midagi pistmist,aga lahket nägu on raske leida.olen ise,kogu mu pere ja palju tuttavaid loobunud müüjate pärast seal käimisest.see peaks uibopuu mõtlema panema.uibopuu on pomo.
 
procter ja camble 24. november 2004, kl 21.17
Öige jutt ja kui sinna veel ostma lähed,siis vaatavad,et äkki midagit pihta paned.
Muuseas ei ole see ainuke pood siin kapitalistlikus vabariigis,kus teenindus jätab soovida,üks sellistest kohtadest on näiteks US PARTS, kus sa pead venna surnuks rääkima, et ta sinuga üldse suhtleks.
Uibopuu aga peseb lihtsalt kohalike ahveristide taha, tal savi, kas ostetakse või mitte.
 
line 24. november 2004, kl 21.23
elan ise paides ja kaubamajja lähen tõesti vaid äärmisel vajadusel. riideid sealt eriti ostnud pole, sest minu arvates on valik nigel. endal neid ebameeldivaid kogemusi müüjatega kuhjaga. hiljuti küsisin lasteriiete kohta ja müüja kostis selle peale, et tema sellega ei tegele. ise seisis muide lasteosakonnas. jne., jne.
 
väikelinnade viga 24. november 2004, kl 22.21
Ega Jõgeva kaubamajagi etem pole.
 
paidest 25. november 2004, kl 11.16
mind häirib pidev krillkana küpsetamise hais.Sellise palga eest ei suudetagi head nägu teha.
 
:) 25. november 2004, kl 12.43
lihtsalt huvi pärast, miks see teema siis hea kogemuse all on?
 
. 25. november 2004, kl 16.34
grillkana ikka
 
küsimus 09. juuni 2022, kl 21.21
kas see on nüüd lõplikult suletud ja vaid see toidupood seal?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!