Teki all
armukestele ja nende pidajatele :)
armuke 24. juuni 2005, kl 12.37 |
Rääkige oma armukestest v6i armukesed nendest, kellele nad seda on :)
Kuidas mees armukesse suhtub? Kas teeb kingitusi, armastab toesti, tahab lihtsalt vahelduseks teistmoodi seksi..voi kuidas on?
ise olen rikkale mehele armuke, ta on voodis väga hea, kuid kinke ega midagi sellist ei tee, välja ka ei vii:(
halb on veel sellepärast, et tean ta naist ja see on väga hea ja tore :(
mees on ainult voodis hea, ja edukas ka materiaalselt (millestmul küll kasu pole), aga mida teie teeksite minu asemel?
Kuidas mees armukesse suhtub? Kas teeb kingitusi, armastab toesti, tahab lihtsalt vahelduseks teistmoodi seksi..voi kuidas on?
ise olen rikkale mehele armuke, ta on voodis väga hea, kuid kinke ega midagi sellist ei tee, välja ka ei vii:(
halb on veel sellepärast, et tean ta naist ja see on väga hea ja tore :(
mees on ainult voodis hea, ja edukas ka materiaalselt (millestmul küll kasu pole), aga mida teie teeksite minu asemel?
kummisikuti 24. juuni 2005, kl 13.24 |
´´´´ 24. juuni 2005, kl 13.38 |
armuke/autor 24. juuni 2005, kl 13.39 |
Fedja 24. juuni 2005, kl 14.14 |
Vana Arm 24. juuni 2005, kl 15.09 |
kas te ainult kingituste pärast oletegi armukeseks? mis kuradi kingitusi teil vaja on.minge ise tööle ja ostke omale kingitusi.peaasi et keppigi saate ja olge sellegagi rahul.Kurat, ainult rahapeale siin kõik väljas.Jutu mõte: hoorake vähem, töötage rohkem ja saategi endale kingitusi lubada.
dyly 24. juuni 2005, kl 17.02 |
armuke 24. juuni 2005, kl 17.44 |
Asi pole lihtsalt rahas, aga see on t6esti ihne, et kui tal ON seda t6esti palju, siis miks ta kulutab enda peale nii palju ja armukesele mitte? enamik ikka ostavad armukestele asju, mida nad tahavad. Ja armuke EI OLE ainult seksiks. Vähemalt siis, kui on 6ige armukesepidaja. Armuke on selleks, et inimene saab kellegagi k6ike jagada. aga igal inimesel on muidugi erinevaid asju vaja :)
anonymos 24. juuni 2005, kl 19.40 |
Roos 24. juuni 2005, kl 20.08 |
tuul5aru 24. juuni 2005, kl 21.24 |
jap - see ju tyypiline, et rikkad on ihnsad
kuidas nad muidu olex rikkax saand, kui igat senti näpu vahel ei veeretax
tean isegi mõndagi niskest - mida rikkam seda ihnsam
yx mersu lipulaeva omanik lappis ise triikrauaga volkari plastmassist ilukilpi - pidada niiiii kallid olema
ja egas nisuke siis armukessegi investeerima ei hakka
minu arvates asi on asi lihtsalt inimeses ja tema suhtumises
kui armastad ja tunned sidet kellegagi siis tuleb see loomulikult, et tahad teda rõõmustada ja midagi kinkida
kas lõhna või riideid või ehteid
esitex on meeldiv armsamale midagi kinkida. näha kuidas see teda rõõmustab. hea on näha kuidas armsam kannab minu kingitud riideid või ehteid
, kasutab minu kingitud lõhna. see teeb teda veel lähedasemax ja armsamax ja ...
