Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Balti kett 2
 
eek 06. mai 2007, kl 00.16
8 mail, oli vist keskpäeval. korraldatakse leedu tudengite poolt solidaarsuse näitamiseks eestila ja samuti juhtimaks vana-euroopa tähelepanu olukorra tõsidusele. delfi uudistes pikemalt.
KES LÄHEB?
 
mh 06. mai 2007, kl 00.30
läheks, aga tööl peab ju olema
 
tahan tulla 06. mai 2007, kl 00.31
Mina lähen kui ainult saan. Ma ei tea, kas oli liba postitus või mitte, aga kommentaarides oli, Vilniuses pidi see algama 11.45.

Mul on tegelikult selline mure, et avalikud kogunemised on ju keelatud, ega polisei midagi tee? Äkki oleks targem alles linna piirist algus teha, sest muidu voivad need notsnoilased ilusa ürituse oma kähmlemistega ära rikkuda?
 
tahan tulla 06. mai 2007, kl 00.33
Või tegelikult on neil oma kampaaniad planeeritud 9-ndale. Ei usu, et selle keti pärast eriti tülisid tuleks.
 
eek 06. mai 2007, kl 00.37
on jah kell 11.45
päris täpselt ei teagi kas läheb selle miitingutekeelu vastu v mitte.
kas tööinimesed lõunapausil ei saa minna?(kui see on endavalitud ajal)
postimehe artikkel täpsemate detailidega
http://postimees.ee/060507/esileht/valisuudised/258976.php

ise arvan, et kui seda tlns ära ei keelata, siis lähen. tunnid lõppevad just sobivalt kell 11.30 sel päeval :)
 
pisar silmas:) 06. mai 2007, kl 00.38
ACTION “WE ARE TOGETHER! FREE AND INDEPENDENT!”

On the 8th of May, 11:45, we encourage every free and conscious citizen to join the action of solidarity of the Baltic States “We are together! Free and independent!”

This action is meant to support Estonia and to remind the old members of the European Union, as well as the rest of the world that the silence from Europe at the crucial moments used to become a tragedy for the Baltic States.

Everyone who is civic-minded and concerned about the incidents in Estonia, every person, every organization, a politician, and a journalist or a media man is invited to join the action. Everyone wishing to participate please e-mail on lt.lv.est@gmail.com

The action begins at 11:45 a.m. on May 8th in Vilnius, at the Cathedral square (the permits are pending).

If we succeed to gather together not only the Lithuanians, but the Latvians and the Estonians too, at 12:05, at the same time in Vilnius, Riga, and Tallinn and on the borders of these states, expressing the will and the strength of the Baltic States, we will stand shoulder to shoulder keeping hand in hand. Remembering the Baltic Way, the Lithuanians, the Latvians and the Estonians will declare that during the greatest times of challenges, the Baltic States will stand together.
The accident which began at the end of April showed that the problems of security still have not been solved, they just took a different and an intangible shape.

The skirmish in Tallinn was a serious warning and a future lesson for the all three Baltic States. The fact that it was not only the internal problem was proven by an inadequate reaction of Russian government and a tendentious role of Russian media, as well as the problems faced when trying to ensure the security of the Estonian diplomats in Moscow.

This event showed once again what a big influence and pressure can be experienced by the sovereign Baltic States. In the context of these events, the silence from the European politicians reminded the severe moments of Lithuania’s, Latvia’s and Estonia’s struggle for freedom.

Initiators and coordinators:
The Vilnius University Institute of International Relations and Political Science students’ corporation “RePublica”
Supporters:
Weekly „Atgimimas”.
 
.... 06. mai 2007, kl 00.40
kui on miitingukeelu vastu alustaks linnast väljas.
 
ma 06. mai 2007, kl 14.53
Kas Tartus ka midagi plaanis on?
 
