Hea kogemus
Ferrero Rocher
muhv 16. märts 2010, kl 22.52 |
"kas häbi ei ole selliseid junne teistele kinkida? ma arvan, et isegi mu koer ei sööks sellist plönni."
Ei maksa nii kitsarinnaline olla. Kasuta kas või tavaliste Google'i otsingut, et vaadata, kui ilusaid maiustusi on võimalik ise teha.
Mina teen ka enamasti kommid ise. Trühvlite baasretsept aastate jooksul kujunenud omapoolsete lisandite ja täiendustega + täidiseks sarapuupähkel/mandel/kuivatatud puuvili või hoopis midagi eripärasemat + kastan shokolaadi sisse ning kaunistan pealt ka ära. Nii saab varieerida erinevate maitsenüanssidega ning olla kindel, et tead, mida sisse sööd (kasutan ju vaid n-ö toormaterjali, ka baasshokolaadi valin hoolikalt). Samuti valmistan ise martsipani (sest meil müüdavad versioonid minu jaoks martsipani nime ei vääri).
Mitte keegi ei kurda, küll aga käivad sugulased-tuttavad tähtpäevadeks ekstra kommitegemist nurumas. Selline kommitegu kipub küll kallim tulema, ent tulemus on seda väärt.
Ei maksa nii kitsarinnaline olla. Kasuta kas või tavaliste Google'i otsingut, et vaadata, kui ilusaid maiustusi on võimalik ise teha.
Mina teen ka enamasti kommid ise. Trühvlite baasretsept aastate jooksul kujunenud omapoolsete lisandite ja täiendustega + täidiseks sarapuupähkel/mandel/kuivatatud puuvili või hoopis midagi eripärasemat + kastan shokolaadi sisse ning kaunistan pealt ka ära. Nii saab varieerida erinevate maitsenüanssidega ning olla kindel, et tead, mida sisse sööd (kasutan ju vaid n-ö toormaterjali, ka baasshokolaadi valin hoolikalt). Samuti valmistan ise martsipani (sest meil müüdavad versioonid minu jaoks martsipani nime ei vääri).
Mitte keegi ei kurda, küll aga käivad sugulased-tuttavad tähtpäevadeks ekstra kommitegemist nurumas. Selline kommitegu kipub küll kallim tulema, ent tulemus on seda väärt.
ggg 16. märts 2010, kl 23.50 |
ggg 16. märts 2010, kl 23.52 |
... 17. märts 2010, kl 23.13 |
soovitus 17. veebruar 2016, kl 16.57 |
Lisa postitus