Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Afropatsid
 
n21 24. jaanuar 2006, kl 09.29
Kellel on olnud? Tahaks suveks panna? Kui kaua nad peas ilusad püsivad ja kas kahjustasid väga juukseid? Väga tahaks proovida :)
 
mm 24. jaanuar 2006, kl 10.37
minul on,kes sind ikka keelata saab,pane muidugi,ega üle kuu kahe nad eriti ilusad välja ei näe siis vaja ikka ümber punuda,kus juures patse tehakse keskmiselt 10 tundi aga ümber punumine võtab kaks korda sama aja,sest enne ju vaja veel lahti ka harutada.kahjustusi oma juustel märganud küll pole.patsikandja suvest alates
 
liis 24. jaanuar 2006, kl 10.54
Soovitan kõigepealt katsetada tavaliste punupatsidega näiteks. Ma ka kunagi väga-väga tahtsin neid patse aga mulle need lihtsalt ei sobiks. Patsid võivad ju ilusad olla aga kas ka sina nendega kena välja näeksid??? Mõtle sellele ja siis tee alles proovi :)
Kui aga soov suur on siis lase aga käia, küll sulle asjatundjad seletavad kõiksugu asju mida teada tahad!!!
EDU!
 
Plika 24. jaanuar 2006, kl 11.12
Suvel olid mul ka. No mul omal paksud juuksed ja neid patse oli ikka palju ja ka suhteliselt pikad. Selle tundus pea raske. Kui on õhemad juuksed ja lühemad patsid on kindlasti mugavam. Esimene päev ja öö oli pea nii valus, et puudutada ei saanud, pead padjale toetada oli ka valus, aga see läheb mööda. Pesta on suht raske. Paar kuud sai olla jah, sest kaks patsi tulid lihtsalt peast ära. No väike salk oma juukseid ei jõudnud ilmselt seda patsi kinni hoida. Mingi aeg hakkab pähe tulema nagu kõõm vms. Lähedalt vaadates on jube ausalt öeldes. Kui on heledad juuksed siis seda vast ei näe. Kuna mul oligi plaanis ainult paariks kuuks teha siis ma nn parandamas ei käinud. Lahti harutasime kodus ise, ei olenud raske töö. Pärast läksin kohe pesema, mis oli viga. Ennem peab juustest välja kammima lahtised juuksed. Mina seda ei teinud ja pesust tulles olid mul juuksed nagu üks takuhunnik. Loomulikult salgu haaval kammiga saime sellest lahti. Korraga tuli palju juukseid maha küll, aga see ka normaalne. Kuna mul oli varem jube suur juuste langemine, siis peale patse jäi see millegipärast ära. Nüüd tuleb jälle normaalsuse piires juukseid.
Mina proovisin nad ära ja enam ma neid ei taha. Aga ma ei ütle et ära sa kah pane. Omamoodi kogemus oli ja välja nägin ma ju hea, vähemalt esimesel kuul. Mõni ju jälle väga kiidab. See vast kuidas kellegil.
 
ansika 24. jaanuar 2006, kl 11.28
minul olid ka afrod. just keerupatsid. peanahk mul ei olnud üldse valus. raske ka ei olnud. meeldisid jubedalt. peale esimest pesu aga oli näha juukse juure otsad peanahal, so siis need karvad mis meil tavaliselt iga päev peast ära tulevad, aga olid patsis ju kinni. tumedatel juustega näeks välja jah nagu kõõm. kuna mul olid keerupatsid, sisi kandsin neid vaid poolteist kuud, kuna keerupatsid lähevad kergemini karvaseks ja kuna mul enda juuksed kiirelt kasvavad siis pea pealt läksin nö karvaseks.
patsid harutasin lahti ise, raske oli harutada sõlmi. peale igat patsi kammisin hoolikatlt oma juuske salgu läbi, et iga lahtine karv välja tuleks. pärast pesin, aga ikkagi olid ka jubedad pusad peas. suutsin neist vabaneda, ja alles jäid ülisiidised ja terved juuksed. väga harjumatu oli katsuda niiii siidiseid juuskeid. loomulikult alguses tundus et nii õhukeseks jäid, aga tegelikutl see ainult tundus, kuan enne oli juu suur ja raske pahmakas patse peas. käisin veel juuksuris lasin värvida ja lõigata, ja tulemuseks on tõesti ikusad juuksed.
see on tõsi, et patsidega oma juuksed puhkavad igapäevasest kahjustamisest.
 