Helen 06. mai 2007, kl 15.27
Mina olen sellest ettevõtmisest igaljuhul väga liigutatud, kohe päris tõsiselt. Suur suur respekt leedukatele selle eest. Neisse ju see asi ei peaks üldse puutuma ja nad oleksid väga lihtsalt võinud selja keerata ja öelda, et meid ei huvita, see ei puutu meisse, aga selle heaks nii suur asi korraldada ja kogu see jutt, et isegi siis, kui Euroopat ei koini, hoiavad Balti riigid ikka kokku, on minu meelest kõige ilusam tegu, mida üleüldse ühed inimesed teha saavad.
Kui tervis vähegi lubab, lähen kindlasti kohale ja ma leian, et seda peaksid tegema kõik inimesed. Annab ju tööandjatega ka rääkida ja aru pidada, ehk saate pikema lõunapausi või natuke aega vabaks, minul poleks midagi selle vastu, kui mõned poed ja asutused sel ajal suletud oleksid. Ma siiski kardan kohutavalt, et eestlaste poolt jääb see kett üsna tühjaks ja vot see oleks räme solvang neile korraldajatele, kes teevad seda ju meie pärast, peale seda ei toetaks meid ka enam Balti riigid mitte. Kõik, kes kuidagigigigigigiggigigiigi ükskõik mis moel saaksid sel ajal töölt vabaks, peaksid kindlasti minema.
 
eek 06. mai 2007, kl 15.29
Tartut vist otseselt nende linnade seas kirjas ei olnud, aga sellegipoolest võiks teha. Tudengilinn. Ja pealegi pole siiamaani 100% kindel, et see Tallinna miitingukeelu vastu ei lähe. Imelik oleks kui Eesti jääkski esindamata.
 
ilus ettevõtmine 06. mai 2007, kl 16.03
Kohe päris kindlasti peaksid sinna kõik minema! Ja mitte nii, et võtan haiguspäeva ja valetan ülemusele, vaid justnimelt minema kogu töökoha rahvaga, alates ülemusest lõpetades koristajaga! Ei sure see Tallinn välja midagi, kui kaks tundi poed ja pangad kinni on, rahutuste ajal pandi ka suured keskused 4 tundi varem kinni, ei surnud keegi nälga ega janusse. Meil on praegu ainulaadne võimalus näidata Venemaale ja kogu maailmale, et me hoiame ühte ja ei poe iga Venemaa ähvarduse peale nuttes nurka peitu, näidata, et me oleme tugevad! Mina igaljuhul lähen, homme teen ülemusele ettepaneku minna kõik koos, kui ta keeldub, siis keeldugu, laseb lahti, siis laseb, otsin uue töö kui vaja. Minule igatahes on see tähtsam kui ülemuse jonn.


Neile, kes virisevad, et ei taha, ei jõua, ei viitsi, ei saa - ütlen vaid üht - edaspidi ei ole teil ka õigust hädaldada ja viriseda, et oi kui paha ja kole kõik on, venelased tuleks maalt välja saata jne. Teil on praegu võimalus oma kodumaaarmastust tõestada ja kui te sellest kinni ei haara, siis edaspidi ärge püstitage teemasid sisuga "MINA olen eestlane ja venelased pangu end põlema, sest see on MINU ja ainult MINU kodumaa!"
 
reha 06. mai 2007, kl 17.03
orkutis sellel oma kommuun (vaatamiseks peab orkuti konto olema)
Baltic Way
http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=31919104
 
Lähme! 06. mai 2007, kl 20.30
Lätlased on ka hoo sisse saanud ja tihe arutelu käib!

http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=17751526
 
teeks nii 06. mai 2007, kl 20.36
sorry, et iga kolme teema all sama postitus, kuid yhist organiseerijat ei ole ja kogu info on nii laialivalguv ning eri kohtades, et postitan igaks juhuks koigi kolme alla.


1989. aasta Balti kett, 06.05.2007 19:56
lätlased on ka selle lingi leidnud ja mis siis juhtub, kui nemad vanal trassil seisavad, siis me piiril üldse kokku ei saagi, nii küll ei tohi juhtuda! Balti keti marsruut oli:
Pikk Hermann - Pärnu mnt. - Nabala rist - Viljandi mnt.- Kohila - Hagudi - Rapla - Lelle - Käru rist - Türi - Viljandi - Loodi - Sultsi - Karksi - Karksi-Nuia - piir - Ruijena, Valmiera, Liepa, Cesis, Drabesi, Ligatne, Sigulda, Riia, Iecava, Bauska, Grenctale, jne... Eesti-Läti käed ühendati Lillis
 
hm 06. mai 2007, kl 22.06
nõme et nad seda just 8 -ks plaanivad pigem võiks 10-dal
 
Tsatsi 27. märts 2023, kl 16.45
Balti kett oli töölisklassi aheldamise algus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!