Teki all
Nibu- ja tuti-rõngad
Leo 15. veebruar 2003, kl 23.39 |
Jälgin juba tükimat aega kommentaare ja tundub, et osal naissoost inimestel oleks huvi nende asjade vastu.
Minu naisukesel oli ka nii ja tutirõngad tegime ise (jälgides kõikvõimalikke steriilsusvärke - aga järele mõeldes soovitaks ikka spetsialisti juurde minna).
Niburõngad pärast mõningast arupidamist sai lastud paigaldada Helsinkis ,
alguseks kirurgilisest terasest, mis said pärast aastast harjumist kuldsete (583) vastu välja vahetatud.
Seksuaalsele pingele annab see minu jaoks kõvasti juurde -
ega meil ennegi probleeme polnud -
ja kallima väljanägemine nüüd (kui ta ennast näitab) on ikka viimase peal O.K. - lennujaama turvaväravad muidugi natuke niutsuvad...
Kujutan juba ette kommentaare - kes on väga kuri, saatku e-mail, mina ja mu naisukene vastame hea meelega.
Leo
Minu naisukesel oli ka nii ja tutirõngad tegime ise (jälgides kõikvõimalikke steriilsusvärke - aga järele mõeldes soovitaks ikka spetsialisti juurde minna).
Niburõngad pärast mõningast arupidamist sai lastud paigaldada Helsinkis ,
alguseks kirurgilisest terasest, mis said pärast aastast harjumist kuldsete (583) vastu välja vahetatud.
Seksuaalsele pingele annab see minu jaoks kõvasti juurde -
ega meil ennegi probleeme polnud -
ja kallima väljanägemine nüüd (kui ta ennast näitab) on ikka viimase peal O.K. - lennujaama turvaväravad muidugi natuke niutsuvad...
Kujutan juba ette kommentaare - kes on väga kuri, saatku e-mail, mina ja mu naisukene vastame hea meelega.
Leo
katz 16. veebruar 2003, kl 00.31 |
leo 16. veebruar 2003, kl 00.50 |
Hea meelega -
naisel on n.ö. väikesed häbememokad - sinna suts nõel sisse (lihtne öelda,väga valus ja raske teha) ja rõngas paika (loomulikult kohta, kus ta pärast mehe sugutit võimalikult palju "häirib").
Tutirõngas võib olla kas tavaline sile kõrvarõngas või siis kuulühendusega - ikkagi nagu igasugune rõngas nagu näitex kulmu jaoks + kui see jutt on liiga crazy...olge mõnusad
naisel on n.ö. väikesed häbememokad - sinna suts nõel sisse (lihtne öelda,väga valus ja raske teha) ja rõngas paika (loomulikult kohta, kus ta pärast mehe sugutit võimalikult palju "häirib").
Tutirõngas võib olla kas tavaline sile kõrvarõngas või siis kuulühendusega - ikkagi nagu igasugune rõngas nagu näitex kulmu jaoks + kui see jutt on liiga crazy...olge mõnusad
Laava 16. veebruar 2003, kl 16.01 |
üks täpsustus veel tutirõngaste asukoha suhtes - need peaksid ilmselt asuma kusagil väikeste häbememokkade tagumises kolmandikus (et keppimise ajal meest võimalikult paremini "häirida")? Leo, andesta otsekohene küsimus, aga kas sa näed neid rõngaid ka siis kui su naine püsti seisab või ainult nö lähivaates? mind enanst on see rõngastamise värk päris tugevalt huvitama hakanud, valisin juba rõngad välja, nüüd on veel vaja hankida terav nõel. kas jämedam süstlanõel sobib? olge mõnusad - rõngastega või ilma!
Leo 16. veebruar 2003, kl 17.33 |
Tre Laava,
aitäh huvi tundmast,
mehe jaoks mõjuvad tutirõngad siis vingelt, kui nad on kuskil üleval pool , seega ei ole nõus Sinu pakutud paigaga (mõtle misjonäri asendi peale + kuidas siis suguelundid paiknevad),
see on küll minu isiklik vaatevinkel ja kindlasti saab vaielda...
Kui mu kallis naine püsti seisab, ei näe ma neid tema rõngaid nii või teisiti - aga kes niimoodi "tutti" ehk seda pragu üldse näeb???
Protseduuri kohta nii palju, et varu külma verd(endale), jämedam süstlanõel on O.K., aga Sul peab olema keegi, kes selle protseduuri ära teeb.
Teha kiiresti ja otsustavalt,nagu auk on valmis, kohe röngas sinna järele , ja siis igasugused antiseptikumid.
Kordan veel - lihtne öelda, raske (ja valus) teha, aga hiljem mõnud tasuvad ennast ära.
