Hea kogemus
Parim jäätis
M 27. mai 2009, kl 11.55 |
hel 27. mai 2009, kl 13.01 |
saaresinine 27. mai 2009, kl 13.52 |
maiasmokk 28. mai 2009, kl 09.06 |
Pojeng 28. mai 2009, kl 21.57 |
Kaisa 04. juuni 2009, kl 17.39 |
Otsisin vana teema üles, sest olles ise mitte suur jäätisesõber, sain meeldiva üllatuse osaliseks. Mehe kõrvalt (ses mõttes, et ta ostis endale:)) proovisin sel nädalal erinevaid jäätiseid ning mu meelest väga head on mäkdonaldsi jäätis (selline nagu masina oma) ja mingi Rimi šokolaadi tuutu (äkki oli nimi Delight?)
maiustaja 04. juuni 2009, kl 18.49 |
ülikallis jäätis 04. juuni 2009, kl 21.32 |
ma pidin krambid saama kui läksin rimisse jäätist ostma ja seal oli mingi haageni jäätis eraldi kylmkapis mille hind oli 99 eeku, poole liitrine.. usas maksab see jäätis meie rahas 20 eeku. Ytleme nii, et need maaletoojad on ikka tõsised totakad kes kriisiajal nii kallist jäätist pakuvad, niiiiii ülehinnatult. ma tõesti loodan, et nad lähevad põhja, sest niisuur juurdehindlus on juba haige!
proovija 05. juuni 2009, kl 13.49 |
Minu hetke lemmik on mustika Musi. Veel on päris hea see vahtrasiirupi ja kreekapähkligega vahvlitops. Vahest ostan Kit-Kati, see on hetkel Prismas sooduses, täishinnaga ei ostaks.
Mulle tegelikult maitsevad hästi paljud erinevad jäätised, ainult karamelli, iiriseid, piparmünti ja rosinaid väldin.
Ah jaa, Soomes on müügil lagritsajäätis, kas keegi on seda ka proovinud? Ise eelmisel aastal ei julgenud proovida:)
Mulle tegelikult maitsevad hästi paljud erinevad jäätised, ainult karamelli, iiriseid, piparmünti ja rosinaid väldin.
Ah jaa, Soomes on müügil lagritsajäätis, kas keegi on seda ka proovinud? Ise eelmisel aastal ei julgenud proovida:)
Kata 05. juuni 2009, kl 14.06 |
oled ikka käinud viimasel ajal USA-s?
jaanuaris/veebruaris maksis igatahes häagen-dazs'i pooleliitrine jäätis seal olenevalt kohast ca 6-7 dollarit - ja see ei ole just 20 eeku minu matemaatika järgi...
hea jäätis on ikka igal pool kallis
mina vahel harva siiski premeerin ennast sellega, sest, mis seal salata, on ikka tõeliselt maitsev küll :p
jaanuaris/veebruaris maksis igatahes häagen-dazs'i pooleliitrine jäätis seal olenevalt kohast ca 6-7 dollarit - ja see ei ole just 20 eeku minu matemaatika järgi...
hea jäätis on ikka igal pool kallis
mina vahel harva siiski premeerin ennast sellega, sest, mis seal salata, on ikka tõeliselt maitsev küll :p
karina 05. juuni 2009, kl 16.25 |
Häegen-dazsi jäätis on absoluutselt igas maailma kohas kallis. Seega see 20 eegune jäätis nüüd küll häegeni oma ei ole. Aga väga hea on ta siiski.
Kusjuures üldse ei kritiseeri kellegi maitset, aga mõni inimene sööb küll sellist jäätist, mida ise üldse ei kannata. Olen suht jäätisekauge inimene, aga maitseb kohvi ja shokolaadijäätis, kui üldse midagi valima peab. Ja kord USAs sain ühes külakolkas juustukoogijäätist, vot see oli küll super. Juustukoogitükid veel seal sees.
Kusjuures üldse ei kritiseeri kellegi maitset, aga mõni inimene sööb küll sellist jäätist, mida ise üldse ei kannata. Olen suht jäätisekauge inimene, aga maitseb kohvi ja shokolaadijäätis, kui üldse midagi valima peab. Ja kord USAs sain ühes külakolkas juustukoogijäätist, vot see oli küll super. Juustukoogitükid veel seal sees.
la 05. juuni 2009, kl 22.33 |
mh 06. juuni 2009, kl 11.30 |
häagen dazsi jäätised on kõik läbinisti naturaalsed ja tõesti kallimad tavajäätistest. aga siiski:
häagen dazs: ligi 4 £(70,76 EEK), soodushind tescos 16.juunini 3 £(53,o7eek).
