Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Head poesalatid

Kix 16. veebruar 2010, kl 18.45
Soovitage head salatit, mis on poodides valmiskujul olemas. Kas selveri kartulisalat on okei? "söödav"'ast jääb väheks, peaks ikka täitsa okei olema:)

salat 16. veebruar 2010, kl 19.18
absoluutne lemmik Stockmanni kana-karrisalat... :) nammmmmmaaaa :) :P

saku 16. veebruar 2010, kl 19.21
Parimad salatid on Sakus, Rocco poes.

ntx 16. veebruar 2010, kl 19.28
Prisma repertuaarist, majoneesiga salatitest:

Kodujuustu-Heeringasalat
Kapsa-Makrasalat
Pealinna salat (kanalihaga)
Oa-Sibulasalat või Oa-Singisalat
Kartulisalat (valmistaja Usin-TR)

aga eks ta ole maitseasi muidugi...

mh 16. veebruar 2010, kl 19.39
Minumeelest selveri sünnipäevasalat on väga hea. Mulle meeldib ja söön igapäev seda!

Mia 16. veebruar 2010, kl 20.00
Stockmanni kanaga caesari salat. päris hea.

eeh 16. veebruar 2010, kl 21.55
Minule meeldib ka see sünnipäeva salat ja üldse selle firma salatid (firma nimi ei meenu). Väga mõnusad! :-)

n 16. veebruar 2010, kl 22.00
Mulle meeldib Rimi sünnipäevasalat.

K 17. veebruar 2010, kl 08.22
Ma pm jälestan poesalateid, kuid Prismas kartuli-munasalat on hea ja selveri tatrasalat.

friida 17. veebruar 2010, kl 09.12
Meeldivad Selveri toorsalatid, tartrasalatil pole ka vahel viga.Aga üldiselt valmis kartulisalatite jms.valmistamisel kasutatakse niipalju kahtlast majoneesi, et sellist igapäevaseks toiduks kasutada oleks ilmne karuteene oma tervisele tuleviku perspektiivis.

... 17. veebruar 2010, kl 10.36
enamus selevri ja rimi salatid on ühe sama vastiku maitsega.
tõesti, kõige parem poesalat nagu ennegi siin mainitud on USIN oü
poolt tehtud sünnipäevasalat. täpselt nagu vanaema tehtud kodune salat. müügil olen näinud prismades ja kaubamajas.

foobik 17. veebruar 2010, kl 11.56
ei ole mingi põhimõtteline peenutseja, aga ma ei suuda koorega tehtud poesalateid süüa. Ilmselt ma teen ausatele salativalmistajatele liiga, aga mind häirib et ma täpselt ei näe ega tea, mis sinna kokku on keeratud. Isegi külas olles; kui on näiteks võõramad inimesed keda ma ei tea, ma ei suuda selliseid möginatoite absoluutselt süüa. Ega see ilus ei ole, tean. Oma pere ja hea sõbra või elukaaslase tehtud kartulisalatit söön kasvõi kinnisilmi, aga vot, võõrast ei saa söödud. Õlikastmega salateid - noh et ma näen, mis täpselt sees on - ostan küll, Stockmannis on mõned väga head.

nananaa 17. veebruar 2010, kl 12.23
minu hääl laheb ka Usina salatitele, eriti sünnipaeva salat. nämm.
tõesti, need pole tüüpilise poesalati maitsega, vaid hea koduse salati omaga.

marta 17. veebruar 2010, kl 13.24
kui üldse poest ostan, siis eelistan Stockmanni salateid, lemmik on juba eespool nimetatud Caesari salat. Kõige vastikumad on Rimi omad ja Selveri omad on samuti kuidagi alla käinud, varem kõlbas seal mõni ikka süüa ka.

minni 17. veebruar 2010, kl 13.44
Kui Usin on see rohelise sildiga, siis RAUDSELT nende sünnipäevasalat. Seda ostan vahel niisamagi, mitte ainult häda korral.

