Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
raamatu abi
 
okas 29. jaanuar 2006, kl 13.37
oleks vaja "minu pere ja muud loomad " raamatu kokkuvõtet äkki keegi teab netis mingit head lehekülge kus võiks olla see kokkuvõte,ise otsisin küll netist aga ei leidnud midagi erilist või äkki keegi viitsib rääkida mis seal raamatus toimus.aitäh kõigile kes viitsivad vastata.
 
tore 29. jaanuar 2006, kl 13.44
seal oli 1 pere ja neil oli erinevaid loomi ja nad olid ühel saarel ja lõpuks jäid kõik ellu välja arvatud mõned loomad, kes surid. Aga mina arvan, et kui tahad head hinnet, siis loe raamatut ja kui ei taha, siis mida siin põdeda.
 
Paloma 29. jaanuar 2006, kl 15.37
Tegevus toimub Kreeka saarel nimega Korfu. Tegevus toimub aastatel 1933-1939.
Peategelane on terve perekond. Sellesse perekonda kuuluvad Larry, kes on 23-aastane, Leslie 19-aastane, Margo 18-aastane. Gerry ise on alles 10-aastane maailmauudistaja. Neil on ka koer Roger.
Nad reisivad Inglismaalt Kreekasse Korfu saarele.
Esialgu asuvad nad elama maasikaroosasse majja. Külaliste kutsumisega jääb see maja väikeseks.
See vahetatakse tibukollase maja vastu. Seal toimub väike põleng. Ning nad peavad jälle oma elamise välja vahetama. Nad asuvad elama lumivalgesse majja. Neid aitab nende toimingute juures Spiro. Gerry õpetajaks saab Georg. Gerry on kõige suuremas vaimustuses looduslootundides. Georg õpetab teda kuidas teha looduses vaatusi ja kuidas neid üles märkida.
Gerryt huvitavad igasugused elusolendid: konnad, putukad, linnud. Ta õpib hästi tundma pääsupere askeldusi. Tal on maod, skorpionid, lepatriinud, voodriämblikud ja muud loomad.
Leslie valmistab Gerryle sünnipäevaks paadi, mille nimeks pandi `` Plasku- Punnpepu.``
Tihti tehti paadisõitusid ja peeti piknikke. Maja oli ühtelugu külalistest tulvil. Ema jäi
tundideks kööki toitu valmistama.
Gerry pidi õpinguid jätkama ja selleks pidid nad kõik Inglismaale tagasi sõitma.
 
Colomba 29. jaanuar 2006, kl 18.43
Paloma eksis ühe faktikesega - majas ei olnud põlengut. Aga kuna neil nüüd nii ruumikas maja, tahtsid sugulased (eriti mingi tülikas tädike) neile kolida, ja otsustati jälle väiksemasse majja asuda, et saaks ausalt vastata. "Meil ei ole ruumi."

kUSJUURES TEGEMIST ON NII NALJAKA JA SÜDAMLIKU LOOGA,et seda lausa peab ise lugema.
 
¤ 31. jaanuar 2006, kl 19.03
Ma olen vist isegi seda lugenud! :D. või vähemalt algust.. aga vb oli see midagi muud :(. tuttav igatahes. aga kui ei ole lugenud, siis kavatsen läbi lugeda!
 
fsfsdfdsfsdg 10. oktoober 2023, kl 20.09
seal oli tudruk kes tappis ennast
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!