muidugi on meeldiv ka kingitusi saada aga kes ei kingi see ka ei saa .... kingitusi ma mõtlesin ;)
kuidas nad muidu olex rikkax saand, kui igat senti näpu vahel ei veeretax
tean isegi mõndagi niskest - mida rikkam seda ihnsam
yx mersu lipulaeva omanik lappis ise triikrauaga volkari plastmassist ilukilpi - pidada niiiii kallid olema
ja egas nisuke siis armukessegi investeerima ei hakka
minu arvates asi on asi lihtsalt inimeses ja tema suhtumises
kui armastad ja tunned sidet kellegagi siis tuleb see loomulikult, et tahad teda rõõmustada ja midagi kinkida
kas lõhna või riideid või ehteid
esitex on meeldiv armsamale midagi kinkida. näha kuidas see teda rõõmustab. hea on näha kuidas armsam kannab minu kingitud riideid või ehteid
, kasutab minu kingitud lõhna. see teeb teda veel lähedasemax ja armsamax ja ...
muidugi on meeldiv ka kingitusi saada aga kes ei kingi see ka ei saa .... kingitusi ma mõtlesin ;)
armuke 24. juuni 2005, kl 22.43 |
sese 24. juuni 2005, kl 23.18 |
Mul ka eriti kingitusi ei tee, tähtpäevadeks lilli küll kingib. Ise oleks küll seda meelt et väikesed kingitused annaks suhtele lisa (ma ei mõtle mingeid hinnalisi, vaid lihtsalt väikesi tähelepanuavaldusi.)Aga mehed vist ei pea neid millekski, ka on tal hirm, et äkki jääb kingitustega minu mehele vahele(nii on ta öelnud).Ise ei julge ta küll ühtegi asja koju viia, kardab et jääb vahele.
Aga tean ka seda et ta ei tee kingitusi ka oma naisele,peale lillede, neil pole sellist kommet. Mulle see aga võõras
Aga tean ka seda et ta ei tee kingitusi ka oma naisele,peale lillede, neil pole sellist kommet. Mulle see aga võõras
x 25. juuni 2005, kl 00.01 |
hm 25. juuni 2005, kl 03.58 |
... 25. juuni 2005, kl 07.58 |
Fedja 25. juuni 2005, kl 09.48 |
to armuke:
Selleks on mul naine kellele kingitusi teha ja kellega kõike jagada. armuke on siiski AINULT seksiks. Kui ma teda armastaks ja hakkaks talle kingitusi tegema siis saaks hoopis armuke mu naiseks. Üldiselt ei tee ma tegemist ühegi naisega kes minuga raha või kingituste pärast voodisse tuleb.
Selleks on mul naine kellele kingitusi teha ja kellega kõike jagada. armuke on siiski AINULT seksiks. Kui ma teda armastaks ja hakkaks talle kingitusi tegema siis saaks hoopis armuke mu naiseks. Üldiselt ei tee ma tegemist ühegi naisega kes minuga raha või kingituste pärast voodisse tuleb.
M 25. juuni 2005, kl 13.36 |
karis 25. juuni 2005, kl 22.23 |
tiuker 26. juuni 2005, kl 04.01 |
Armukesed,alaväärsuskompleksides vaevlevad naised keda vaba mees ei tahagi(abielumehel pole eriti vaja valida).Korralikud,kenad ja sexikad naised ei otsi endale suhet abielumehega.Nemad otsivad reeglina tõelist printsi valgel hobusel.Olles kõhualuseks meestele,kes teid isegi ei armasta ega hakka seda ka kunagi tegema alavääristate ainult ennast.Mul pole armukest aga mu sõpradel ja mõnel tuttaval on.Ja koos õllekannu taga tuleb ikka juttu neist ja ütlen ausalt,et pole nende ühegi suust veel oma armukeste kohta ühtki kiitvat sõna kuulnud,ikka nõme irw ja must klatš.Viimati üks sõber ütles nii..tee mu naisele katet(et käisin sinu pool kui küsib),lähen kepin tolle L läbi,siis vast natukeseks ajaks rahu muidu helistab iga päev ja vingub..kuna kokku saame,kuna sa tuled jne.Vot need mehed(tean täpselt mis suhtumine neil neisse on)ei tee kohe kindlasti kingitusi.Ainuke asi mida ma ei tea on see,mida nad neile armukestele küll räägivad(mesijuttu)?
