Teki all
keelekas
miia 26. aprill 2004, kl 16.36 |
Keelekas on minu meelest üks ütlemata mõnus ja isegi tippu viiv tegevus, kuid kallid mehed mind huvitab üks imepisike nüanss asja juures. Mitte, et see teeks keeleka minu jaoks vähem erutavajs, kuid tahan lihtsalt teada.
Kas te teete naistele keelekat sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
sellepärast, et naine naudib seda
Kas te teete naistele keelekat sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
mees20 26. aprill 2004, kl 16.46 |
mees 26. aprill 2004, kl 17.28 |
etv 26. aprill 2004, kl 18.11 |
mees 26. aprill 2004, kl 21.26 |
huviline 26. aprill 2004, kl 21.56 |
Carmen 26. aprill 2004, kl 22.50 |
mees 26. aprill 2004, kl 23.01 |
konn 27. aprill 2004, kl 09.35 |
Kirsi Moos 27. aprill 2004, kl 10.52 |
KAALIKAZ on minu meelest üks ütlemata mõnus ja isegi tippu viiv tegevus, kuid kallid mehed mind huvitab üks imepisike nüanss asja juures. Mitte, et see teeks KAALIKA minu jaoks vähem erutavajs, kuid tahan lihtsalt teada.
Kas te teete naistele KAALIKAT sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
Kas te teete naistele KAALIKAT sellepärast, et see pakub teile enestele meeletut naudingut ja erutust või
artur 27. aprill 2004, kl 11.57 |
hedonist 27. aprill 2004, kl 13.38 |
jupats 27. aprill 2004, kl 15.11 |
No mulle meeldib keelekat teha, oma naisele. Meeldib lohn ja maitse. Samuti erutab see, kuidas see naist erutab. Naine on rahul. Kui ta peaks kellegagi vahepeal petma, siis tekiks ilmselt mingi torge. Ja nagemist. No aga kui sa oled oma naisega pikemat aega olnud, ei ole eriti midagi fuih. Ta ju oma armas naisuke, kellest hoolid
like a virgin 27. aprill 2004, kl 15.37 |
Juku 17 27. aprill 2004, kl 15.58 |
Selle juures ongi tore see, et kõik pakub tohutut naudingut nii mehele kui naisele:)
Mis saab olla parem, kui suudelda oma kalli tüdruku kõige kaunima lootosena avanevat õit, tunda tema uimastavat lõhna ja niiskust, tunda tema erutuse kasvu, püüda aimata tema soove, tabada tema rütmi... Parim võimalus olla tõeliselt õrn ja hell, teha keelega hästi aeglasi liigutusi, venitada naudingut võimalikult pikemaks. Ja siis võetakse sul kõrvust kinni ja tiritakse enda peale, et sa siseneksid sinna kõige saladuslikumasse paika, mmmmmmmmmm.
Uhhuuu, nüüd ei tohi küll kohe püsti tõusta, muidu märkavad terased naiskolleegid esiletükkivat muutust minu välimuses:))))))
Mis saab olla parem, kui suudelda oma kalli tüdruku kõige kaunima lootosena avanevat õit, tunda tema uimastavat lõhna ja niiskust, tunda tema erutuse kasvu, püüda aimata tema soove, tabada tema rütmi... Parim võimalus olla tõeliselt õrn ja hell, teha keelega hästi aeglasi liigutusi, venitada naudingut võimalikult pikemaks. Ja siis võetakse sul kõrvust kinni ja tiritakse enda peale, et sa siseneksid sinna kõige saladuslikumasse paika, mmmmmmmmmm.
Uhhuuu, nüüd ei tohi küll kohe püsti tõusta, muidu märkavad terased naiskolleegid esiletükkivat muutust minu välimuses:))))))
... 27. aprill 2004, kl 19.27 |
minu mees tahab mulle teha, aga mul on kompleksid sellega, et ma ei usu, et see saaks mehele meeldida ja pealegi ma ei usu, et suudaksin orgasmi saada või mõnu tunda. mees pole seda varem teinud kah, nii et ta võib-olla ei oska ka. aga ma mõtlesin, et lasen tal proovida, kui inimesed räägivad, et see ikka nii hea. :)
aga äkki oskate midagi soovitada, et mõnus oleks. juku jutust sai aru, et aeglane ja hell. aga mida veel?
aga äkki oskate midagi soovitada, et mõnus oleks. juku jutust sai aru, et aeglane ja hell. aga mida veel?
wesilill 28. aprill 2004, kl 11.25 |
mis siin karta on? muidugi on see väga hea :P ma ei saa aru sellistest meestest, kes kirjutavad et nemad oma keelt sinna ei pane. selline suhtumine saab ainult sellistel meestel olla, kes naise rahuldamisest midagi ei tea ... rumalad, nagu naise keha olex midagi vastikut. peaasi et ise orgasmi saax ja siis tunnevad veel ennast kõva mehe ja tegijana. mis teha kui mõni ikka veel kiviajas elab. õnnex mul ikka norm mees, kes oskab mind IGATI rahuldada:)
kepimiiz 28. aprill 2004, kl 16.11 |
tagant 28. aprill 2004, kl 19.59 |
Oi kuidas meeldib teha, ajab väikemehe hulluks. Siis kui naine on saanud lükkad oma väikemehe sellesse mõnusasse märga tussuse ja annad takka veel niikaua kui naine järjekordselt saab. Ise veel lõpetamatta lased naisel imeda samas tehes naisele veelkord keelekat, ja siis lõpetame koos. Võimas
. 18. mai 2004, kl 21.10 |
mu kallis ka algul ei tahtnud või ei julgenud keelekat teha, kuid siis ta väsis sellest rabelemisest ära, et mind niiskeks ajada ja leidis "kiirema viisi" :)
nüüd on päris arust ära.. kogu aeg seal all :P
oi mitte, et ma kurdaks
ta on lihtsalt võrratu.. ning ta tahab, et ma alati orgasmi saaks, kui ei saa on ta päris õnnetu... ja tegelikult ma ka
kuigi seda juhtub vähe.. kord kahe kuu jooksul ehk
nüüd on päris arust ära.. kogu aeg seal all :P
oi mitte, et ma kurdaks
ta on lihtsalt võrratu.. ning ta tahab, et ma alati orgasmi saaks, kui ei saa on ta päris õnnetu... ja tegelikult ma ka
kuigi seda juhtub vähe.. kord kahe kuu jooksul ehk
selwo 21. detsember 2018, kl 00.28 |
Lisa postitus