Keda see tekst häirib - olge mõnusad...ja vait
aitäh huvi tundmast,
mehe jaoks mõjuvad tutirõngad siis vingelt, kui nad on kuskil üleval pool , seega ei ole nõus Sinu pakutud paigaga (mõtle misjonäri asendi peale + kuidas siis suguelundid paiknevad),
see on küll minu isiklik vaatevinkel ja kindlasti saab vaielda...
Kui mu kallis naine püsti seisab, ei näe ma neid tema rõngaid nii või teisiti - aga kes niimoodi "tutti" ehk seda pragu üldse näeb???
Protseduuri kohta nii palju, et varu külma verd(endale), jämedam süstlanõel on O.K., aga Sul peab olema keegi, kes selle protseduuri ära teeb.
Teha kiiresti ja otsustavalt,nagu auk on valmis, kohe röngas sinna järele , ja siis igasugused antiseptikumid.
Kordan veel - lihtne öelda, raske (ja valus) teha, aga hiljem mõnud tasuvad ennast ära.
Keda see tekst häirib - olge mõnusad...ja vait
Marzike 16. veebruar 2003, kl 21.36 |
Hmmm? 16. veebruar 2003, kl 22.09 |
triceps 17. veebruar 2003, kl 12.06 |
vitamiin 17. veebruar 2003, kl 14.44 |
Hea öelda, minge. Kuhu? Ilukirurgia kliinikki vist ei pane neid. Ja milleks nad peavad seal nibudes ja tuttides olema? Noh mõne meelest ehk on ilus. Aga tõesti, mõelge, et kui sellisest õrnast kohast kuidagi juhtub rebenema, mis siis? Kuidas sünnitate ja imetate? Aitab ju dziizus küll, naba-ja muudest rõngastest. Nabarõngas on kyll sexy. ja ma arvan et kui sekselu ikka hästi ei laabu, ei aita see rõngas kah midagi. Asi on ikka kahe kõrva vahel rohkem mitte rõngais.
Leo 17. veebruar 2003, kl 18.50 |
Marzike,
Helsinkis kullast niburõngad koos paigaldusega läksid suti alla 100 EUR.
Olen sellega täiesti nõus, et augustama ja paigaldama peaks spetsialist (kas Eestis tehakse,ei oska kuidagi öelda)
ja alles selles vanuses naisterahvale, kellel planeeritud lapsed on sünnitatud ja imetatud.
NB! esimesed rõngad peavad ikkagi kirurgilisest terasest olema, need saab kulla vastu vahetada, kui augud on juba korralikult "ennast sisse seadnud", seega umbes aasta pärast.
Vahepeal saabki kuldsete jaoks raha korjata...
HMM - praegu on lennujaamades turvaväravad nii peale keeratud, et ilmselt isegi hambakroonid ja kingapaela otsad panevad värava kriuksuma, rääkimata siis püksirihma pandlast...
Vitamiin - olen Sinuga täiesti nõus ja ei ole kellelegi soovitanud, et pange aga neid rõngaid.
Mõtlesin vaid olemasolevaid kogemusi jagada.
Parimatega,
Leo
Helsinkis kullast niburõngad koos paigaldusega läksid suti alla 100 EUR.
Olen sellega täiesti nõus, et augustama ja paigaldama peaks spetsialist (kas Eestis tehakse,ei oska kuidagi öelda)
ja alles selles vanuses naisterahvale, kellel planeeritud lapsed on sünnitatud ja imetatud.
NB! esimesed rõngad peavad ikkagi kirurgilisest terasest olema, need saab kulla vastu vahetada, kui augud on juba korralikult "ennast sisse seadnud", seega umbes aasta pärast.
Vahepeal saabki kuldsete jaoks raha korjata...
HMM - praegu on lennujaamades turvaväravad nii peale keeratud, et ilmselt isegi hambakroonid ja kingapaela otsad panevad värava kriuksuma, rääkimata siis püksirihma pandlast...
Vitamiin - olen Sinuga täiesti nõus ja ei ole kellelegi soovitanud, et pange aga neid rõngaid.
Mõtlesin vaid olemasolevaid kogemusi jagada.
Parimatega,
Leo
gladfly 18. veebruar 2003, kl 12.36 |
muideks, 1800 loppuaastail /ca 1885-1895/ oli täiesti tavaline kanda rongaid nibudes /aga see oli muidugi ainult peenema seltskonna daamidel/ ja naised ei kandnud neid rongaid teps mitte, et erutada oma kaasasid /see ei olnud pohiidee/, vaid et parandada rinnajoont ja et rind paistaks pringim ja veidi suurem - seega parandada oma väljanägemist :)
Sam 20. veebruar 2003, kl 12.15 |
hardy 20. veebruar 2003, kl 20.09 |
*Mõtlesin vaid olemasolevaid kogemusi jagada.*
Ähh, mine kukele Leo, ega sulle n6ela tundlikuimasse paika löödud st. sul pole mingit kogemust ses osas. On sul (ja paljudel teistel meesolevustel) yleyldse teadmisi mitu korda on tundlikumad on naise eruti ja 6ilmed, mehe vastavatest punktidest?