Eneli 26. juuni 2005, kl 13.29 |
oi ma ei või 27. juuni 2005, kl 11.50 |
Te naised olete ikka ahned litsid küll.Nikutakse teid värdjaid libusid ja siis peate veel raha ja kingitusi ka saama.@!#$ niku vastu ja kogu lugu.Mida teile värdjatele veel tegema peab.Jube haiged olete küll.Arvate,et kingitused ja raha teile õnne toovad.Täitsa putsis ma ei võta endale enam ühtegi naist,sest te olete ikka litsid küll.Naine kes elatab ennast mehe rahakotist ei ole mitte naine vaid mehe privaat prostituut.
Lembit 27. juuni 2005, kl 11.58 |
Armukesele.Sa oled ikka kõige labasem @!#$.Hoidku jumal sind selle eest kui sa minu teele peaksid kunagi ette jääma.Hoia enda libu @!#$ siis endale ja kogu moos.Topi endale rõvedalt näppu sa väike värdjas.Täiesti uskumatu kui tropp võib üks naine olla.Sa oled ju lausa sündinud türaimeja
armuke 27. juuni 2005, kl 12.28 |
Viimased vastajad, kas te juhuslikult oskate ikka lugeda, etJUBA PEALKIRJAS oli öeldud : A R M U K E S T E L E JA NENDE PIDAJATELE! Mis tähendab, et SORRY, AGA TEIL POLE SIIA ASJA :)
Kahju küll, et teie olete nii inetud/vaesed, et teil armukesi pole!
ja osad armukestepidajad on ikka väga normaalsed, vahel on suhe armukesega palju lähedasem, kui suhe naisega (kui naine näiteks hoiab meest vägisi kinni,ähvardades enesetapuga vms). Ja armukesed on toredad inimesed- miks peaks seksi keelama, kui kumbki osapool on asjaga väga rahul ja hindab seda?!
Ja "Lembit", mis sa arvad, et selline inimene -jobu, nagu sa oled-, kes oskab ainult roppusi suust välja rääkida, väärib rohkem austust kui armukesed vä? Rängalt eksid. Sinusugused kadedad ütlevad ainult selliseid asju- teised väljendavad end objektiivselt!
Kahju küll, et teie olete nii inetud/vaesed, et teil armukesi pole!
ja osad armukestepidajad on ikka väga normaalsed, vahel on suhe armukesega palju lähedasem, kui suhe naisega (kui naine näiteks hoiab meest vägisi kinni,ähvardades enesetapuga vms). Ja armukesed on toredad inimesed- miks peaks seksi keelama, kui kumbki osapool on asjaga väga rahul ja hindab seda?!
Ja "Lembit", mis sa arvad, et selline inimene -jobu, nagu sa oled-, kes oskab ainult roppusi suust välja rääkida, väärib rohkem austust kui armukesed vä? Rängalt eksid. Sinusugused kadedad ütlevad ainult selliseid asju- teised väljendavad end objektiivselt!
eiii 27. juuni 2005, kl 12.33 |
armukesele 27. juuni 2005, kl 13.00 |
sa oled ori kui sa sellest veel aru pole saanud.Vaata enda väljendusi.Armukese pidaja , tule taevas ise appi see ju sama nagu orjapidaja.Sina ei mõtle , sinu eest mõeldakse , sina ei tee , sinu eest tehakse, sina ei otsusta , sinu eest otsustatakse jne.Sul on tõesti midagi viga, et armukese rollis oled.Sul ei ole mehele peale enda tutiaugu absoluutselt mitte midagi muud pakkuda ja seepärast ei tahetagi sind kunagi endale päriselt naiseks, sest sa tood endaga ainult hävingut kaasa.Iga mees tajub seda.Sa jääd igavesti teiseks!!!
Lisa postitus