Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Pesev robottolmuimeja
 
celiu 30. oktoober 2007, kl 23.14
Siin roombadest oli juba juttu, aga kas kellegil on kodus ka pesija-robottolmuimeja? Muljetage :)
 
ahahh 31. oktoober 2007, kl 01.56
roomba on scoobast tegusam, viimane vähe uimane. jama see, et eestis spets vedelikku ei müüda veel. instruktaaz lubab kasutatada ka valget äädikat, kuid kahtlen, et seesama on, mis meie lauaäädikas.
peseb tublisti, nurgad jätab mustaks.
veepaak väike ja täpselt jälginud ei ole, kuid toimetab u pool tundi, siis veevahetus. alul häiris hulga vidinate pesemine.
võimsust jääb väheks. siis tulebki ruumi kaupa pesta. tavaliselt esik ja vannituba, eraldi köök jne
 
IIdi 31. oktoober 2007, kl 08.46
Scoobasid on minu teada vähemalt kolm erinevat ja nad erinevad selle poolest kui suure pinna ühekorraga ära teevad. Ilmselt on sul siis kõige odavam. Keegi kunagi ühes foorumis väitis, et Scooba peseb ka tavalise veega, et pole vajagi seda spets vedelikku. Oled proovinud?
 
IIdi 31. oktoober 2007, kl 08.53
Nii, leidsin üles:
"Scoobasse pole vaja spets vedelikku: kaubaga saad kaasa migi lahuse, aga juhises on kirjas, et kas ainult puhas vesi või äädikalahus (ca 5%). Mingil juhul ei tohi masinasse panna kodukeemiat, sest vahutamine lõhub masina ära."
 
ahahh 31. oktoober 2007, kl 19.20
tänud- uurisin seda veeasja, kuid meil scooba vaid mõned kuud ja esmamuljed sellised.
meil avatud kivipinda u60m2 ja niivõinaa see veepaak on neil samasugune(visuaalselt) ja kui muidu kasutaks vähemalt ämbritäie vett, siis see kogus nii väike ja läheb ruttu sopaseks.
 
to ahahh 31. oktoober 2007, kl 20.15
Kui palju scooba maksis ja kust tellisid?
 
IIdi 31. oktoober 2007, kl 20.44
Scooba ei pese sama veega. Ta võtab kogu aeg puhta vee paagist ja kasutatud vesi läheb musta vee paaki. Kui vesi otsas siis hakkab kuivatama vist (?). (Ahahh, vasta)
Uurisin veel kodulehte. Need ruutmeetrid tähendavad kui suure pinna masin puhastab ühe laadimisega. Paak on vist jah sama, nii et tuleb mitu korda tühjaks kallata ja uus vesi panna kui mitut/suuremat ruumi puhastada.
Mul ka juba pikemat aega selle tellimine plaanis. Ise kavatsesin netikulleri kaudu tellida, aga ei suuda veel otsustada millist neist kolmest osta.
eid_1583e78044e70d 11. aprill 2020, kl 13.36
Mybot e-poes ühed head pesevad robotid. Näiteks see: https://mybot.ee/toode/proscenic-830p/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!