Teki all
naised olge ausad
algaja Jaak 26. oktoober 2005, kl 08.00 |
muski 26. oktoober 2005, kl 08.47 |
see, kes kõike optimaalselt teeb, ei üht ega teist sinu kirjeldatut...mulle meeldib selline mees, kes ei tee liiga kaua ega liiga vähe, paras aeg kuni 15 mintsa, muiudgi eeldusel, et sellele eelneb eelmäng...ja loomulikult ei tohi mees kohe magama jääda, vaid peab mind hoidma ja hellitama pärast
mina 26. oktoober 2005, kl 09.26 |
Tutt 26. oktoober 2005, kl 11.47 |
Jen 26. oktoober 2005, kl 13.23 |
oleneb tujust ju. heallitamist ja silitamist armastab iga naine.. minule meeldib kui minuga tegeletakse, mis eeldab mehelt palju tegutsemist (igaüks ei viitsi), vahest tuleb tahtmine endale ohjad haarata. selline "lups sisse ja magama" tüüpi inimene ei sobiks mulle. ma olen liiga suur miilustaja... vahekord ei pea olema ju nii, et läki voodisse, mees tiba mängib ja siis läheb panemiseks... piisava hellusega võib selline "vahekorratamine" kesta ikka päääris kaua ja mitte ainule voodis ;)
niiet kõik oleneb naisest (ja ka ta partnerist). mõnele meeldib kui mees käiab väga pikka aega, mõni tahab kiirelt orgasmi kätte saada ja siis magama/telekat vaatama kobida, mõnele meeldib kui temaga tegeletakse (andub mehele täielikult), mõni tahab ise olukorda kontrollida.. inimesed on erinevad.
niiet kõik oleneb naisest (ja ka ta partnerist). mõnele meeldib kui mees käiab väga pikka aega, mõni tahab kiirelt orgasmi kätte saada ja siis magama/telekat vaatama kobida, mõnele meeldib kui temaga tegeletakse (andub mehele täielikult), mõni tahab ise olukorda kontrollida.. inimesed on erinevad.
algaja Jaak2 26. oktoober 2005, kl 17.53 |
Rõõm tööst 26. oktoober 2005, kl 20.18 |
lasteaia tädi 26. oktoober 2005, kl 20.25 |
kriimu 27. oktoober 2005, kl 01.55 |
**** 27. oktoober 2005, kl 08.23 |
Lisa postitus