Teki all
tänane ilm ja püksikud
mees 06. juuli 2005, kl 13.07 |
Kalmer 06. juuli 2005, kl 21.46 |
roheline saatan(mees) 07. juuli 2005, kl 01.46 |
krt ei usu et need püksakuteta kommentaari kirjutajad naised on,mingid kiimased teismelised kutid elavad oma fantaasiaid siin .ja kui oleks siis küll ma leiaks vahendaid teie õrritamiseks.Muideks kannan suve läbi kilti või hõlmikut ja ka midagi all pole.Nii ,et teie tibikesed(kui ikka on) ei ole midagi eelis olukorras ja siin mehi kiusamas.Pealegi vajavad kotid rohkem jahutust...
to roheline saatan(mees) 07. juuli 2005, kl 09.54 |
Ega naised ei erinegi niiväga meestest, mõlematel tegelikult üsna samad soovid! Ja kui ilm on palav, siis nagu meestel on palav, on ka naistel - loogiline ju! Iseasi on, kuidas keegi selles olukorras käitub, mida selga otsustab panna. Et inimesi on igasuguseid, siis siit ka järeldus, et OSA lihtsalt ongi sellised, kes teevad asju teistmoodi, kui üldine mass. S.h pesu kandmine või mitte ;)
nt ise olen ka naine vanuses 26 ja üsna sageli peale ujumist rannas panen selga oma rided nii, et märjad bikiinid võtan ära ja et asemele ei ole sageli midagi panna, siis käingi edasise päeva/õhtupooliku pesuta. On's selles siis niiväga imelikku? Ps: ca 1/3 naisi teeb rannas nii..
nt ise olen ka naine vanuses 26 ja üsna sageli peale ujumist rannas panen selga oma rided nii, et märjad bikiinid võtan ära ja et asemele ei ole sageli midagi panna, siis käingi edasise päeva/õhtupooliku pesuta. On's selles siis niiväga imelikku? Ps: ca 1/3 naisi teeb rannas nii..
Lisa postitus