Hea kogemus
autosõit oü parimad sõiduõpetajad
õppur 23. august 2007, kl 20.42 |
juba vahtralehega 23. august 2007, kl 21.17 |
no 23. august 2007, kl 21.32 |
misasja, tõnis oli ka minu õpetaja ja paremat ei oleks osanud tahtagi. paar teist olid ka asendamas vahest teda, kui tõnis ei saanud tulla, need olid lobisejad. mulle kahjuks ei meeldi mölapidamatus terve sõidu aeg ja tõnisega sai väga normaalselt rahulikult rääkida ja ta oli ka väga konkreetne oma õpetuses. võibolla sa olid koba sõitja? ma küll tõnist soovitan. muidu autosõidu õpetajatest paljud töötavad ka liikluspolitseis - seega võid olla kindel, et nad teavad millest räägivad.
õppur 23. august 2007, kl 21.41 |
:) 24. august 2007, kl 11.06 |
vahtraleht 24. august 2007, kl 11.37 |
Tere!
Mina soovitaksin: Henn Rebane.Ise tegin load(automaatkastiga) eelmine suvi ja oma õpetajaga olin väga väga rahul.Tal oli alati minu jaoks aega,seletas rahulikult,vahest viskas ka mõne nalja,kui eriti saamatu olin,ta tundis alati ära mu nõrgemad küljed ja proovis neid just kõige rohkem lihvida.Ühesõnaga: super õpetaja minu arust,kui libedasõidule aeg minna,siis olen kindlasti tema juures platsis.Lõppastme koolituse loodan temaga teha.Vot seda kindlalt ei tea,kas ta ka manuaaliga õpetab.Igaljuhul edu sulle.
Mina soovitaksin: Henn Rebane.Ise tegin load(automaatkastiga) eelmine suvi ja oma õpetajaga olin väga väga rahul.Tal oli alati minu jaoks aega,seletas rahulikult,vahest viskas ka mõne nalja,kui eriti saamatu olin,ta tundis alati ära mu nõrgemad küljed ja proovis neid just kõige rohkem lihvida.Ühesõnaga: super õpetaja minu arust,kui libedasõidule aeg minna,siis olen kindlasti tema juures platsis.Lõppastme koolituse loodan temaga teha.Vot seda kindlalt ei tea,kas ta ka manuaaliga õpetab.Igaljuhul edu sulle.
õppur 24. august 2007, kl 13.59 |
*** 24. august 2007, kl 14.00 |
autosõidu fänn 24. august 2007, kl 14.18 |
Minu meelest on Autosõit väga hea autokool, käisin seal lõppastet tegemas. Tõesti olid toredad inimesed igal pool, nii liberajal kui teoorias kui kontoris.
Henn on muidugi omaette tase. Mina rabistan nagu jube, tema ikka ülirahulik. Pärast alles sain teada, et tegelikult on tema selle kooli direktor.
Henn on muidugi omaette tase. Mina rabistan nagu jube, tema ikka ülirahulik. Pärast alles sain teada, et tegelikult on tema selle kooli direktor.
e 29. august 2007, kl 12.12 |
To *** 06. november 2007, kl 23.32 |
Ragne Rool 10. august 2015, kl 20.04 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1 |
helina 14. aprill 2017, kl 23.20 |
Lisa postitus