usa-s 4,19 $ - 47,33 EEK - hind eestis rohkem kui kahekordne!
ja oleks siis meil valikutki. vaadake hagen dazsi briti, usa või kasvõi rootsi kodulehti, missugune valik!
häagen dazs: ligi 4 £(70,76 EEK), soodushind tescos 16.juunini 3 £(53,o7eek).
usa-s 4,19 $ - 47,33 EEK - hind eestis rohkem kui kahekordne!
ja oleks siis meil valikutki. vaadake hagen dazsi briti, usa või kasvõi rootsi kodulehti, missugune valik!
kratt 06. juuni 2009, kl 13.02 |
. 06. juuni 2009, kl 15.32 |
ekspert 07. juuni 2009, kl 12.36 |
mumm 07. juuni 2009, kl 13.09 |
Mii 07. juuni 2009, kl 14.08 |
Minu lemmikud on: valge ja pruun Regatt, Premia vanilje jäätis šokolaaditükkidega, Premia munajäätis, igasugused huvitavad lahtised jäätised (maasika, banaani, pehmed jäätised). Jäätisetordid meeldivad ka, aga söön neid väga-väga harva.
Aga ei meeldi: tavaline vanilje, karamelli, piparmündi, kohvi, alkoholi maitsega.
Aga ei meeldi: tavaline vanilje, karamelli, piparmündi, kohvi, alkoholi maitsega.
tt 08. juuni 2009, kl 11.16 |
muska-jätsisõber 04. juuli 2009, kl 13.53 |
müü 06. juuli 2009, kl 09.53 |
häagen-dazsi jäätised on päris pööraste hidnadega kõikjal.
miks meil on paljud asjad - riidebrändid, ja siinkohal ka jäätised - nii kallid..
point on meie turu suuruses , s t väiksuses. kui siia tuuakse pisike kogus mingit kaupa, ei anna seda võrreldagi ju ameerika või inglismaa ketipoodide tellimustega. on vahe kas tellija ostab korraga 100 või 1000 toodet, või 100tuhat või miljon ja veel rohkem. sellest sõltub tootja väljamüügi hind, hulgi on ikka odavam ju.
lisa nüüd siia nn maaletoomiskulud selle ühe jäätisekarbi kohta. transport kah maksab ju, ning mida rohkem korraga tuua, seda odavamaks kujuneks ühikuhind.
tulebki välja et inglismaa 70 eeguse hinna asemel on meil 90+.
miks meil on paljud asjad - riidebrändid, ja siinkohal ka jäätised - nii kallid..
point on meie turu suuruses , s t väiksuses. kui siia tuuakse pisike kogus mingit kaupa, ei anna seda võrreldagi ju ameerika või inglismaa ketipoodide tellimustega. on vahe kas tellija ostab korraga 100 või 1000 toodet, või 100tuhat või miljon ja veel rohkem. sellest sõltub tootja väljamüügi hind, hulgi on ikka odavam ju.
lisa nüüd siia nn maaletoomiskulud selle ühe jäätisekarbi kohta. transport kah maksab ju, ning mida rohkem korraga tuua, seda odavamaks kujuneks ühikuhind.
tulebki välja et inglismaa 70 eeguse hinna asemel on meil 90+.
kreet 06. juuli 2009, kl 10.30 |
jäätisemaias 06. juuli 2009, kl 12.57 |
v 06. juuli 2009, kl 20.39 |
minu jaoks on 2 jäätist: kas vanilje või šokolaadi. praegu on neist söödav ainult balbiino koorejäätis, kas pulga otsas või vahvlitopsis. ükski maitse ja muu lisand ei tule kõne alla, kristiines müüdav see itaalia jäätis oli õnneks suur pettumus - edaspidi kõnnin sellest lögast rahulikult mööda.
olles soomes, siis on tõsine ahvatlus aga hoopis mustsõstra šorbett.
olles soomes, siis on tõsine ahvatlus aga hoopis mustsõstra šorbett.
üks 06. juuli 2009, kl 23.26 |
itaalia jäätis on hea, suurepärased on ka prantsusmaal, itaalias jms müüdavad sorbetid, no ei taha eestis toodetud jäätisi enam, seda teemat lugedes tekkis küll kiusatus mõnd taas proovida, kui kodumaale satun. praegu teen ise jäätist, soetasin jäätisemasina ja muudkui katsetan, olen väga rahul.
heiiiiiii 07. juuli 2009, kl 03.48 |
Pojeng 08. juuli 2009, kl 12.21 |
Lisa postitus