Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
armukestele ja nende pidajatele :)

oi-oi 27. juuni 2005, kl 19.53
On ikka kuhi õelaid ja kurje inimesi siin:) kui kahele inimesele meeldib koos olla ja teineteist nautida-siis miks mitte. Selleks ei pea ju kohe abielluma ja paljud naised on armukesed juba seetõttu, et tahavadki suhet, kus üks päev ei teki küsimust-kas me elame sinu pool või minu pool:)Eks inimesi on igasuguseid nagu suhteidki-aga kahjuks juhtub mõnikord nii, et kohtuvad kaks inimest, kellest üks või mõlemad on abielus ja sõprusest areneb välja miskit muud-kas peaks end siis kohe ära uputama, et oh ma ühiskonnaheidik ja ja paha-paha.to armuke-sa ära pane neid plärisejaid tähele-ilmselt on nad kadedad või just petta saanud või seltskond mehi, kes peavad piirduma ainult prostidega:) ja sinu küsimus-minu armuke ei tee mulle küll kingitusi, aga viib tihti välja ja reisidele. Aga arvan, et ega see tähtis polegi-peamine, et ise hästi ennast tunned ja kui ei tunne-lõpeta ära-ega mehed otsa pole saanud:)ja muuhulgas-ma ise ei taha neid vabu mehi:)

Eneli 27. juuni 2005, kl 20.37
kui oled armastanud,armastatud olnud,abielus ja elu näinud,siis ka tead,mis seis on kõige parem ja mida tahad.Teatud meestele meeldivadki naised,kes teavad mida tahavad.Sexi peab oskama ka nautida,mitte maha ja taha.Ju te mehed olete ise nii halvad.

mittearmuke 28. juuni 2005, kl 00.57
Ja need naised, kes praegu on kellelegi armukeseks, tahavad ka äkki kunagi kellegi abikaasad olla. Aga kas neile meeldiks kui oma mehel oleks armuke.Kõik halb, mis oled teinud teistele, tuleb tegijale tagasi ja siis nutavad praegused armukesed omal silmad peast...

mittearmuke 28. juuni 2005, kl 01.02
...ja milleks neid kingitusi veel teile vaja on? Meestel on pered, kellele oma sissetulekud kulutada. Ja kõik jõulud, aastavahetused jm üritused on mees oma perega ja nn. armuke on viimane, kelle juurde mees siis läheb. Armuke jääbki ootama igavesti, sest mehed nii lihtsalt ikka oma peret maha ei jäta.

mees 28. juuni 2005, kl 08.42
vot nii ja kogu lugu armukesed igavesed teised mega irw

mittearmuke 28. juuni 2005, kl 14.14
ja paras neile, ärgu tükkigu teiste territooriumile, vot nii.

reili 28. juuni 2005, kl 19.28
Mis haba on siis armukese pidamisest? See teeb just inimese õnnelikumaks ja paremaks. Ja teie kes te siin ohite olete lmselt kadedad inetud pardipojad, kes on kodus oma mehe/naise tuhvlialused ja õnnetud v sootuks ilma meesteta/naisteta igaveseks...

Eneli 28. juuni 2005, kl 19.36
Tark naine lasebki mehel kõrvalt võtta,et kodus suhe korras oleks.Õige armuke ei ootagi seda meest,on selle seisuse valinud.Milleks kooselu.On juba elatud küll.Kibestunud naised võivad sellist kadeduse juttu ajada.Oma suhe nagunii sassis ja hirm,et oma mees kuskil käib.

hmm 29. juuni 2005, kl 12.46
Jaaa, Eneli ja Armukesega n6us :)
Anu Saagimgi öelnud, et neil on abikaasaga diil, et v6ivad stripibaarides käia ja kui üksi peab reisile minema, siis ka teisega magada.. Et selles pole midagi halba :D

mittearmuke 29. juuni 2005, kl 13.06
Ei ütleks, et olen kade ja inetu, aga armukese järgi küll vajadust ei tunne. Ja arvan, et ka mees mitte. Voodiellu vaheldust saab ka ilma armukeseta tuua. Ja hea ning mõistva abikaasa üle on igal mehel hea meel. Kui tuba soe ja toit laual ja naine oskab rahuldada mehe vajadused, ei usu, et nad ikka armukest tahavad soetada. Kui tunded on vastastikused, siis peaks olema kõik ok.

lover 06. juuli 2005, kl 14.00
mittearmukesele.

m6tle/ütle endale kuidagileebemalt, aga
enam mehi vaevalt kodukanu otsivad alati, nad tahavad ikka miagi ekstreemset, ilusat, mida perenaine alati oma toimetuste juurest pakkuda ei saa. miks on siis ilusad noored tibid nii populaarsed, kui mehed ainult vaataksid, et toit laual oleks?
edukal mehel, kel raha on, ei ei ole üldse oluline naise süüategemis-koristamisoskus. Peaasi, et naisel oleks ilu níi silmale kui ihule :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!