Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
filmi nimi
 
,, 19. juuni 2008, kl 08.52
Tükk aega tagasi, ei mäleta millisel kanalil oli selline film, tahaksin nüüd filmi pealkirja teada.... Tagevus toimus nähtavasti enne India kodusõda, Indias, oli mingi inglane (nähtavasti), sõjeväetegelane ja kohalik hindu... said sõpradeks, need kohalikud ei saanud mingit relvade laskemoona (see mis nende relvade sisse käis)ära hammustada, usk ei lubanud. Hiljem oli mingi reetmine ja see hindu poodi üles ja inglane hakkas ise kohalike vägesid juhatama..... Tuleb kellegile tuttav ette?
 
,,..,, 19. juuni 2008, kl 13.02
sisu tuli tuttav ette küll aga pealkiri ei meenu kohe üldse.
 
FWVILM 18. detsember 2022, kl 17.25
Loovuta oma elu kallilt
Loovuta oma elu kallimalt
Elu tuleb alati kallilt loovutada
Ära elu nii kallilt loovuta
Kristalllõks
Klaaslõks
 
kulla moded mis oleks kui te ei kaitseks seda pedofiili ja 18. detsember 2022, kl 19.29
 
viimasele 26. detsember 2022, kl 02.13
kui sa tead, kes on pedofiil ja vaikid selle info maha, siis oled pedofiili kaasaaitaja
 
esiteks aitäh modele ,et mu kommentaari kustutas 26. detsember 2022, kl 07.40
1 ma ei tea kes see inimene on aga ma aiman mis ta on 2 politsei ei tee midagi sa loll moraali piider. 3 ma paljastan teda mitte ei aita kaasa. 4 sa ei saa aru mis on public awareness sa loll nohik. 5 ma olen seda inimeset pedofiiliks kutsund mitu kuud kus sa loll ennem olid. 6 õpi lugema . 7 ära topi oma nina draamadesse millest sa aru ei saa. 8 lõpeta mulle järgnemine ja oma moraali piidri sõrme vibutamine 9 moded lõpetage mu tsenseerimine
 
lõpukssssssssssss 26. detsember 2022, kl 07.41
kui oled nii aus ja õige miks plärised siin kell 2 hommikul ja anonüümselt ah. miks varjad oma nime siis moraalipiider.
 
viimasele 30. detsember 2022, kl 01.31
politsei selle jaoks ongi, et pedofiilid vastutusele võtta ja kui sa neid varjad, oled pedofiilide kaasaaitaja. millest sul siin raske aru saada on?
 
Istuvad pubis kaks sõpra, arutavad: "Kui sulle pakutaks valikut, kas oma naine, või filmistaar, kelle sa staaridest valiksid?" 04. jaanuar 2023, kl 11.24
Istuvad pubis kaks sõpra, arutavad:
"Kui sulle pakutaks valikut, kas oma naine, või filmistaar, kelle sa staaridest valiksid?"
 
millest sul raske aru saada on autist 06. jaanuar 2023, kl 08.17
1 ma ei tea kes see inimene on aga ma aiman mis ta on 2 politsei ei tee midagi sa loll moraali piider. 3 ma paljastan teda mitte ei aita kaasa. 4 sa ei saa aru mis on public awareness sa loll nohik. 5 ma olen seda inimeset pedofiiliks kutsund mitu kuud kus sa loll ennem olid. 6 õpi lugema . 7 ära topi oma nina draamadesse millest sa aru ei saa. 8 lõpeta mulle järgnemine ja oma moraali piidri sõrme vibutamine 9 moded lõpetage mu tsenseerimine


kui oled nii aus ja õige miks plärised siin kell 2 hommikul ja anonüümselt ah. miks varjad oma nime siis moraalipiider.

kui vaimuhaige modet vägistajaks kutsus miks sa sis vaikisid türa. 1 reporteris oli lugu kus politsei lasi pedofiilil tegutseda edasi. 2 hispaanlannast pedofiili vangi panemisega läks ka aega. oma kodumaal on ta mitte kurjategija vaid ohver väidetavalt. hispaanias pidi tal karmim karistus olema pole kindel selles. 3 paljastasin aastate eest teise pedofiili rates . politsei ja interpol oli isikust teadlik ja ei teind miskit 4 ma vihjasin sellest foorumi pedost ka psüholoogile ja kriminaalhooldajale nad oleks võind aidata politseisse anda neid kuid ei teind seda ega palund mul sinna pöörduda seega MIDA SA VITUPEA MÖLISED SIIN AH. MIDA SA KOER KLÄHVID. OLE KUSS KUI SA MILLESTKI ARU EI SAA JA LUGEDA EI OSKA. ÄRKA ÜLES ÕIGUSSÜSTEEM KAITSEB KURJATEGIJAID JA POLITSEI KA. LÕPETA MATRIKSIS JA MUINASJUTU MAAL ELAMINE TROPP. MA VÕI ÖELDA OMA KOGEMUSEST ,ET ÕIGUSSÜSTEEM KAITSEB NEID. VÕIN ÖELDA SELLE PÕHJAL MIDA OLEN UUDISTES LUGEND. SEE ON VIIMANE VIIMANE KORD KUI MA SIIN FOORUMIS SÕNA VÕTAN ENAM MITTE. mul on privaatne discordi server leia üles see kui nii kõva tegija oled ja võta mind laimavad vaimuhaiged sõbrad ka kaasa head aega.
 
closure final debunk 06. jaanuar 2023, kl 09.01
1. ma ei ole siin foorumis postitand KAKS NÄDALAT. mingid vaimuhaiged ütlevas ,et mine lahku. türa ma lahkusin kaheks nädalaks. viimati postitasin 26 detsember te kuradi lollid äspid autistid. te täis ei taha end sittuda või. 2 see anakdoote koppeeriv vaimuhaige võiks aru saada ,et TA EI OLE NALJAKAS EGA VAIMUKAS. 3 ühe teema ponid võiks rohkem oma päid vastu lollimaja seinu peksta. 4 anti r. r võiks veel oma autismi postitada. 5 . ma ei ole mingit 12 lehte spämmind eriti pärast 26 ndat detsembrit sest ma lahkusin ja ei postitand pärast seda kuni tänaseni need kaks korrad. tglt pglt sita vegelti postitused EI OLE asjalikud. lõpetame selle teesklemise ja hakkame normaalseteks inimesteks. ma ei ole nende mantra postide taga sest ma ei postita asju millesse ma ei usu ja neisse mantratesse ma ei usu. 6 moded ei ole vägistajad ega spämmi taga. need on AAFRIKA PETISED mitte moded. see pole vägistamis foorum. moded EI VIITSI oma tööd teha . see EI TÄHENDA ,et nad oleks spämmi taga delfi peedud või vägistajad. ok head aega taas kord . sittuge täis end autistid äspid ja vaimuhaiged. elan teie lollides kolisevates tühjades peades rendi vabalt veel 100 aastat.
 
eelmisele 11. jaanuar 2023, kl 00.53
kas see oli su hea kogemus?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!