Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Teater

Laura 17. aprill 2007, kl 18.54
Palve siis selline et pange kirja näidendid mida olete lähiminevikus külastanud ja mida oleks võimalik veel vaatama minna , kas siis Tallinas või Tartus. Näidend võiks olla eesti keeles ja pigem midagi ülinaljakat , et ka hiljem oleks midagi naerda!!! Ise ei leia midagi ja ega pealkirja järgi ei oska ju ka sisu aimata !!! Olen väga tänulik kõgile vastanutele!

miia 17. aprill 2007, kl 19.21
Ühtegi näidendit külastanud ei ole, küll külastasin vanaema ja kunstinäitust.Aga tänan küsimast sellegipoolest.

**** 17. aprill 2007, kl 19.59
Draamateatri "Rahauputus"
2 tundi puhast naeru. Mingit tõsist sisu ei ole, situatsioonikomöödia.

mnjah 18. aprill 2007, kl 09.16
Näidendeid loetakse, etendusi külastatakse. Viimati käisin Vanemuises "Teatriparadiisi" vaatamas, mitte nüüd hüsteeriliselt naljakas, aga häid kohti jagus.

kratt 18. aprill 2007, kl 10.01
ma aind eestikeelseid vaadanud olengi-komöödiatest olen ,ütleme selle hooaja jooksul, vaadanud ainult "teatriparadiisi"-nagu "mnjah" mainis-meganaljakas polnud,aga tõesti-teatud kohtade pärast tasub minna-voldemar pansot lihtsalt peab nägema.
veel vaatasin "täismängu"-no sealne nalja annus sõltub juba sinust-pool saali oli iga noku ja tuti nalja peale toolidel seljakuti,lõuad taeva poole pärani:hahahahhhaaaaa.
teine pool vaatajatest ja mina tundsime ehk näitlejatele kaasa,et nad peavad nii labaselt rahvast lõbustama.
aga lõppkokkuvõttes oli see ju ikkagi hää lavastus:mõnusad näitlejatööd,koomilised situatsioonid mis hästi värvikalt läbi mängiti,mõnusad tegelaskujud ja siis see kurb töötute traagika.
ines aru ja marta vaarik oliva eri kihvtid.

kõik muu mida olen vaadanud on olnud draama ,tants,muusika...neis eriti ennastunustavalt naerda ei saa,aga eks ma hinda teatris ka muid elamusi peale piss-püksi-naeru.

larry 18. aprill 2007, kl 10.04
vaatasin ka viimasel ajal suht tõsisemat kraami,nii et su naeru soovi peale ei oska ka mina muud soovitada kui nt."rahauputust"-ise olin küll seda aasta eest vaadates kõveras ja pisarad silmis.

ahjaa-miks sa siis aind pealkirju vahid-teatritel on ju kodukad-seal on ka foorumid,sisu kokkuvõtted,kohati on lavastustest ka pilte üleval...luusi ringi ja vaata mis ehk kuidagigi silma jääb.
algul ei osanud mina ka midagi välja valida,aga mingil hetkel hakkasin oskama enda jaoks sobivat välja selekteerida.

tartlane 18. aprill 2007, kl 11.26
vanemuist külastan päris tihti...aga midagi sinu maitse järgi ülinaljakat pole sealses repertuaaris küll hetkel midagi-vähemalt kohalikke komöödiaid pole vaatama läinud veel.
vana baskini teatri lavastustest ei tea ma midagi-aga komöödiateks neid nimetatakse nii et äkki külastad mõnda neist?

tallinna koomuskitest olen näinud ka ainult eelpool mainitud "rahauputust"-ja see oli tõesti selline mõnus absurdikas.jäta rahumeeli pea koju,mine ning naera.

viril snoob 18. aprill 2007, kl 11.26
Soovitaksin samuti "Rahauputust", ka minusugune viril snoob sai mitu korda suutäie naerda. Aga hoia eemale Endla "Koduabilisest", pole ammu nii halba teatrit näinud.

to viril snoob 18. aprill 2007, kl 12.13
mis seal "koduabilises" siis halba oli?polnud sinu maitse naljad?halvad näitlejatööd?mis täpsemalt?

aga ni endla ja kui ka rakvere teatri komöödiad ongi natuke teistmoodi:pole ma kunagi eriti nende üle naerda saanud,kuid see eest võib neis midagi muud leida.

mnjah 18. aprill 2007, kl 14.02
käsin minagi "koduabilist" vaatamas, rahval oli igatahes nalja täie raha eest, mind need naljad laginal naerma ei ajanud, aga sealt leiab ka tõsisemaid asju ja teemasid ning näitlejatööd olid väga head

viril snoob 18. aprill 2007, kl 14.45
Koduabilisest - esines jah üksikuid helgeid hetki, jah oli ka paar päris vaimukat nalja. sain isegi suunargad paar korda ülespoole. Aga üldiselt valitses iga hinna eest koomuski tegemisest tingitud ülemängimine. Algmaterjal (näidend ise) oli ka selline kesine. Lavastaja oli ka lasknud ilmselgelt ülejala. Kogu ettevõtmise point oli kerget kassat teha (mida ei saa ju ka iseenesest pahaks panna). Kogu see ving on puhtalt ainult minu isiklik arvamus ja igaüks on teretulnud siin seda ju avaldama. Rahvas naeris saalis ju nii et kuku toolilt maha, tähendab turgu on ja ainuke äpardus oli see, et mina, kõrge kunstiga ärahellitatu sattusin seda vaatama. Kusjuures, ma kujutan ette et see etendus töötaks väga edukalt sellise suvise estraaditükina, mille kõrvale saab publik lasta väikse õlle, hammustada šašlõkki ja muru peal ennast seljakile naerda.

Külmetav nina 18. aprill 2007, kl 19.02
Draamateatris naljakad, mida viimasel ajal vaadanud olen olid: "Rahauputus" ja "Päikesepoisid", naerda sai palju. Rakvere Teatris käisin vaatamas "Täismängu", mis oli tõesti väga väga naljakas.

DRAAMA 19. aprill 2007, kl 23.07
draamateatrisse ja MINU OIVALINE LAHUTUS-üle hulga aja väga positiivne kogemus

Teater 28. september 2024, kl 17.48
https://www.neti.ee/cgi-bin/teema/HARIDUS_JA_KULTUUR/Teater
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!