Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
keelekas

miia 26. aprill 2004, kl 16.36
Keelekas on minu meelest üks ütlemata mõnus ja isegi tippu viiv tegevus, kuid kallid mehed mind huvitab üks imepisike nüanss asja juures. Mitte, et see teeks keeleka minu jaoks vähem erutavajs, kuid tahan lihtsalt teada.
Kas te teete naistele keelekat sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
sellepärast, et naine naudib seda

mees20 26. aprill 2004, kl 16.46
No nii yhel kui teisel p6hjusel.
eks see ole ikka hea tunne ju kyll mehel,kui ta saab naise v_i_t_t_u maitsta. See erutab ja tekitab naudingut.Eriti veel seep2rast, et tavaliselt p2rast keelekat saab mees seda samust veel keppida ka :)
V6ta seda kui eelrooga meeste jaoks

Mehaanik 26. aprill 2004, kl 17.01
see erutab meest ka ja mitte vähe.

mees 26. aprill 2004, kl 17.28
Eks ikka mõlemat! Ega nüüd nii ka ei tee, et endale ei meeldiks!

+ 26. aprill 2004, kl 17.31

etv 26. aprill 2004, kl 18.11
mulle meeldib ka oma naisele mõnu teha ja teda nii orgasmini viia.. see just meeldibki ja see teeb keeleka tegemise nii heaks küll, et seda mitte nimetada naisele vastutulemiseks..
Nii et nii ja naa..

L 26. aprill 2004, kl 18.33
tahan ka keelekat

n 26. aprill 2004, kl 20.12
...ja ma kaaaa ja kohe...meeleheitel

meez 26. aprill 2004, kl 20.38
Aga minule meeldib see maitse,nämma nämma...

mees 26. aprill 2004, kl 20.45
Kes see soovis keelekat meil? Teeme siis ära või?

no 26. aprill 2004, kl 21.01
ma küll vittu lakkuma ei hakka:)

mees 26. aprill 2004, kl 21.26
Huvitav, et mõni oma riista topib küll, aga keelt mitte..? Millega seda küll seletada?

huviline 26. aprill 2004, kl 21.56
kui mees teeb keelekat,siis kas ta armastab naist või ta teeb kõigile naistele kellega tal on intiimsuhted

Carmen 26. aprill 2004, kl 22.50
Keelekas on ülihea küll, kui seda teeb oma kallike. Usun, et mehed teevad seda selleks, et neile meeldib naisele mõnu pakkuda ja see kuidas naine seda naudib erutab neidki.

mees 26. aprill 2004, kl 23.01
to Carmen: Sul on tuline õigus! Loomulikult erutab naise nauding mindki, eriti see kui veel naine keelekast orgasmi saab.

konn 27. aprill 2004, kl 09.35
Mingile suvalisele naisele ei teeks keelekat, teeks ainult oma kallile. Keeleka tegemine erutab mind hullult, see lõhn, libe piirkond ja ikkagi naise kõige intiimsem piirkond ju, uuh

Kirsi Moos 27. aprill 2004, kl 10.52
KAALIKAZ on minu meelest üks ütlemata mõnus ja isegi tippu viiv tegevus, kuid kallid mehed mind huvitab üks imepisike nüanss asja juures. Mitte, et see teeks KAALIKA minu jaoks vähem erutavajs, kuid tahan lihtsalt teada.
Kas te teete naistele KAALIKAT sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
sellepärast, et naine naudib seda

artur 27. aprill 2004, kl 11.57
mina ei laku kohta, kuhu on teised mehed oma löga lasknud, fuu...

hedonist 27. aprill 2004, kl 13.38
Tahan ka keelekat! Head ja pikka ja kirglikku keelekat. Minu mees näib nimelt arvavat, et see on ka mingi fuih-koht. Kuigi ma pesen oma tutti märksa sagedamini kui tema näiteks oma hambaid, niiet.. ma ei tea. :( ja õnnetu olen, et tema keeleka tegemist ei naudi.

