Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
tänane ilm ja püksikud

neiux 05. juuli 2005, kl 15.10
Nii kaasvõitlejad naised - kes meist täna meestel pead segi ajamas ja püksikuteta seelikutes/kleidikestes ringi liikumas? Mina olen õhukese lühematsorti kleidiga aga SINA? Ootaks huviga kuis teised.. mul igatahes mõnus on olla :)

E4 05. juuli 2005, kl 15.15
seelikus, kontsades ning tillukese pluusiga:D

potsti 05. juuli 2005, kl 15.42
eks siis mõne rahvarohkemas kohas kus trügimiseks läheb, saab ära ka surada :))).

mees 28 05. juuli 2005, kl 15.49
liiga julm on teid ilusaid eesti naisi sellisena linnapildis näha, võiks kohe öelda, et tegemist on avariiohtlike olukordadega.....

kiska 05. juuli 2005, kl 15.49
stringe pole, on ujumisriided ja siidkleit ning plätad :) Aga pärast koju minnes võimalik, et ujukad hoopis näpuvahel..

reeli 05. juuli 2005, kl 16.00
seelik,stringe pole all ja top

dre 05. juuli 2005, kl 16.24
öelge kus kandis te sellistena ringi liigute...tahaks ka silma nuumata

tshika 05. juuli 2005, kl 16.41
nooo, mul on lausa pikad püksid ja stringid KA jalas, a ikka boss andis kelmika laksu. paljalt käin oma kodus

M 05. juuli 2005, kl 16.53
naised miks te kiusate mehi ...andke kurat meile osa oma keha võludest,meil ju hea keel.....??kas niisama kiimelda on parem..!!!

naene 23 05. juuli 2005, kl 17.14
No mehed te saate ju ka ikka päris korralikult selliste ilmadega meie käest?! Palju te siis tahate - niigi ju keskmiselt 3-4 korda päevas annan :P

kuu 05. juuli 2005, kl 17.29
aga mulle ei anna isegi oma naine. 4 aastta tagasi andis kyll 3 korda päevas, nyyd on see vaid unistus. istub linnas ja nägu näitab nagu kuuvarjutus. ja siis loe siin teie pyksikutest. pfui

roos 05. juuli 2005, kl 17.30
jah, ma kaalusin ka põhjalikult hommikul, kas panna jalga või ei... aga alusseelik osutus liiga pikaks ja ma ei tahaks sugugi tööl märja seelikuga ringi käia...

aga kui siin kedagi poleks, siis hea meelega võtaks laualt roosi ja silitaks ennast natuke ;)

kuu 05. juuli 2005, kl 17.32
hei beib, ma tulen kohe oma bemariga ukse ette, siis saad silitada palju kulub ja mitte ainult roosiga

kuu 05. juuli 2005, kl 17.34
mis su aadress oligi, las ma arvan ära

roos 05. juuli 2005, kl 17.37
ee, siis tekib konkurents. ma ju ütlesin, et ma pole üksi siin!!!

kuu 05. juuli 2005, kl 17.38
a ma u ytlesin, et tulen bemariga. siis lähme silitame kusagil rannas edasi. ei mingit konkurentsi

roos 05. juuli 2005, kl 17.41
usu mind, rannas on 100 x suurem konkurents.. eriti täna :D

M 05. juuli 2005, kl 18.18
naene 23, sina jah annad võibolla aga pldises mõistes olete te naised enamus suured piprad,te ei anna isegi oma mehele...
ma näiteks olen juba mitu nädalat nii kiimas et jube,teen naisele rahmaka ära aja poole tunni pärast jälle tahaks,eriti veel võõraid tahaks ilusaid,pikad ,pruunid , sõidavad uute autodega,ütle et ei aja kiima .....oi küll nüpeldaks

a mine nokk 05. juuli 2005, kl 18.24
jaaajaaaa mis te naised lobisete. vaadake välja. ilm on hea ja päike paistab nagu röntgenikiir. täna just uurisime sõpradega asja. silma ei hakanud ühtki sellist kellel pesu või stringid või misiganes läbi EI paistnud. ehk teisisõnu kõigil oli midagi pesulaadset jalas. vaatasime vastu päikest ja alt ja ülevalt igatmoodi. pika jutu kokkuvõtteks - 99% naisi kütavad pesuga ringi ja see silitaja ka niisama õrritab aint. olge reaalsed. krdi õrritajad :)) sajebiiz.

ei ole õrritaja 05. juuli 2005, kl 20.38
aga mina olen trussikutega. Mõnus.

jäkk 05. juuli 2005, kl 21.36
püksata olete ikka jäledad küll. voolus jookseb mööda jalasääri alla ju...

püks 05. juuli 2005, kl 22.04
jalas ja väga hea olla. ei kannata neid naisi, kes püksata ringi lasevad! ilge!!!!

mannu 05. juuli 2005, kl 23.15
A millal mehed läbipaistvate pükstega käima hakkavad? Muudkui ootate, et meil kõik läbi paistaks, a mida te ise ootate veel?

M 05. juuli 2005, kl 23.18
mis nüüd saab? mul olid püksikud-no on jube sõna, sukad, põlvini seelik ja viigipluus. mind vist ei tahaks keegi.

m29 06. juuli 2005, kl 00.04
Sain täna Pirita rannas tuttavaks neiuga, kes käis ujumas ja pärast vahetas kohapeal mu kõrval käterätiku all oma riided ära nii, et midagi kleidi alla ei pannud. Naljaviluks mainisin seda talle... ja sain õrritava vastuse, mispeale hakkasime juttu rääkima ja lõppeks läksime ca kiltsa edasi, et olla omapääd - seksisime otse rannal, kusjuures kell oli alles 20! Rand muidugi oli Viimsi poolel tühi :) Väga tore case oli ja homme lubasime mõlemad taas rannas olla :)

püksinööp 06. juuli 2005, kl 05.57
Tänase ilmaga on tussid vahus ja rinnad teevad liikudes ikka lit-löt-lit-löt ja ajavad vahtu välja.Ole riides või alasti.

m29-le 06. juuli 2005, kl 09.22
no leidsid alles lipaka. mõtle, ülehomme paneb rannas juba kellegi teisega.

alias 06. juuli 2005, kl 09.27
võtsin päikest jumala alasti teepervel kõrges rohus. kas keegi nägi ei tea aga mõnusalt kuum oli.

lliis 06. juuli 2005, kl 11.19
kontsaga kingad, keskmiselt lühike seelik, valge triiksärk ja juuksekumm - need on asjad, mida hetkel tööoolles kannan. Ahjaa, käekott on ka kaasas!

tibu 06. juuli 2005, kl 11.24
särk, seelik, sandaalid...
ja hea lahe on olla :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!