Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Otsin ennustajat
 
Hädaline 16. jaanuar 2006, kl 11.09
Otsin ennustajat Tallinnas. Tean, et nüüd tulevad kommentaarid, et oled hull, kui lähed, aga ma teen seda naguinii, kuna elu ummikus. Lihtsalt tahaks kellegi kontakte, keda saaks ka tõsiselt võtta. Sobib ka ennustamine meili teel.
Suured tänud ette..
 
kupi 16. jaanuar 2006, kl 11.29
nuhh, loodad, et ennustatakse head ja helget tulevikku?? Aga just seda seal tehaksegi ja arvatavasti pead veel lisaraha maksma kuna sul needus või paha silm peal(irw) Aga samas kui huvi ja tahtmist on, siis miks mitte. Ära ainult ennast päris paljaks lase teha :)))
 
civic 16. jaanuar 2006, kl 19.15
parem kuluta oma energiat, aega ja raha oma probleemide lahendamisele, mitte rumalustele.
 
Rubina 25. detsember 2020, kl 11.45
Tere ,
Nüüd on see koht jus ma peaksin avaldama seda mida ma tavaliselt jätan ütlematta ehk siis rahvust, olen mustlane :). Eestis on lihtsalt väljakujunenud, et see rahvususes on vaid halvad inimesed ega kübetki headust. Nüüd antud olukorras oleb ma parim :)) . Ennustan inimestele juba alates kui ma olin 13 aastanne täna olen juba 37. Ennustusest elatusid ära nii mu ema vanaema kui ka vana vanaema seega jandunud on see põlvest põlve pole koolitusi mingeid klaas kuule ega teaduskikult tõestatud kinnitusi mis nöitavad ,et olen õppinud. Ennustan puhtalt inimese aura ,soojuse ja kõrgelt kosmosest saadud informatsiooni alusel. Lihtsalt pole võimalik seletada , see lihtsalt nii on . Mul on kliente kes käivad mu juures juba ple 10 aasta ning kutsuvad aina juurde kliente. See on mu esimene reklaam kuna kavatsen nüüd ametlikult asjaga tegutsema hakata ,sest alles nüüd sain üle kartusest et mu võime sellega ei kao :).võta ühendust julgelt ja ära pelga . Hinnas lepime kohapeal kojku oleneb olukorrast mida soovid teada saada või elus muuta.
Rubina
56392957
58971402
aivarilves949@gmail.com
Ühendust võttes öelge lihtsalt. ,et Aivari poolt nii suudan eristada ja üles märkida uusi kliente.
Kõik on täielikult konfidetsiaalne ja mitte sobivusel ükskõik mis olukorras raha ei küsi.
 
puhunsoola@gmail.com 26. detsember 2020, kl 04.56
nüüd on see hetk, kus peaksin avaldama tõe, et olen tavaline traktorist ja juba kuuekümnendat põlve ennustaja. lihtsalt meie vanavananananananaema sai kunagi välguga pähe ja nüüd ennustan tänu geneetilisele pagasile nii, et igasugu mustlaslaager puhaku jalga.
kusjuures täiesti tasuta, erinevalt rubinast, kes müüks oma vanaisa kah maha kui tal selline olemas oleks.
 
....... 26. detsember 2020, kl 22.59
Rubina, sa võiks rääkida midagi minust, just sellest kes seda SÕNA siin kirjutas.
Ma tahaks uskuda aga keegi kunagi midagi täppi ei pane.
Tõesta vastupidist....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!