Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
valimistulemused
 
monica 20. oktoober 2005, kl 07.27
Kas keegi teab aidata, et kust kohast saaks lk., millel on kirjas kõikide valimistulemuste andmed.
EEelmistel valimistel oli hea lk., plõksid aga Eesti kaardil maakonnale ja sealt edasi tulid vallad ja nii edasi ....
 
six 20. oktoober 2005, kl 07.48
http://www.vvk.ee

Aktiivseks kahjuks ei oska teha.
 
pointless 20. oktoober 2005, kl 09.06
http://www.vvk.ee/k05/tulemus/tulemus.html
 
monica 20. oktoober 2005, kl 21.19
Aitäh, see oli just see, mida ma millegipärast leida ei suutnud.
 
Tsatsi 11. märts 2023, kl 15.34
Kesikutel kesiselt kusine tulemus. Pole ka ime läksid neid orava närakate poolt ajupestute hääli püüdma saand kedagi. Stalini nuhi heitsid ka välja ei Egkar poleks seda viga teinud tema oleks ikka õieti panustanud. See allakäik hakkas juba siis peale kui erakonna reeturid isakese kohalt lahti kangutasid ja nüüd on tulemus käes. Mina seda erakonda seekord ei valind. Tahtsin Stalnahhunit aga kurat ei saand sinna piirkonda kuhugi sisse registreerida panin siis Naleva. Noh Ratas veereb Brüsselisse jättes valisjärgse laga partija likvideerida. Sitad situatsioonid on alati Rehvide populaarsust tõstnud ja töölisklassile mäkra mängides oma mainet parandada. Pronksöö ja nüüd see sõda. Oi töölisklass saab vatti saavad jälle Kalevipoegadena Soome vahet sõita. Õpetlikuks võite ka lugeda
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?9,1273301
 
tsatsi ole kuss teeskleja 11. märts 2023, kl 16.20
mida sa spämmid seda sitta igale poole sa ei ole uudistega kursis ole kuss parem tont.
 
pst 16. märts 2023, kl 01.08
kõik teesklejad ja muud tsatskid olge kuss. siin tohib rääkida ainult see rasvamagu, kes mingeid teesklejaid igalt poolt otsib. milleks tal neid sellises koguses vaja läheb, pole mina siiani aru saand.
 
jah ma olen paks ja ma teen treenni ka sorru ,et see sulle ette jääb ja su elu mõjutab 16. märts 2023, kl 07.35
jah ma olen paks rasvakuul jah mu juuksed on rasvased. hea ,et sul pole ja mis sest siis on. sorry kui mulle ei meeldi kui mingid hullud siin umbluud ajavad ja eriti minu kohta ja asjade kohta mille kohta nad sittagi ei tea. sorry kui mulle ei meeldi riiigireeturite ja liberaalide möla. sorry. mina ei otsi siin midagi. ma soovin ,et see teesklemine ja umbluu ajamine lõppeks. mul ei lähe neid vaja. sa teaks seda kui lugeda oskaks. a sa ei oska ju. sa ei saa millestki aru sa ei oska lugeda teeskleja.
 
šampoon 17. märts 2023, kl 00.18
Tsatsi ja teesklejast pervar rasvamagu on moodustanud ühisrinde. Võitlevad kõige ja kõigi eest. Lipp neile kätte ja seep tasku! Ühtlasi õpivad ka lugema, mida lahkelt teistelegi soovitavad.
 
oehh 17. märts 2023, kl 00.38
minu poolt tasuta nuustik mõlemale.
 
ma ei ole kellegiga mingit rinnet moodustand 17. märts 2023, kl 06.49
ma ei ole teeskleja sest ma tegin ühe kirjavea. paluks mitte projectida. ma ei teeskle miskit seda teed sina. teeskled ,et kõik su umbluu on tõde jne. ma ei ole pervar. sorry kui ema naljad internetis sind solvavad aga need naljad ei tee mind pervariks. ma ei räägi ka anaali jutte seega ma ei ole pervar aga teeskle edasi. jah ma olen paks saa üle. see ei mõjuta sinu elu kuidagi sa luuser. ma ei võitle kõigi ja kõige eest mingi mantrat tegeva luuseriga aga teeskle edasi.ma olen puhtam kui sina teeskleja isegi siga on puhtam kui sina. jah lipp mulle tasku sest erinevalt sinust olen selle maa patrioot mitte reetur. oi kui irooniline sina ütled ,et me lugema õpiks. võta oma enda nõuannet kuulda teeskleja. sina ei oska lugeda aga teeskle edasi palun. olen küllalt rikas ,et ise seepi osta . ja olen küllalt rikas ,et ise nustik osta. olete neti hiirod. vaid anonüümselt kõvad tegijad oma nime alt ja näost näkku ei ole te miskit erilist. te olete vaid värisevad süldid kes on selle maa reeturid seega minge sinna kust tulite bussiga.
 
kes räägiks 20. märts 2023, kl 02.10
lödisev lihakeha piuksatas oma arvamust. hoia see endale, kedagi ei huvita.

sa oled siin kõik ära tüüdanud oma määmmmää - õppige lugema, mämmmää - ise oled jne .

sa oled mõttetu memmekas, pervert ja foorumite risustaja. lollakas inimene, risuks maailmale.

tule ja tõesta järjekordselt ja ohtrasõnaliselt, et sa oled nii nunnu, ainult natuke haisev pervar, et sa oled nii inimlembene, ainult natuke ahistad inimesi, et sa oled nii töökas, ainult natuke vedeled diivanil ja kogud kaalu. millele sa vastu vaidled?
 
red panda 20. märts 2023, kl 02.36
Kas too polegi siit veel ära kolinud? Lubas ju suure suuga. Niipalju siis lödipüksi lubadustest. Kergitab oma pesematuid püksa ja haiseb siin edasi. Tuleb vist otse emme poole pöörduda. Kas too üldse teab, et poju vähe sotsiopaat?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!