Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
keelekas

wosel 21. detsember 2018, kl 00.33
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)

oooo 03. mai 2020, kl 19.54

VÕRRATU 03. mai 2020, kl 20.01
mees20 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No nii yhel kui teisel p6hjusel.
> eks see ole ikk
> a hea tunne ju kyll mehel,kui ta saab naise v_i_t_
> t_u maitsta. See erutab ja tekitab naudingut.Eriti
> veel seep2rast, et tavaliselt p2rast keelekat saa
> b mees seda samust veel keppida ka :)
> V6ta seda
> kui eelrooga meeste jaoks
KÜLL ON HÄSTI ÖELDUD PAREMINI EI SAAGI EELROOG

Sideründaja 03. mai 2020, kl 23.52
Kellekas võrkpalli hüppe ajal on veel VÕRRATUM!
Ja eriti võrratu on veel PEPUKEELEKAS!
Ning kõige võrratum kui ÜKS MEES TEEB SEDA TEISELE!
Ja kõige-kõige võrratum kui kõik teevad TIIMIS KÕIGILE!
Ning üli-üli võrratu, kui see juhtub HÜPPE PEALT!

Peatreener 04. mai 2020, kl 00.20
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks permanentselt äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)

Treenerite järelevalve 05. mai 2020, kl 10.07
Kõige mõnusam on teha keelekat noorte iluvõimlejate siledatele tussudele ja briljantselt puhastele pepuaukudele.

Spordiministeerium 05. mai 2020, kl 10.59
Aga absoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt jääb igasugune рeеsеks ju sellegipoolest äärmiselt іIgeks, räраseks ja tervіseοhtlikuks perνerssuseks, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)

Jüri PIKKER 08. mai 2020, kl 12.32
Tere ja ilusat päiksellist päeva teile ja keelekas on osa seksist kuid paljut mehed kardavat seda välja õelta kuid mina mite sest minule ta väga meeldib ja väga hea on seda tea naisele kes seda kindlasti tahab ja ootab et keegi teks nii et olen teieka nõus .

Jüri PIKKER 08. mai 2020, kl 12.37
Tere ja ilusat päeva sulle L ma oleks nõus teile ilusa ja pikka keeleka tegema kuid see on juba teie õelta kas tahade või ei siis palun kirjutage minu mailille .

Juuri Raddas 10. mai 2020, kl 00.53
Minul on ainult yks mure venekeelse yksikemana - minnu duppe pole rämmind viimastek aastatel.midde ykski mhunn
Kuidfas seda olukorddi parandeda? Oskhate njõu anda võiii?

Töll ei tee keelekat, vaid riistakat 10. mai 2020, kl 05.20
...seejuures kõigi soovijate anusele. Ja talle meeldib, kui see on pigem kakane!

Jaa. Mustagorski aspitöllist zitaguru... 10. mai 2020, kl 11.02
ei saa ka riistaga miskit teha, sest tal pole seda piisavas ulatuses. Sestap tegid riistamehed seda talle mustikasse, kui реdebaarid, -klubid veel lahti olid. Nüüd vaevlebki teine juba nädalaid nii väljakannatamatus mustikasügamatuses, et isegi naistelehe foorumis enda vaevade üle kurdab. IRW!

Jüri PIKKER 15. mai 2020, kl 11.02
Tere ja ilusat hommikut teile N ja ma olen teiega nõus sest keelekas on naisele väga hea asi tea et teda orgasmini viia ja minule see väga meeldib tea ja kui teie tahade siis palun vastake minu kirjale ma palun teid .

PIKKERile 15. mai 2020, kl 11.59
Kas tuhaluuki ka limpsid?

Jürі РІKKЕR 15. mai 2020, kl 12.14
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks permanentselt äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)

tussu ja pepu 15. mai 2020, kl 13.20
Tsauki poisid
Oleme sõbrannaga lesbid ja soovime saada võõralt mehelt paksu spermat mängimiseks. Ainult kondoomis ja smartpostiga
Kui on huvi, kirjuta meile.

Jüri PIKKER 15. mai 2020, kl 13.23
Tere ja kuid muidugi kui oled naine siis teen kõike mehed palun mite minule ei kirjuta sest ma ei taha teid .

Roki58 15. mai 2020, kl 14.20
Tere Tussiu ja Pepu kui vana siis peab mees olema teie arust ja vastake minule ootan teie vastust .

17. mai 2020, kl 00.02
​​​

Anonüümne kasutaja 17. mai 2020, kl 01.30
Aga absoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt jääb igasugune рeеsеks ju sellegipoolest äärmiselt іIgeks, räраseks ja tervіseοhtlikuks perνerssuseks, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)

Roki58 31. mai 2020, kl 10.27
Tere ja ilusat päiksellist hommikut teile Miia see on hea nii mehele kui ka väga hea naisele kuid suurem jagu iga naisele .
tepleessee 05. november 2021, kl 10.11
Seksi tutvumissaidid - http://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.

gurmaan 06. november 2021, kl 23.42
eriti mõnus on teha tüdrukule pepuaugukeelekat ;:-)

Huviline neiu 12. mai 2022, kl 18.18
Naudiks küll keelelist, või midagi enamat )

Adekvaatne 12. mai 2022, kl 21.06
Kas tõesti keegi nendest lakkujatest kohtuks võõra naisega ja hakkas teda lahkuma?)

Sõltub 18. mai 2022, kl 16.47
Adekvaatne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas tõesti keegi nendest lakkujatest kohtuks võõra
> naisega ja hakkas teda lahkuma?)

Kui on ilus ja 15-17, siis miks mitte ;-)

Lucky Licky 18. mai 2022, kl 22.40
https://www.fotosdeamadoras.com/wp-content/uploads/2016/03/6-2.gif

To Huviline neiu 19. mai 2022, kl 23.18

Mnjam ) 20. september 2022, kl 16.34
Eile oma naisega enne seksi nautisime 69 ) ja see pakkus nii mulle kui ka naisele naudingut. Vahest mõtlen et võiks võõra neiuga seda nautida..)

Mees kes naudib seksi 20. september 2022, kl 17.01
Reedel kohtumist neiuga/naisega?
Vallatleks )
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!