Teki all
*Striptiis*
rääkige mehed..! 11. mai 2005, kl 16.51 |
mehed...räägiksite ehk kui erutav on teie jaoks striptiisi tegemine?..kas aeglaselt riiete koorimine..(mitte teie) vaid ika meie ise!..ning mis poos/asend, püsti teie peal/ laua peal/ posti ümber..või mida iganes, mis fantaasia võimaldab??
..soovitage midagi mis, naine peaks KINDLASTI tegema..ja TEGEMATA jätma?
..soovitage midagi mis, naine peaks KINDLASTI tegema..ja TEGEMATA jätma?
Lihtsalt vennike 11. mai 2005, kl 17.27 |
no nt mind on poordesse viinud moned jargmised seigad:
*naine mangib dildoga - libistab mooda ennast, lutsid jne jne
*naine kes striptiisi tehes end katsuda algul ei lase
*kui ilusad kehavormid, siis kui ajada tagumikku tiba pusti vms
*katsu ennast veits
*nagu muuseas striptiisi tehes katsu meest
*ah jne jne
*naine mangib dildoga - libistab mooda ennast, lutsid jne jne
*naine kes striptiisi tehes end katsuda algul ei lase
*kui ilusad kehavormid, siis kui ajada tagumikku tiba pusti vms
*katsu ennast veits
*nagu muuseas striptiisi tehes katsu meest
*ah jne jne
püss 11. mai 2005, kl 18.00 |
Kõigepealt hakkad ennast aeglaselt riideist lahti koorima (mina seisan paigal ja vaatan pealt) . Kui oled lõpuks alasti , libised vaikselt minu juurde (mina seisan paigal ja vaatan pealt) . Kui oled minu juurde jõudnud , hakkad ka mind vaikselt riietest lahti koorima (mina seisan paigal ja vaatan pealt).Nüüd-kui ka mina olen alasti - sina seisad minu vastas - ja me mõlemad vaatame teineteist pealt...Mida nüüd keegi edasi teeb (või tegemata jätab) , on igaühe enda otsustada .
bliin to püss 11. mai 2005, kl 18.16 |
Naudiskleja 12. mai 2005, kl 13.17 |
Riideid peaks ikka aeglaselt, väga aeglaselt koorima, näoilme peab olema ahvatlev-kelmikas ja näitama, et te seda tegevust ka ise naudite. Pöörate ennast ikka aeglaselt ja pidevalt mehe ees ja lasete ennast ja oma tegevust igas poosis mõnutsevalt vaadata. Jälgite mehe reaktsioone ja tegutsete sellele vastavalt. Aeg-ajalt liginete mehele mõne sentimeetri kaugusele, siis jälle kaugemalt näitate ennast. Ei unusta võtta tempokalt ka "rõvedamaid" poose kui püksikud juba jalast läinud. Ja kõike seda intiimsemas valguses, soovitavalt maheda muusika saatel ja klaasi lõhnava veini juures.
Pidage meeles, ka striptiis võib olla kunst, õigemini hea striptiis ongi kunst!
Ei tohi teha kiiresti ja osavõtmatu näoilmega, nagu odavas litsimajas.
Pidage meeles, ka striptiis võib olla kunst, õigemini hea striptiis ongi kunst!
Ei tohi teha kiiresti ja osavõtmatu näoilmega, nagu odavas litsimajas.
Lisa postitus