jupats 27. aprill 2004, kl 15.11
No mulle meeldib keelekat teha, oma naisele. Meeldib lohn ja maitse. Samuti erutab see, kuidas see naist erutab. Naine on rahul. Kui ta peaks kellegagi vahepeal petma, siis tekiks ilmselt mingi torge. Ja nagemist. No aga kui sa oled oma naisega pikemat aega olnud, ei ole eriti midagi fuih. Ta ju oma armas naisuke, kellest hoolid

like a virgin 27. aprill 2004, kl 15.37
Mmmm..keelekas hea.:) Eriti kui musi teeb seda.;)

Juku 17 27. aprill 2004, kl 15.58
Selle juures ongi tore see, et kõik pakub tohutut naudingut nii mehele kui naisele:)
Mis saab olla parem, kui suudelda oma kalli tüdruku kõige kaunima lootosena avanevat õit, tunda tema uimastavat lõhna ja niiskust, tunda tema erutuse kasvu, püüda aimata tema soove, tabada tema rütmi... Parim võimalus olla tõeliselt õrn ja hell, teha keelega hästi aeglasi liigutusi, venitada naudingut võimalikult pikemaks. Ja siis võetakse sul kõrvust kinni ja tiritakse enda peale, et sa siseneksid sinna kõige saladuslikumasse paika, mmmmmmmmmm.
Uhhuuu, nüüd ei tohi küll kohe püsti tõusta, muidu märkavad terased naiskolleegid esiletükkivat muutust minu välimuses:))))))

alissandra 27. aprill 2004, kl 18.06
Juku, Sa oled ikka parim;))))

... 27. aprill 2004, kl 19.27
minu mees tahab mulle teha, aga mul on kompleksid sellega, et ma ei usu, et see saaks mehele meeldida ja pealegi ma ei usu, et suudaksin orgasmi saada või mõnu tunda. mees pole seda varem teinud kah, nii et ta võib-olla ei oska ka. aga ma mõtlesin, et lasen tal proovida, kui inimesed räägivad, et see ikka nii hea. :)
aga äkki oskate midagi soovitada, et mõnus oleks. juku jutust sai aru, et aeglane ja hell. aga mida veel?

wesilill 28. aprill 2004, kl 11.25
mis siin karta on? muidugi on see väga hea :P ma ei saa aru sellistest meestest, kes kirjutavad et nemad oma keelt sinna ei pane. selline suhtumine saab ainult sellistel meestel olla, kes naise rahuldamisest midagi ei tea ... rumalad, nagu naise keha olex midagi vastikut. peaasi et ise orgasmi saax ja siis tunnevad veel ennast kõva mehe ja tegijana. mis teha kui mõni ikka veel kiviajas elab. õnnex mul ikka norm mees, kes oskab mind IGATI rahuldada:)

kepimiiz 28. aprill 2004, kl 16.11
meeldib see, kuidas naine naudib ja ennast erutab veidi ka, ikka naise strateegilise kehaosa juures direct-juurdepääs. Vahet tegelikult ei ole, kas oma naine või armuke, ühtemoodi on erutav.

tagant 28. aprill 2004, kl 19.59
Oi kuidas meeldib teha, ajab väikemehe hulluks. Siis kui naine on saanud lükkad oma väikemehe sellesse mõnusasse märga tussuse ja annad takka veel niikaua kui naine järjekordselt saab. Ise veel lõpetamatta lased naisel imeda samas tehes naisele veelkord keelekat, ja siis lõpetame koos. Võimas

. 18. mai 2004, kl 21.10
mu kallis ka algul ei tahtnud või ei julgenud keelekat teha, kuid siis ta väsis sellest rabelemisest ära, et mind niiskeks ajada ja leidis "kiirema viisi" :)
nüüd on päris arust ära.. kogu aeg seal all :P
oi mitte, et ma kurdaks
ta on lihtsalt võrratu.. ning ta tahab, et ma alati orgasmi saaks, kui ei saa on ta päris õnnetu... ja tegelikult ma ka
kuigi seda juhtub vähe.. kord kahe kuu jooksul ehk

Wigor 18. detsember 2018, kl 22.22
Puhas nauding!

selwo 21. detsember 2018, kl 00.28
noore ilusa naise puhast roosinupukest keelega hellitada ja miks mitte ka seestpoolt kõditada, see on jumalik nauding!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!