Hea kogemus
soovitage HOTELLI Tallinnas
uimik 20. aprill 2005, kl 23.34 |
Tere!
Palun soovitage mulle mõnd keskmise hinnataseme ja hea teenindusega hotelli Tallinnas. Oleks vaja majutada välismaalane 3ks päevaks.
Samuti võib soovitada väiksemaid külalistemaju. Keegi siin mainis "halva kogemuse" all Alexi hotelli, kusjuures ka see oli mul varem nimekirjas... nüüd kahtlen pisut.
Nii et soovitage, palun. Nii kesklinnas kui ka Tallinna lähiümbruses.
Tänan!
Palun soovitage mulle mõnd keskmise hinnataseme ja hea teenindusega hotelli Tallinnas. Oleks vaja majutada välismaalane 3ks päevaks.
Samuti võib soovitada väiksemaid külalistemaju. Keegi siin mainis "halva kogemuse" all Alexi hotelli, kusjuures ka see oli mul varem nimekirjas... nüüd kahtlen pisut.
Nii et soovitage, palun. Nii kesklinnas kui ka Tallinna lähiümbruses.
Tänan!
www 21. aprill 2005, kl 09.35 |
triiptrööp 21. aprill 2005, kl 10.58 |
Mia 21. aprill 2005, kl 11.16 |
kosmokas 21. aprill 2005, kl 13.22 |
juku 21. aprill 2005, kl 14.14 |
kiisu 21. aprill 2005, kl 19.05 |
uimik 21. aprill 2005, kl 22.58 |
milla 22. aprill 2005, kl 04.46 |
kamilla 22. aprill 2005, kl 15.11 |
Ateena 23. aprill 2005, kl 14.13 |
Viimsis. Olen paigutanud oma tuttavaid, kes ei soovi teha suuri kulutusi majutusele Ateenasse. Kurtmist ei ole kuulnud. Olen ka ise tubade uste vahelt pilgu peale visanud, mitte ülihea, kuid puhas, töötegemise võimalus, konverentsisaal,samuti lemmiklooma majutuse võimalus.
Samuti ongi hea teenindus Metropol hotellis. Puhas ja hea teenindus. Mihklit üldse ei soovita. Oleme saanud minu majutatuga ja mina ise üsna suure mõnituse osaliseks. Siiani ei saa aru kuidas kahele tärnile kolmas juurde anti. Ja toad tunduvad kuidagi haletsusväärsed.
Ei tea Viru hindu, kuid kuna soomlased tihedalt kasutavad, siis midagi hullu olla ilmselt ei saa. Toad ise on pärast renoveerimist korras ja puhtad.
Samuti ongi hea teenindus Metropol hotellis. Puhas ja hea teenindus. Mihklit üldse ei soovita. Oleme saanud minu majutatuga ja mina ise üsna suure mõnituse osaliseks. Siiani ei saa aru kuidas kahele tärnile kolmas juurde anti. Ja toad tunduvad kuidagi haletsusväärsed.
Ei tea Viru hindu, kuid kuna soomlased tihedalt kasutavad, siis midagi hullu olla ilmselt ei saa. Toad ise on pärast renoveerimist korras ja puhtad.
cernovazoa375 04. juuni 2019, kl 12.01 | Registreerus: 5 aastat tagasi Postitusi: 10 |
Hotelli broneerimine - http://www.booking.com/index.html?aid=1172962 Bookingul peaks olema ju ka hinnagarantii. Kui suudad tõestada, et kuskilt saab odavamalt samadel tingimustel, siis saad vahe tagasi.
klavtetttee 04. august 2023, kl 18.19 | Registreerus: 1 aasta tagasi Postitusi: 11 |
https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL - Otsib korraga paljude pakkujate saitidelt. Sama hotelli hinnad võivad päris palju erineda.
Lisa postitus