Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
maxima kaubavalik
 
maxima 24. märts 2009, kl 15.45
käisin täna esimet korda elus tartus maxima xx-s, olen saarelt ja meile ka sinna maxima kahe x-ga kuuldavasti suvel tulemas.
olin positiivselt üllatunud, palju veidrat-võõrast kaupa, uskumatu aga tegin üsna mitu mitteplaanilist ostu, kõik odav ka:))
tea kas ja kuidas töötajad seal rahul on?
 
kohalik 24. märts 2009, kl 16.13
Töötajate rahulolu kohta ei tea aga nii saalis kui kassas on seni sõbralikult, vastutulelikult ja eesti keeles suheldud. (Mulle lihtsalt meenus, et keegi tallinlane küsis, et kas nad räägivad eesti keeles ka).
 
juu 24. märts 2009, kl 17.03
mu meelest ka tore pood ja palju kaupa, müüjad ple mitte venelased nagu mujalt kuulda, teile saarele saavad tööle ikka eestlased ja selline maxima saab vägev olema, kõik sõltub seal süsteemis kaadrist
 
siil 24. märts 2009, kl 17.09
eks seal ole ikka rohkem venelased, kes mingil määral eesti keelt oskavad. kuid nüüd igasuguste koondamiste tõttu on eestlased hakanud seal rohkem töötama.
minu meelest pole seal 2x-ga maximas küll midagi osta, 3x-ga maximas isegi võib midagi leida. nt tallinna kaubamajas palju suurem kauba valik. aga kui kusagil saarel elad, siis võib jah juba natuke suurem pood megasuur ja kihvt tunduda.
 
teadja 24. märts 2009, kl 18.59
töötajad väga rahul ei ole, sest on hakatud igasugu põhjusi leiutama ja survestama, et ise lahkuksid (vaja ju tööjõu pealt kokku hoida), et ei peaks koondama. Graafikud olla ebanormaalseks tehtud varasemaga võrreldes. Ühesõnaga käib mahlade väljapigistamine, kui enam ei jaksa või vea teed, saad jalaga.
 
..... 26. märts 2009, kl 14.35
tallinnas 3-x maksimat ei olegi...pärnus on ja valik super...kaubamajas selline tavaline valik nagu ikka , aga maksimas tõesti erilised asjad ...käisin aastavahetuse pidulauale pärnust kraami toomas....kondiitri- ja kulinaaria lett lõid pahviks.
 
dddddddddd 26. märts 2009, kl 23.14
tallinas ei ole minuteada ka 2-x'ga maximat. kõik on väikesed x'sed.
ise olen tallinnast aga suvel, kui otepääl suvitan, siis saab alati pensiokast emaga võrus ja tartus xx'des mõnuga "erikaupa" soetatud. meie lemmik siis merikapsa-kalmaarisalat ;)
 
Maximaalne Magazin 26. jaanuar 2022, kl 20.27
Makxzimasse tööle sain palka sain ka mis on küll naljanumber brutona mitte neljakohaline number netona aga sõbrast sain lahti. No seal pakkumine et sõbra neljaks kuuks sunnitööle tood saad 60 eurot. Ma agiteerisin kõige suuremat sõpra see ütles et mõnitad või sul ikka see sõber koorib sõbra berse plaan mina enam su sõber ei ole
 
MAXIMA 4EVA 02. veebruar 2022, kl 02.17
ELAGU MAKSIMA!!!!!!!!!! ELAGU LEEDU!!!! MAHA RIMI & KROSS ÜLEMVÕIM!!!! MA ARMASTAN MAKSIMAT. KES EI ARMASTA, ON homo.
 
to hüsteeriline maxima 23. veebruar 2022, kl 02.41
teid seal ketipoodides vist tõesti natuke ekspluateeritakse ülevõlli, peast juba omadega puhta teises dimensioonis.
kusagile koristajaks pole proovinud kandideerida? ei pea inimestega töötama ja alati võib mustusele harjaga lajatada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!