Teki all
Segased tunded.
René 10. mai 2005, kl 15.44 |
Olen 25 aastane mees. Praeguse elukaaslasega koos juba viiendat aastat. Voodis klapib kõik suurepäraselt. Suhtleme tihedalt teise, omavanuse paariga (Annaks neile teksti selguse huvides nimed: Mari ja Paul). Käime koos tantsimas, teatris, kinos, piknikul... niisama aega veetmas. Kõik teemad on läbi arutatud omavahel. Midagi üksteise eest ei häbene. Samas oleme lihtsalt sõbrad, ei midagi muud!!! Eelmisel reedel oli jälle väike üritus. Seekord kolmekesi kuna Paul oli komandeeringus. Kuna minu naine oli veidi veini joonud sõidutasin mina Mari koju. Tal laupäeval vaja tööle minna.
Viisingi... koduukse ees tänas mind viisakalt ja kummardus äkki mind suudlema. Kui ta mu riista pükstest välja harutas olin "kergelt" hämmingus... Hakkasin pidurdama, kuigi, kõvaks läks. Seksini asi ei jõudnud, tundsin et see poleks õige. Aga praegu ei saa seda seika enam peast välja... mis lahti??? Armastan ju ikkagi oma naist. Tunnen peas täielikku konflikti. Üks pool minus tahab Mariga vallatleda, teine pool keelab seda ja palub oma "liistude" juurde jääda. Ei tahaks selliseid sõpru kaotada. Mida arvata, mida mõelda? Kas kellelgi on mõni sarnane kogemus?
Kena kevadet soovides, René
Viisingi... koduukse ees tänas mind viisakalt ja kummardus äkki mind suudlema. Kui ta mu riista pükstest välja harutas olin "kergelt" hämmingus... Hakkasin pidurdama, kuigi, kõvaks läks. Seksini asi ei jõudnud, tundsin et see poleks õige. Aga praegu ei saa seda seika enam peast välja... mis lahti??? Armastan ju ikkagi oma naist. Tunnen peas täielikku konflikti. Üks pool minus tahab Mariga vallatleda, teine pool keelab seda ja palub oma "liistude" juurde jääda. Ei tahaks selliseid sõpru kaotada. Mida arvata, mida mõelda? Kas kellelgi on mõni sarnane kogemus?
Kena kevadet soovides, René
Imelik 10. mai 2005, kl 15.51 |
Imelik 10. mai 2005, kl 15.59 |
naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 18.24 |
Eks sind selle Mari poole, see keelatud vilja ärevus kutsub ...
Ise tead, mis mängu paned.
Mari oli lihtsalt purjus ja vallatles, et vaatame mis juhtub, ning asjale lisas vürsi see sama ärevus.
Tõenäoliselt oleks superkirglik seks teil, aga mille nimel?
Mina ei suudaks seedida, kui mu sõbranna ja mees omavahel teeksid. Oleks vähemalt vööras naine.
Muidu on küll väga nuga seljas tunne.
muhv 10. mai 2005, kl 19.20 |
mops 11. mai 2005, kl 01.21 |
mops 11. mai 2005, kl 01.24 |
Imelik 11. mai 2005, kl 08.10 |
M. 11. mai 2005, kl 11.39 |
ütleme siis nii, et nüüd sa tead milline @!#$ ja kergemeelne su sõbra naine on, see sulle teadmiseks. Aga looda seda, et su oma naine su sõpsiga samamoodi tegema ei hakkaks, nüüd tead mis tunne see oleks. Ja meil kõigil tekivad vahel kirglikud hetked mida tahaks unustada ja õnneks ka enamasti unustustesoppi nad kaovad kui midagi hullu ei juhtunud. Sina jällegi jätsid endast väha hea mulje, et ei viinud asja lõpule. Sõbra naisel peaks tegelikult juhtunu pärast väga häbi olema. Sellise mõttetusega sellist sõprust rikkuda, ai ai ai
Igal juhul ei kujuta ette kas nüüd suudad teda enam võtta kui lihtsalt sõpra, ma ise küll tunneks põlgust
Igal juhul ei kujuta ette kas nüüd suudad teda enam võtta kui lihtsalt sõpra, ma ise küll tunneks põlgust
naise vaatenurk 11. mai 2005, kl 14.52 |
Sa Imelik, ära lahmi, sul vist puuduvad elukogemused täielikult...elu on selline ja kuidas veel ja kui paljud sõbrannade mehed tulevad sind vindisena rabama...ok, pööradd asja naljaks ja teed mehele selgeks, et kui veel, räägin sõbrannale ära...õnneks on siiani asjad nii jäänud ja mul pole vaja olnud sõbrannasid traumeerida...aga ikkagi palja alkoholi süüks ei saa asja ju ajada või saab?
Kati 11. mai 2005, kl 15.05 |
Imelik 11. mai 2005, kl 15.33 |
Oot-oot, jutt oli veinisest naisest, kes krabama hakkas.
Ja kui teile purjus mehed "selga" ronivad siis palju õnne - teil on kaubanduslik väärtus veel olemas(kuigi purjus pea, võib samas oluliselt muuta arusaamist ilusast naisest - on nähtud nii mõndagi).
Tervitan samas feministe ja muid naisõiguslasi >;)
Ja kui teile purjus mehed "selga" ronivad siis palju õnne - teil on kaubanduslik väärtus veel olemas(kuigi purjus pea, võib samas oluliselt muuta arusaamist ilusast naisest - on nähtud nii mõndagi).
Tervitan samas feministe ja muid naisõiguslasi >;)
MARI JA PAUL 12. mai 2005, kl 15.41 |
Lisa postitus