Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
e-arved?
 
paranoid 28. veebruar 2005, kl 18.40
kas see www.arved.ee on õige ja ohutu asi või mingi järjekordne vuhvel ja pettus?
 
poriseja 28. veebruar 2005, kl 19.03
Vastik reklaam...Mees maksab arveid ja samal ajal on nägu nii õitsel...
 
soovitan 28. veebruar 2005, kl 19.30
Minu RLE (nüüd siis Elisa...) arved tulevad juba aastajagu www.arved.ee peale ja absoluutselt ei kurda. Meili peale saabub teade, kui arve tuleb - kui unustad vaadata, tuletatakse mõne aja pärast uuesti meelde. Arved avanevad Acrobadis, täpselt samasugused, kui need, mis postkasti lastakse. Ainult lugejakiri (noh, see reklaamiajakirja moodi kraam) jääb saamata, aga seal pole nagunii midagi asjalikku, vajaliku info otsin ise netist.
 
soovisin 01. märts 2005, kl 11.00
ka e-arvet tellida aga millegipärast tahetakse teada ka minu panka ja panga arve nr-t- sellest ma aru ei saanud milleks neid vaja oli- ma saan aru, et ülekanded teen ikkagi mina, et see ei ole ju otsekorraldus-jäigi esialgu katki
 
nüüd täitsa paranoias 01. märts 2005, kl 11.58
KURAT!!! ma tegin heauskselt ära, aga nüüd kui siin eespool mainiti, et miks a/a-d vaja oli, siis hakkasin ka mõtlema, et midagi valesti. APPI!!! kas olen kellelegi nüüd vabatahtlikult oma a/a loovutanud? vot sulle siis, hoiame loodust ja istutame puu. nüüd olen varsti rahast lage või:S
 
ei saa aru 01. märts 2005, kl 14.10
Missmoodi arveldusarve avaldamisest kohe sul pangaarve lage peaks olema???? Sinna ligipääsuks on ikka muud turvameetmed mängus.
Siis peaks olema enamus firmade pangaarved tühjaks tehtud, sest need on ju suhteliselt avalikud asjad, igal väljastataval arvel kirjas.
Kasutanud olen antud portaali seoses firma paberitega, tuleb sinna samuti Elisa (Radiolinja) arve, nüüdseks mingi aasta otsa, igati rahul. Paberarvena oleks kõik kõnede väljavõtted tükk maad üle 100 lehekülje.
 
Pangapõrsas 18. märts 2021, kl 16.09
Aga mul on praegu 25 + 5 arvel
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!