M6ni ehk naudib valu, aga minu subjektiivne arvamus on, et see on rohkem ai-ai kui lapse synnitamine (veidi l6henenud nibust imetamine oli aga t6eline killer).
A mis meestel sest, naised on ju tugevam pool;), vaja neid siis vastavalt vintsutada.
Ähh, mine kukele Leo, ega sulle n6ela tundlikuimasse paika löödud st. sul pole mingit kogemust ses osas. On sul (ja paljudel teistel meesolevustel) yleyldse teadmisi mitu korda on tundlikumad on naise eruti ja 6ilmed, mehe vastavatest punktidest?
M6ni ehk naudib valu, aga minu subjektiivne arvamus on, et see on rohkem ai-ai kui lapse synnitamine (veidi l6henenud nibust imetamine oli aga t6eline killer).
A mis meestel sest, naised on ju tugevam pool;), vaja neid siis vastavalt vintsutada.
Nähvits 21. veebruar 2003, kl 02.26 |
Mnjah..endal kogemused puuduvad rõngastutt naistega.. Aga Kui see rõngas häbemes otseselt sugutit ei erutagi siis vähemasti teadmine, et ta seal on, erutaks mind küll kohe kindlasti. Ja siis ilmselt mõtledki, et see tutirõngas erutab niiväga su riista. Kuna ise vaba ja vallaline, siis vaikselt ise unistan küll sellisest võimalikult vabameelsest elukaaslasest omale, kes ehk julgeb end ka rõngastada kunagi ja peab seda seksikaks
leo abikaasa 22. veebruar 2003, kl 22.14 |
hardy,
on ääretult meeldiv, et Sa üritad ennast naisterahva "pükstesse" panna. Selle eest müts maha!:)
On tõsi, et rõngaste panek on valus. Aga olen seda meelt, et kui ma enda meest armastan ja usaldan, siis soovin temale pakkuda parimat. Samas, need rõngad (mida on kokku 8), muudavad mind ennast enesekindlamaks ja tunnen end tõeliselt mõnusalt (ihaldusväärselt). Minu saladus...:)
on ääretult meeldiv, et Sa üritad ennast naisterahva "pükstesse" panna. Selle eest müts maha!:)
On tõsi, et rõngaste panek on valus. Aga olen seda meelt, et kui ma enda meest armastan ja usaldan, siis soovin temale pakkuda parimat. Samas, need rõngad (mida on kokku 8), muudavad mind ennast enesekindlamaks ja tunnen end tõeliselt mõnusalt (ihaldusväärselt). Minu saladus...:)
mitte leo naine 23. veebruar 2003, kl 02.50 |
Milline loll jutt??? Ja väidedavalt 45 aastase mehe suust.
Ise teed ja ise paned ja ise lõpuks naudid ka?
Naudid isegi fantaseerimist...
Ega nibu ja tuti rõngastamine pole mingi käkitegu. Natuke viltu ja ongi kõik seal v....s.
Juba paranemine võtab pool aastat aega. Kindlasti mõni hulluke loeb ning nõuab kodus soovi teha.
Ise teed ja ise paned ja ise lõpuks naudid ka?
Naudid isegi fantaseerimist...
Ega nibu ja tuti rõngastamine pole mingi käkitegu. Natuke viltu ja ongi kõik seal v....s.
Juba paranemine võtab pool aastat aega. Kindlasti mõni hulluke loeb ning nõuab kodus soovi teha.
Leo 23. veebruar 2003, kl 22.24 |
Väidetavalt loll jutt küll ja kindlasti 45 aastase mehe poolt trükituna, ka minu naine soostus kommenteerima lõpuks - (vt.eespoolt @Leo abikaasa).
Lugu on nii, et see mis meile sobis ette võtta, ei pruugi enamikule eestimaalastest sobida.
Lõpetaks rahus selle teema,Ärge siis tehke nii.
olge mõnusad...
Kui keegi tahab midagi veel täpsustada, palun - aadress on
h.gross@online.ee
mina ja mu naisuke jagame ikka infot, kui vaja.
Lugu on nii, et see mis meile sobis ette võtta, ei pruugi enamikule eestimaalastest sobida.
Lõpetaks rahus selle teema,Ärge siis tehke nii.
olge mõnusad...
Kui keegi tahab midagi veel täpsustada, palun - aadress on
h.gross@online.ee
mina ja mu naisuke jagame ikka infot, kui vaja.
Lisa postitus