eilne 17. veebruar 2010, kl 13.48
Eile hommikul oli Prismas kohe suur virn neidsamu eespoolkiidetud Usin'a Sünnipäevasalateid viimase kuupäeva allahindlusega müügil. 800gr karp 29kr, 400gr karp 15kr. Huvitav, et rahvas neid nii vähe ostnud oli, et selline ülejääk letil? Söön praegugi seda soodsat saaki ja ei ole ta absoluutselt riknenud, kuigi kõlblik kuni eilne juba. Samas sisaldab herneid, mis annaksid kohe riknemisest tunda. Minu maitse jaoks see salat midagi niiväga erilist pole (ei meeldi kurgi rohkus), kuid süüa kõlbab küll.

w 18. veebruar 2010, kl 17.39
stockmanni juustu-puuviljasalat, selveri kreveti-munasalat

n 18. veebruar 2010, kl 17.57
Miks te neid ülepsetud hapukoore ja majoneesiga salateid ostate? Maitsetud känkrad. Raske on siis ise salatit valmistada, et inimesed saaksid toidust ikka rõõmu tunda?

1 18. veebruar 2010, kl 19.06
Üksikul inimesel või siis tööl olles tuleb mingi 200g karbitäie paljudest komponentidest salati valmistamine kokkuvõttes kallim ja mõttetult ajakulukas. Mõni, kes tahab pisikesi koguseid mitut erinevat salatit koos nautida, siis veel eriti.

vanalinnakas 18. veebruar 2010, kl 19.13
ostan westmannist mingit kartulimunasalatit ja see on väga ok, kahjuks tegijat ei tea.
kunagi oli seal ka pealinnasalat, aga seda enam vist ei tehta, pole näinud mõnda aega.

mees tõi kuskilt mingit mamma kartulisalatit, see oli ka väga hea.

rahu 18. veebruar 2010, kl 19.44
häid poesalateid pole olemas. kui sünnipäevasalat on hea nagu vanaema kodusalat, siis mul on kiitjast kahju, ta vanaema oli väga kehv kokk vist. tõelise kodusalatiga pole sellel poesalatil midagi ühist!

. 18. veebruar 2010, kl 20.35
ON olemas häid poesalateid. nüüd juba on. tõesti.

,,, 19. veebruar 2010, kl 09.55
peale seda, kui tv-s näidati salati läbipesemist, mida tehtavat, enam iial poest ei osta ühtegi salatit, kodus tehtud on kordades maitsvam.

Truuta 19. veebruar 2010, kl 10.24
head poesalatid on need, mis pole hapukoore/majoneesiga.

to ,,, 19. veebruar 2010, kl 12.31
Kõigis poodides pole salatipesu lihtsalt võimalik. Nt. Prisma müüb ainult karbistatud valmissalateid, mis tulevad mujalt tootjatelt. Viimase kuupäeva salatid hinatakse juba selle päeva hommikul 50% alla ja õhtuks ei jää neist enam praktiliselt midagi järgi (mida saab igaüks ka oma silmaga jälgida).

ja 19. veebruar 2010, kl 13.54
miks kõik salatid tehakse ainult hapukoore/majoneesiga?

to ja 19. veebruar 2010, kl 15.18
eestlaste traditsioon (oletan, et nõukaaja süldipidudelt pärinev)

leen 19. veebruar 2010, kl 15.57
Stockmann ja kui viitsid sõita, siis Rocco Sakus.

* 19. veebruar 2010, kl 21.11
poesalatites on liiga palju majoneesi, salati koostisosad lausa ujuvad seal majoneesi sees. ei ole hea.

muska 19. veebruar 2010, kl 21.26
ainus salat, mida julgen osta, on Selveri kartuli-lihasalat :)
Rimist, Prismast ei julge ühtegi salatit osta.

üldiselt enda tehtud salat parim.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!