Hea kogemus
Teater
Laura 17. aprill 2007, kl 18.54 |
Palve siis selline et pange kirja näidendid mida olete lähiminevikus külastanud ja mida oleks võimalik veel vaatama minna , kas siis Tallinas või Tartus. Näidend võiks olla eesti keeles ja pigem midagi ülinaljakat , et ka hiljem oleks midagi naerda!!! Ise ei leia midagi ja ega pealkirja järgi ei oska ju ka sisu aimata !!! Olen väga tänulik kõgile vastanutele!
miia 17. aprill 2007, kl 19.21 |
**** 17. aprill 2007, kl 19.59 |
mnjah 18. aprill 2007, kl 09.16 |
kratt 18. aprill 2007, kl 10.01 |
ma aind eestikeelseid vaadanud olengi-komöödiatest olen ,ütleme selle hooaja jooksul, vaadanud ainult "teatriparadiisi"-nagu "mnjah" mainis-meganaljakas polnud,aga tõesti-teatud kohtade pärast tasub minna-voldemar pansot lihtsalt peab nägema.
veel vaatasin "täismängu"-no sealne nalja annus sõltub juba sinust-pool saali oli iga noku ja tuti nalja peale toolidel seljakuti,lõuad taeva poole pärani:hahahahhhaaaaa.
teine pool vaatajatest ja mina tundsime ehk näitlejatele kaasa,et nad peavad nii labaselt rahvast lõbustama.
aga lõppkokkuvõttes oli see ju ikkagi hää lavastus:mõnusad näitlejatööd,koomilised situatsioonid mis hästi värvikalt läbi mängiti,mõnusad tegelaskujud ja siis see kurb töötute traagika.
ines aru ja marta vaarik oliva eri kihvtid.
kõik muu mida olen vaadanud on olnud draama ,tants,muusika...neis eriti ennastunustavalt naerda ei saa,aga eks ma hinda teatris ka muid elamusi peale piss-püksi-naeru.
veel vaatasin "täismängu"-no sealne nalja annus sõltub juba sinust-pool saali oli iga noku ja tuti nalja peale toolidel seljakuti,lõuad taeva poole pärani:hahahahhhaaaaa.
teine pool vaatajatest ja mina tundsime ehk näitlejatele kaasa,et nad peavad nii labaselt rahvast lõbustama.
aga lõppkokkuvõttes oli see ju ikkagi hää lavastus:mõnusad näitlejatööd,koomilised situatsioonid mis hästi värvikalt läbi mängiti,mõnusad tegelaskujud ja siis see kurb töötute traagika.
ines aru ja marta vaarik oliva eri kihvtid.
kõik muu mida olen vaadanud on olnud draama ,tants,muusika...neis eriti ennastunustavalt naerda ei saa,aga eks ma hinda teatris ka muid elamusi peale piss-püksi-naeru.
larry 18. aprill 2007, kl 10.04 |
vaatasin ka viimasel ajal suht tõsisemat kraami,nii et su naeru soovi peale ei oska ka mina muud soovitada kui nt."rahauputust"-ise olin küll seda aasta eest vaadates kõveras ja pisarad silmis.
ahjaa-miks sa siis aind pealkirju vahid-teatritel on ju kodukad-seal on ka foorumid,sisu kokkuvõtted,kohati on lavastustest ka pilte üleval...luusi ringi ja vaata mis ehk kuidagigi silma jääb.
algul ei osanud mina ka midagi välja valida,aga mingil hetkel hakkasin oskama enda jaoks sobivat välja selekteerida.
ahjaa-miks sa siis aind pealkirju vahid-teatritel on ju kodukad-seal on ka foorumid,sisu kokkuvõtted,kohati on lavastustest ka pilte üleval...luusi ringi ja vaata mis ehk kuidagigi silma jääb.
algul ei osanud mina ka midagi välja valida,aga mingil hetkel hakkasin oskama enda jaoks sobivat välja selekteerida.
tartlane 18. aprill 2007, kl 11.26 |
vanemuist külastan päris tihti...aga midagi sinu maitse järgi ülinaljakat pole sealses repertuaaris küll hetkel midagi-vähemalt kohalikke komöödiaid pole vaatama läinud veel.
vana baskini teatri lavastustest ei tea ma midagi-aga komöödiateks neid nimetatakse nii et äkki külastad mõnda neist?
tallinna koomuskitest olen näinud ka ainult eelpool mainitud "rahauputust"-ja see oli tõesti selline mõnus absurdikas.jäta rahumeeli pea koju,mine ning naera.
vana baskini teatri lavastustest ei tea ma midagi-aga komöödiateks neid nimetatakse nii et äkki külastad mõnda neist?
tallinna koomuskitest olen näinud ka ainult eelpool mainitud "rahauputust"-ja see oli tõesti selline mõnus absurdikas.jäta rahumeeli pea koju,mine ning naera.
viril snoob 18. aprill 2007, kl 11.26 |
to viril snoob 18. aprill 2007, kl 12.13 |
mnjah 18. aprill 2007, kl 14.02 |
viril snoob 18. aprill 2007, kl 14.45 |
Koduabilisest - esines jah üksikuid helgeid hetki, jah oli ka paar päris vaimukat nalja. sain isegi suunargad paar korda ülespoole. Aga üldiselt valitses iga hinna eest koomuski tegemisest tingitud ülemängimine. Algmaterjal (näidend ise) oli ka selline kesine. Lavastaja oli ka lasknud ilmselgelt ülejala. Kogu ettevõtmise point oli kerget kassat teha (mida ei saa ju ka iseenesest pahaks panna). Kogu see ving on puhtalt ainult minu isiklik arvamus ja igaüks on teretulnud siin seda ju avaldama. Rahvas naeris saalis ju nii et kuku toolilt maha, tähendab turgu on ja ainuke äpardus oli see, et mina, kõrge kunstiga ärahellitatu sattusin seda vaatama. Kusjuures, ma kujutan ette et see etendus töötaks väga edukalt sellise suvise estraaditükina, mille kõrvale saab publik lasta väikse õlle, hammustada šašlõkki ja muru peal ennast seljakile naerda.
Külmetav nina 18. aprill 2007, kl 19.02 |
DRAAMA 19. aprill 2007, kl 23.07 |
Teater 28. september 2024, kl 17.48 |
Lisa postitus