Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
valimistulemused
 
valija 04. märts 2007, kl 16.21
delfi näidud küll rõõmustavad.edasi võiduka lõpuni!
 
eee 04. märts 2007, kl 16.35
kus sa neid tulemusi näed
 
valija 04. märts 2007, kl 16.42
delfi avaleht ja vasakul ääres. seal , kus on iga päev küsitlused.
 
eks 04. märts 2007, kl 16.44
venelased tõstavad kesikute positsiooni.eestlaste hulgas küll väike protsent.
 
urrrr 04. märts 2007, kl 17.04
krdi...venelased........lollikari....
 
Undiin 04. märts 2007, kl 17.17
Delfi päevaküsimuse tabeli järgi küll mingit reaalset pilti ei saa. Pealegi need, kes Keskile hääli annavad, ei loe eestikeelset Delfit. Kui nad üldse midagi loevad või eales lugenud on.
 
jah 04. märts 2007, kl 17.21
aga kui kokku panna irl ja reform , nii piltlikult , siis pole vist kesikutel midagi head loota. venelaste hääled tulevad neile küll juurde , aga kas väheks ei jää?
 
ÕnnetuMina 04. märts 2007, kl 17.35
Mina ei saa valima minna, kuna ma olen halli passi omanik. Tahaksin minna aga ei saa enne, kui olen ühes ja samas kohas 5 aastat elanud(oli vist nii). Viite aastat pole aga veel täis. Nimelt elasin vanematega ja kui täisealiseks sain kolisin mehega kokku. Elasime 2 aastat tema juures ja siis läksime üürika peale üle. Kodakonsus on oma laiskuse tõttu tegemata jäetud.

Õnneks läks täna mees meie pere sõnumit edastama. Valisime Reformi Taavi:))

Nagu näete ei vali kõik venelased Keskerakonda ja lugemine-kirjutamine selge:D
 
mina 04. märts 2007, kl 19.10
To ÕnnetuMina.
Kindlasti on toredaid ja intelligentseid venelasi, aga neid on vähe. Ikka kummardavad savisaart ette ja taha...
 
Tsatsi 21. märts 2023, kl 16.36
Kesikutel kesiselt kusine tulemus. Pole ka ime läksid neid orava närakate poolt ajupestute hääli püüdma saand kedagi. Stalini nuhi heitsid ka välja ei Egkar poleks seda viga teinud tema oleks ikka õieti panustanud. See allakäik hakkas juba siis peale kui erakonna reeturid isakese kohalt lahti kangutasid ja nüüd on tulemus käes. Mina seda erakonda seekord ei valind. Tahtsin Stalnahhunit aga kurat ei saand sinna piirkonda kuhugi sisse registreerida panin siis Naleva. Noh Ratas veereb Brüsselisse jättes valisjärgse laga partija likvideerida. Sitad situatsioonid on alati Rehvide populaarsust tõstnud ja töölisklassile mäkra mängides oma mainet parandada. Pronksöö ja nüüd see sõda. Oi töölisklass saab vatti saavad jälle Kalevipoegadena Soome vahet sõita. Õpetlikuks võite ka lugeda
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?9,1273301
 
vaimuhaige spämmmab vaimuhaige spämmab 21. märts 2023, kl 16.42
hakkame kõik tantsima ja pasale SITUME KOLLEKTIIVSELT PÜKSI KÕIK JA VIIME OMA SITASED PÜKSID VALITSUSE ETTE JA LAS HAISEB SEAL wowoowowow sest vaimuhaige spämmab vaimuhaige uuuuuu hull oled hull HULLLL visake võti ära ja pange ta pehmesse ruuumi ahahhahah
 
viimasele 22. märts 2023, kl 01.53
seda räägib täisealine inimene, kes oma pükse täis situb ja emmele pesema viib. kas sul seal vanas saras on peldik õues, et ei jõua sinnani minna ja juhtub püksi?
eranditu räpakoll ja ebameeldiv inimene. millega sa oma olemasolu üldse õigustad? miks sinusugust ühiskonnale vaja on?kirjelda kasvõi üks tegu oma elus, mis sind positiivses võtmes näitaks?
 
putsi autori väli 22. märts 2023, kl 07.02
seda räägib täisealine inimene, kes oma pükse täis situb ja emmele pesema viib. cope cope cope project project mis on nali mis on huumor mis on sarkasm. sa vist kade ,et mu naljad paremad kui sinu ja su sõprade . kas see on naljakas siis ANAAL ANAAL MUNZU MUNZU. sa põlema ei taha end panna või . kas sul seal vanas saras on peldik õues, et ei jõua sinnani minna ja juhtub püksi? sa teaks vastuseid kui sa minust reaalselt miskit teaks aga sa ei tea ja ma ei viitsi enam ka seletada sa naguinii ei oska lugeda ju. eranditu räpakoll ja ebameeldiv inimene. millega sa oma olemasolu üldse õigustad? õpi lugema ja saad teada. ma pole midagi õigustand vaid fakte rääkind ja tõde ja see sulle ei meeldi. miks sinusugust ühiskonnale vaja on?kirjelda kasvõi üks tegu oma elus, mis sind positiivses võtmes näitaks? ma olen sellest rääkind palun õpi lugema siis saad teada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!