kati 24. jaanuar 2006, kl 11.43
To Liis

Julgen vastu vaielda sellel teemal, et tee enne punupatsid ja vaata kuidas sobib. Ei ole absoluutselt nii, et kui punupats ei sobi, siis ei sobi afro ka. Minule isiklikult ka punupatsid üldse ei sobi, aga tahtsin väga afrosid ja tegin paar kevadet tagasi. Afrokad sobisid kui valatult ja oli äärmiselt kahju, et nad suht vähe püsisid (juuste omapära). Selles mõttes on afrod ikka super, et kammimise vaeb jääb ära ja jube mõnus on patsidest igasuguseid kombinatsioone keerutada pähe. Soovitan ikkagi ära teha ja proovida. Kui korralikult juuksuri näpunäidete järgi hooldad neid, siis püsivad nii kaua ilusad kui su juuksed vähegi lubavad. Ise lasin teha Casabellas ja julgen ka seda kohta soovitada.
 
Mumps 24. jaanuar 2006, kl 12.00
Minul on ka olnud, 2002 a. suvel, patsid pidasid edukalt 3 kuud vastu, selle aja möödudes olid juuksed liiga välja kasvanud ning pea hakkas valutama kuna patsid sikutasid liiga tugevalt. Kuna mul palju juuksed endal peas, siis patse ka palju tuli, 175 vist oli. Ning nad olid pikad ka, puusani. Patside lahtivõtmisel juuste ära tulemine on normaalne nähtus, iga päev tuleb ju meil juukseid peast välja.
Kui vähegi sobivad patsid ja endale meeldib, siis pane kindlasti :) Suvel on ju mugav.
 
mh 25. jaanuar 2006, kl 06.51
no mul oli 295 patsi peas. hästi peened patsid. juuksepikendused. Hästi ruttu läksid karvaseks. Ja kui karvaseks läksid, siis ma lõikasin need turritavad karvad ära..ja oli nats aega ilus jälle:) a noh patse ära võttes olid oma juuksed tunduvalt lühemad:) A need turritavad karvad on ika jõledad küll:S
 
Absurdsed kommentaarid. 12. märts 2022, kl 22.34
Püsivad nii kaua kui tahad. Kui väga välja kasvavad siis lõpuks jah pole ilus. Aga see on juuste jaoks üli puhkus kammimisest ja muust töötlemisest. Ja valus minul küll pole. Alguses võtab lihtsalt harjumist. Pesta on üli kerge. Täpselt samamoodi pesed nagu tava juukseid. Ja patsides juukseid ei pea tihti pesema. Ja neid bõin föönitada. Ja see et pahmakas juukseid ära tuleb kui lahti võtta on ka normaalne kuna muidu tuleksid need niisama ära. Aga patsist ei tule niisama ju ära. Ja kui patsid lähevad karvaseks siis need on katkised otsad mis turritavad välja. Need lõikad lihtsalt ära ja voila. Kõik timmis jälle.
Mul on hetkel need teist korda elujooksul ja olen üli rahul.
 
jooksik 13. märts 2022, kl 00.05
Minul tekkis paikne alopeetsia nende patsidega.
 
Absurdsed kommentaarid 2 14. märts 2022, kl 03.03
Need patsid küll alopeetsiat ei tekita. Teil pidi ikka mingi muu asi selle põhjustama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!